Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
kız bana engel attı 7 gün sonra kaldırdı gözetlemeye başladı 3 gün sonra yazdım kıza barışmadık daha kötü olduk bende dedim beni gözetlemek bitirdisen defol git dedim artık gözetlemez oldu 4 gündür gözetlemiyor bu kız hakkında yorumun nedir
isyemiyor
hım nerden anladın
uzak mesafe bunu nasıl anlayacam
Uzak mesafe yürümez zaten
o batıl inanç seven yürütür
Sevgi bile bazen yetmiyor
sen nerelisin
Dünyalı
güzel cevap insan dibinin dibinde olup anlamasa ben ne yapıyım o kızı uzak olsun akıllı zeki seni anlayan biri olsun
Yani
o zaman sorun yanında olup sevişen biri değilde uzak olup seni kalbinden seven biri olsa uzak diye birşey kalmaz
Evet. Neyse ne
aynen uzatmanın anlamı yok demek istediğimi anladın alakasız görüş yaptın bu yüzden sana açıklama yaptım
bunu mesajlardan nasıl anlayacam ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
32kız bana engel attı 7 gün sonra kaldırdı gözetlemeye başladı 3 gün sonra yazdım kıza barışmadık daha kötü olduk bende dedim beni gözetlemek bitirdisen defol git dedim artık gözetlemez oldu 4 gündür gözetlemiyor bu kız hakkında yorumun nedir
isyemiyor
hım nerden anladın
uzak mesafe bunu nasıl anlayacam
Uzak mesafe yürümez zaten
o batıl inanç seven yürütür
Sevgi bile bazen yetmiyor
sen nerelisin
Dünyalı
güzel cevap insan dibinin dibinde olup anlamasa ben ne yapıyım o kızı uzak olsun akıllı zeki seni anlayan biri olsun
Yani
o zaman sorun yanında olup sevişen biri değilde uzak olup seni kalbinden seven biri olsa uzak diye birşey kalmaz
Evet. Neyse ne
aynen uzatmanın anlamı yok demek istediğimi anladın alakasız görüş yaptın bu yüzden sana açıklama yaptım
bunu mesajlardan nasıl anlayacam ki