Abim sevgilisine bir milyoncudan aldığı yüzükle evlenme teklifi etmiş ama kızda pek mutlu olmamış bende kızım kızı arayıp bağırdım bana sevgilim gülle evlenme teklifi etse sevinirim kağıtı parmağıma taksa mutlu olurum dedim oda bana ; boşuna masum kız ayağına yatma kim sahte yüzük için havalara uçar açık ve net en azından dürüst konuşuyorum hiçbir kadın sahte yüzüğe sevinmiş gibi yapsada çok önem vermez girdiği yerde ya unutur ya da takmaz bu açık ve net böyledir , emin ol sevgilin bi kağıtla evlenme teklisi etse zerre mutlu olmazsın kızım çık şu masum tatlı kız rolünden kimse 5 tl lik yüzük için havalara atlamaz dedi
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
74Evet kız haklı, abin önce adam olsun, çalışsın, bir milyoncudan yüzük almakta nedir! 😅
Bin lirayı falan geçin yüz liraya bile gayet güzel gümüş yüzükler var bunlar vizyonsuz birde üste çıkmaya çalışıyorlar neymiş plastikle bile mutlu olurmuş cahil
@Cakmakkumsal aynen bunlar nasıl bir insan anlamadım... Kıza yazık valla
Allah yardımcısı olsun şimdiden yazık üzüldüm
ayrıca sizene
ne haklar arıyorsunuz sizi ne ilgilendirir
pes doğrusu
Ama bütün kızlar pilastik bişey verse bile mutlu olurum diyorlar
Yahu sizene bütün kızlardan ne yılışık birseysiniz allah o kıza sabır versin bence Kıza iyilik yapın ve hayatından çıkın
Ya bi git işine ya plastik bişey verse kağıt verse bile mutlu olurmuş, yalana bak hiçbir kız böyle demez iyi sallıyon
@Frknfk ben o yüzüğü kafalarına atardım o ne ya biz küçükkende hatırlıyorum mekkeden medineden yüzük alır gelen misafirlere dağıtırlardı ne gereksiz hiç getirme yani abinizde azıcık özenseymiş valla komik olmayın 😂😂 gidin çiçek sepetinden bakın yüz liraya gayet güzel yüzükler var 60 liraya bile var parası neyse ben vericem kendinizi rezil etmeyin yeter ülke gelişmiyor
😅😅😅
Hadi almışsın vizyonsuz anladık
Ne diye kardeşine anlatıyorsun ama dimi
Kardeşide haklı gibi aramış Kıza bağırıyor
Rezillik ya ben utandım vallahi
Valla ben kendi adıma konuşayım mutlu olmam bi milyoncudan yüzük nedir
Tamam durumları olmayabilir altın pırlanta alamayabilir ama en azından gümüş bi yüzük alabilirdi
Cahil bunlar 5 tl çok bile bunlara plastik mandal alıp getirmediklerine şükretsin müstakbel gelin hanım
Çünkü ben anladım yapar bu vizyonsuzlar
Ama bütün kızlar ben olsam bi kağırla bile mutlu olurdum diyorlar
Ben olmam kimsede olmak zorunda değil saçmalayıp saf saf konuşmayın
Bunu diyen kızlar iki gün sonra evlenirken kaynanalarıyla bilezik kavgasına girerler emin ol
Kıza yazık ya hadi bir milyoncudan alınan yüzüğü geç bu ailenin içine girecek yazık günah
Bunlar vizyonsuz olduğu gibi birde adamı yer
@Cakmakkumsal Valla görümce abisini savunacam derken iyi saçmalamış haklısın, bir insanın maddi durumu olmayabilir bu durum onu evlenilmeyecek biri yapmaz ama geri sekalı gibi gidip milyoncudan nene yüzüğü alırsan işte o evlenilmeyecek bir adam izlenimi yaratır insanda, ne diyim valla dicek bişi yok ama haklısın yorumunda
Her insanın durumu olmayabilir elbette.
Fakat gidip bi milyoncudan beş liraya yüzük almak vizyonsuzluktur.
Yani gidip altınlar beştaşlar pırlantalar almasın
ama çok güzel gümüş yüzükler var ve ucuz yani bu konuda biraz daha özenebilirdi
Neyse bu vizyonsuzluğu bir kenara attım sonuçta alınmış artık ama konu sahibinin gidip müstakbel gelini aramasına pes dedim kezbanmıdır ergenmidir vallahi gülüyorum umarım gelin hanım en kısa zamanda döner hatasından ve ailecek bunların g*tüne tekmeyi basar neyse aman uğraşılmaz bu vizyonsuzlarla
@Cakmakkumsal katılıyorum g*te tekmeyi basmak önemli :D