Aşk İlişkileri Bir erkek İnstagramda bir kizın dikkatini cekmek için o kızı takipten çıkarır mı? Sedakılıç01 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 O bana ostek attı ve takipleştik dünde bi foto paylastım ve begendi bir gün sonra takipten cıktı Bir erkek İnstagramda bir kizın dikkatini cekmek için o kızı takipten çıkarır mı? Cevap Yaz 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
ni-ha-vent25 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl çok küçük ihtimal. anladığım ilk isteği o atmış. sen sonra atmışsın. acaba sen onun paylaşımınla ilgilenmedin mi? ondan trip atmıştır. 0 2 Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl İki hafta önce ilk o istek attı ve sonra karsilıkli takip ettik o benim bi fotomu begendi bende onun son postunu begendim iki gün öncede bi foto paylaştım onu da begendi dünde takipten cıkmıs ne yapmaya çalısiyir anlamadım Yorumla ni-ha-vent25 +1 yıl kanki takip isteği göndererek seninle diyaloğa varım demiş. tamam sende takip etmişsinde demekki senden daha fazlasını bekliyordu, ona yazmak gibi. Yorumla
motacettin Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl olabilir ama biraz ergence geldi bana. Senden ümit keseceği bişey yapmadıysan (başka erkekle resim paylaşmak filan) ,, taktik yapıyor bence. 0 6 Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl Hayır öyle bir sey yapmadım Yorumla motacettin +1 yıl Taktik o zaman bence Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl Erkekler genelde boyle şeylee yapar mı Yorumla motacettin +1 yıl Çoğunlukla hayır ama yapanı biliyorum. Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl Yapan kisinin isini yaramişmi peki bu taktik Yorumla motacettin +1 yıl Sormadım. Sanmıyorum ama. Yorumla
Sentinus-M Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Hayır, çünkü böyle bir dikkat çekme yöntemi salakçadır 1 4 Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl Ya valla oyle tekipten cıkarılacak kızda degilim Yorumla Sentinus-M +1 yıl Bunun bir kriteri yok ki. Herhangi bir sebepten dolayı çıkarabilir Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl Bende takıpten çıkarayım mı Yorumla Sentinus-M +1 yıl Tabii ki, neyi bekliyorsun halen 😀 Yorumla
nilayys3 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Bence erkekler böyle şeylerle uğraşmaz. Çıkarmak istemiştir çıkarmıştır olay bu. 0 4 Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl Ya begendigi biriysem Yorumla nilayys3 +1 yıl Öyle olsa emin ol yazardı Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl Bende takipten çikayım mı Yorumla nilayys3 +1 yıl çık tabiki Yorumla
kursatakn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. Evet bazıları yapıyor 0 2 Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl Eger bir taktik çok iyi tattikmiş neredeyse neden takipten cıkardın diye mesaj aticam Yorumla kursatakn +1 yıl Saçma taktik Yorumla
Busta_ryze Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Merak ediyorsan yaz sor sende 0 12 Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl Bunu düsündüm ama biraz komik olur bu durum Yorumla Busta_ryze +1 yıl Neden olsun ki durduk yere takipten çıkmış sonuçta Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl İki haftadır takipleşiyoruz Yorumla Busta_ryze +1 yıl O zaman boşver samimisin sanmıştım Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl Ama o kadar cirkin kiz arasında beni çıkardı ya bi hesap sorasım geliyor offf Yorumla Busta_ryze +1 yıl Hemşehrim sende çok kararsızsın Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl Peki nasıl bir soru sorabilirim 😂 Yorumla Busta_ryze +1 yıl Valla orasını bilmiyorum ben olsam düz sorarım beni neden takipten çıktın bişey mi oldu derim ki sormuşluğum var Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl Ters tepebilir mi acaba canım istedi falan diye Yorumla Busta_ryze +1 yıl Ben engel yemiştim 🤣cevap bile vermeden Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl Erkekler boyle şeyler yapar mı yaa Yorumla Busta_ryze +1 yıl Bilmem Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çıkarmak istediği için çıkarır bence dikkat çekmek için değil 0 2 Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl Takip ettiklerine baktımda çok cirkin kizları takip ediyor yani bende güzelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çirkin şansı dndndn Yorumla
Wind_flower Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bence mantıksız. 😶 0 1 Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl Cünkü o kadar çirkin kızların arasından beni cıkqrması da bana mantıksız geldi Yorumla
Aşkımm33 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Silmek istemiştir 0 1 Yorumla Sedakılıç01 +1 yıl O kadar cirkin kızın arasından beni silmesi acayip geldi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çok küçük ihtimal. anladığım ilk isteği o atmış. sen sonra atmışsın. acaba sen onun paylaşımınla ilgilenmedin mi? ondan trip atmıştır.
İki hafta önce ilk o istek attı ve sonra karsilıkli takip ettik o benim bi fotomu begendi bende onun son postunu begendim iki gün öncede bi foto paylaştım onu da begendi dünde takipten cıkmıs ne yapmaya çalısiyir anlamadım
kanki takip isteği göndererek seninle diyaloğa varım demiş. tamam sende takip etmişsinde demekki senden daha fazlasını bekliyordu, ona yazmak gibi.
olabilir ama biraz ergence geldi bana. Senden ümit keseceği bişey yapmadıysan (başka erkekle resim paylaşmak filan) ,, taktik yapıyor bence.
Hayır öyle bir sey yapmadım
Taktik o zaman bence
Erkekler genelde boyle şeylee yapar mı
Çoğunlukla hayır ama yapanı biliyorum.
Yapan kisinin isini yaramişmi peki bu taktik
Sormadım. Sanmıyorum ama.
Hayır, çünkü böyle bir dikkat çekme yöntemi salakçadır
Ya valla oyle tekipten cıkarılacak kızda degilim
Bunun bir kriteri yok ki. Herhangi bir sebepten dolayı çıkarabilir
Bende takıpten çıkarayım mı
Tabii ki, neyi bekliyorsun halen 😀
Bence erkekler böyle şeylerle uğraşmaz. Çıkarmak istemiştir çıkarmıştır olay bu.
Ya begendigi biriysem
Öyle olsa emin ol yazardı
Bende takipten çikayım mı
çık tabiki
Evet bazıları yapıyor
Eger bir taktik çok iyi tattikmiş neredeyse neden takipten cıkardın diye mesaj aticam
Saçma taktik
Merak ediyorsan yaz sor sende
Bunu düsündüm ama biraz komik olur bu durum
Neden olsun ki durduk yere takipten çıkmış sonuçta
İki haftadır takipleşiyoruz
O zaman boşver samimisin sanmıştım
Ama o kadar cirkin kiz arasında beni çıkardı ya bi hesap sorasım geliyor offf
Hemşehrim sende çok kararsızsın
Peki nasıl bir soru sorabilirim 😂
Valla orasını bilmiyorum ben olsam düz sorarım beni neden takipten çıktın bişey mi oldu derim ki sormuşluğum var
Ters tepebilir mi acaba canım istedi falan diye
Ben engel yemiştim 🤣cevap bile vermeden
Erkekler boyle şeyler yapar mı yaa
Bilmem
Çıkarmak istediği için çıkarır bence dikkat çekmek için değil
Takip ettiklerine baktımda çok cirkin kizları takip ediyor yani bende güzelim
Çirkin şansı dndndn
Bence mantıksız. 😶
Cünkü o kadar çirkin kızların arasından beni cıkqrması da bana mantıksız geldi
Silmek istemiştir
O kadar cirkin kızın arasından beni silmesi acayip geldi