Düşüncelerimi Sabahattin Ali’den bir alıntıyla aktarıyorum: Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim. Kimseden akıllı, kimseden güzel kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok. Kimse için en değilim. Daha değilim. Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım.
Kızlar kendini birşey sanıyor sadece kız oldukları için tamam kabul ediyorum fazla egolular ama kızların genetiği de var bu huy kızlar kendini güçlü hissetmesin egolu olmasın başka işler yapmasın kızlar o zaman erkeklerin elinemi düşsün hayatta böyle birşey olmaz olamazda zaten tamam bende egolu olabilirim havalı da olabilirim ama bak bu söylicepim şey benim için geçerli tabi diğer kızlarada örnek olsun kimseye karşı kendimizi wzdirmeyin kız olsun erkek olsun kimseye karşı kendinizi küçük düşürmeyin yoksa bu erkekler başımıza çıkarlar söyliyim Kızların egolu olması hem ki seyi alakadar etmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bırakın da kızlar istediği gibi yaşasın yeter artık ya ne kızlarmış bi bitmedi şu kız düşmanlığız başka bi zaman olduğu zamanda seviyorum seni yanıyorum bitiyorum olmayınca vay efendim bu özgüven nerden geliyor evet benciliz evet gaddarız evet özgüvenliyiz var mı sevmeyin o zaman kşmse kimseyi zorla sevmek zorunda değil kızlar sizin istediğiniz gibi olmak zorunda değil
Müthiş yazmışsın, hadi ordan et şu kadın düşmanlarını.. Kimlerin onu doğurduğundan, onca 9 ay karnında taşıyıp o sancıları çektiği cinsiyetten haberi yok
Valla yine genelleme var. Herkesin aynı kefede olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba? Tamam, öyle kızlar var ki kendini bir nane sanıyor ama herkes öyle değil işte.
Erkeklerimiz sanırım... Bir kere bisiklet sürerken biranda araba çıktı karşıma az kalsın çarpıyordu adam arabadan inip gel lan buraya diye bağırdı kız olduğumu anlayınca hemen kibarlasti hanımefendi sizin için dedim vs vs eğer erkek olsam orada beni bir güzel benzetildi
Ben ne zaman yabancı bir kadın ile tanışsam ya da sohbet etsem kendime acıyorum. 😂Buda işin şakası tabi ama kendi eksiklerimi fark ediyorum Mesela örnek vereyim karşımdaki insan benden çok daha donanımlı olmasına rağmen mütevaziler.
Hiç öyle bir şey yok, Kendinizi öyle ulaşılmaz görüyorsunuz ki kadınlara sürekli yabancı kadınlar gibi olun diye aşağılık kompleksi yapıyorsunuz. Genele almıyorum ama öyle Burdaki yakışıklı erkekleri aşırı egoist yanlarına yaklaşamazsınn. Hani Türk erkeği egolu olmaz Türk kızının egosu göze batar diyeceğim ama yok en egolu sizsiniz
Kim diyor bulamadık? Kim diyor düşman? Yok öyle bir şey. Eleştirince böyle düşünme sebebinizden bahset. Aşağıdaki hemcinsin @hennanurad kadar objektif yorumda bulunamıyosan bana çemkirme.
Dusmanim demene gerek yok. Her soruda kadinlara cemkirmen seni kadin dusmani yapar. Baskasinin yorumunu gostermene gerek yok. Cunku senjn duymak istediklerini soylemek zorunda degilim
Arz-talep meselesi Nefes alsıncılar olduğundan, standartlar yüksekte olmak yerine yerlerde geziyor. Gerçi erkeklerde tip var diye bi halt sanıyor kendini, beyin denen organ halen 0 km kalıyor 🤣 dengeyi kurmak ve korumak lazım.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Türkiye'de kızların kendilerini eşsiz, benzersiz, alternatifsiz, bulunmaz nimet olarak görmelerinin sebebi, hikmeti nedir?