Aşk İlişkileri Ücretsiz tarot bakan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ben tarot bakıyorum lakin kendime bakamıyorum bana bakabilecek bir insan var mı lütfennnn? Sadece 1 soru soracağım Ücretsiz tarot bakan var mı? Görüş Yaz 2 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tripkolic18 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 100% +1 yıl var mı öyle 3 kuruşa 5 köfte sie 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir tanecik sorudan ne olur ki? Yorumla
Erek1973 Takip Et Yoda Yaş: 49 , eig 54% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 945 görüş paylaştı. Tarot bakmıyorumda sorunu sor, cevap verebilirim. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl verebileceksin acaba? Yorumla Erek1973 +1 yıl Üzerinde bulunan Azazil'imi soracaksın? Yoksa üzerinde bulunan büyülerimi soracaksın? Azazille kaç yıldır evli olduğunuda sorabilirsin. Yorumla Erek1973 +1 yıl Veya anne annendeki büyülerin sana kadar nasıl geldiğinide sorabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Sadece bir soru soracağım o da şu an ki ilişkimlr alakalı Yorumla Erek1973 +1 yıl Sadece şuanki sevgilin değil, hiç bir sevgilinle ilişkin yürümez, üzerinde bulunan musallatlardan dolayı. Yorumla Erek1973 +1 yıl 4Yıllık evli olduğun Azazil sana yaklaşan her erkeği senden soğutur ve ayırır. Yorumla Erek1973 +1 yıl Hayatta her şeyin bir bedeli vardır, sen Tarot bakmayı seçtin, bedelinide ödeyeceksin ağır bir şekilde. Yorumla Erek1973 +1 yıl Anne annene Tarot bak, kim ne şekilde büyü yaptırmış, sana kadar nasıl gelmiş, ne demek istediğimi çok iyi anlarsın. Yorumla Erek1973 +1 yıl Veya annene tarot bak, anne annenden annene o musallatlar nasıl gelmiş, ve annenden sana ırsi olarak nasıl geçmiş. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
1Görüş
var mı öyle 3 kuruşa 5 köfte sie
Bir tanecik sorudan ne olur ki?
Tarot bakmıyorumda sorunu sor, cevap verebilirim.
Nasıl verebileceksin acaba?
Üzerinde bulunan Azazil'imi soracaksın? Yoksa üzerinde bulunan büyülerimi soracaksın? Azazille kaç yıldır evli olduğunuda sorabilirsin.
Veya anne annendeki büyülerin sana kadar nasıl geldiğinide sorabilirsin.
Sadece bir soru soracağım o da şu an ki ilişkimlr alakalı
Sadece şuanki sevgilin değil, hiç bir sevgilinle ilişkin yürümez, üzerinde bulunan musallatlardan dolayı.
4Yıllık evli olduğun Azazil sana yaklaşan her erkeği senden soğutur ve ayırır.
Hayatta her şeyin bir bedeli vardır, sen Tarot bakmayı seçtin, bedelinide ödeyeceksin ağır bir şekilde.
Anne annene Tarot bak, kim ne şekilde büyü yaptırmış, sana kadar nasıl gelmiş, ne demek istediğimi çok iyi anlarsın.
Veya annene tarot bak, anne annenden annene o musallatlar nasıl gelmiş, ve annenden sana ırsi olarak nasıl geçmiş.