Kocam beni aldatırsa bir şey demem, doğru değil mi?

- İyi o zaman adam aldatsın sen
hatta birisine ev açsın senin haberin olmaması madem bütün mevzuysa..
yahu seni bir başkasıyla aldatması çok mu basite indirgenecek bir mevzu..
enterasan..0|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşü
- kocana aşktan gözün kör falan herhalde. Aldatırsa nasıl bir cümle bile demezsin. Seninde bu ilişkide emeğin duygularının var. İster belli etsin, ister etmesin gözlerinden bile anlarım. Aldatırsa şak diye bas boşanma davası0|00|0Görüş hala geçerli mi?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
3044- Zihniyetin çok değişik.
Sana normal ama bana normal değil bu durum.
Benim yerime başkasına gidecek ve ben bunu normal karşılayacağım?
Peh.0|00|0 - Genişliğin bu kadarını da hiç görmemiştim. Hani, genişliği geçtim gurursuzluk bu be. Çaktırmasın ne demek ayrıca? evcilik mi oynuyorsunuz.0|10|0
- hayatında sen varken ona 5 yılını vermişken başka birine ihtiyaç duymasısı? başka bir beden başka bir kalp.. senin varlığının bir önemi yok demek herşey evlilik değil evlrndim benim artık deyince bitmiyor ya0|20|0
- Rahatlık seviyesinde nirvanaya ulaşmışsın resmen ne desek anlamsız zaten.0|00|0
- Mutluysan sıkıntı yok zaten diğerleri de bir şey demiyor şov yapıyor geneli.0|00|0
- Cuckold isterse rıza gelicekmisin peki? Yapmayın lütfen nasıl bişi olmaz madem bişi olmaz niye evlendiniz ki?0|00|0
- Gizli Üye4 güMantıklı buluyorum. Benim de ilerde karım aldatırsa birşey demem. Sen çaktırmasın demiyorum tam tersi bari haberim olsun.0|00|0
- Başka biriyle olup onun teninde huzur bulup sana gelmesini nasıl kabul ediceksin baya genişsin0|00|0
- Madem öyle bi cekincen yok birlikte grup yapın daha güzel değilmi0|31|1
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Neden peki bu durum sana erkeksi geldiği içinmi böyle düşünüyorsun yoksa başka sebebimi var ayrıca ben aldatmaktan bahsetmedimki grup yapın dedim yani iki kişininde haberdar oldugu ve istediği bir durumdan bahsettim
Sende potansiyel görmüştüm oysaki eşim aldatsın ama bana yansıtmasın diyenlerdensin sen demek
- Schrödinger'in aldatması.
Hanımın haberi oo/lmazsa sorun değil (aldatmamış" gibi bi durum. Haberi olursa sorun oluyor.
Aslında makul hehe0|10|0 - Sen aldatsan o ne yapardı bir düşünsene yani T. C. standartında en iyi ihtimalle boşardı seni.
Sen de kendine saygı göstermelisin diye düşünüyorum böyle cepte olma bence0|00|0 - sadece mesele aldatmak degil ki... kocan gidip hivli mantarlı biriyle kondomsuz ilişkiye girerse sen de kaparsın 😃 bari bu genişlik sende varken kocana de ke kondomla ilişkiye girsin 😂0|10|0
- yani başkasına dokunup sonra sana gelmesine birşey demezsin öyle mi?0|00|0
- Koca senin hayat senin ne yapmalıyım derken nasıl bir cevap bekliyorsun anlamadım. Açık çek vermişsin sonucunu bekliyorsun0|10|0
- Gizli Üye3 güişte bu olmaz peki diyelimki sen onu aldatıyorsun ve bunu öğrendi ne yapacak zaten bu ülkemizde moda olmuş sürekli kadın cinayetleri herşeyde sadakat önemli o yüzden seni aldatırsa bas tekmeyi.0|00|0
- Evde bos oturup bunları mi düşünüyor sun kurdun aklına kuzuyu düşürme (,0|00|0
- Bence bu bir rahatlık sen karısı olarak ne olacak kaçamak dersen adam zaten aldatmayı huy eder0|00|0
- eyer temız olursan yatakda kural koymasan ıyı bir partner olursan onu anlayan aldatmaz zatenb0|00|0
- Olmaz bence öyle evlilik değil o zaman sizinki sana bişey sormak istiyorum0|00|0
- bunu diyenleri çok gördük ve başlarında gelince tepkilerine çok güldük be ablam 😂😂0|00|0
- 😂😂 olm böyle hatunu biz nie bulamıyoz la 😂😂 o zaman sende aldat gizlice canın başka erkek çeker filan şimdi 😂😂0|03|0
- O zaman sende aldatsan o bisey demez0|00|0
- Hayran kaldım aklınıza (!).0|00|0
- Sen gerçekten bir kadın olamazsın bence0|00|0
- Bir daha yapan gene yapar maalesef.0|00|0
- Diceğini demişsin neyini soruyorsun0|00|0
- Ağam bizimle eğleniyor herhalde0|00|0
- Gizli Üye4 güben de 6 yıllık evliyim. eşim aldatsa bişey demem. bana da aldatmak için fırsat olur0|01|0
- Canim sende onu altat nasilsa haber olmaz0|00|0
- Birsey yapma boyle devam et0|00|0
- Doğru bakış açısı yanlış düşünce0|00|0
- İlginç bir bakış açısı. Yine de başına girince anlarsın bir şey deyip dememeyi0|10|0
1 kere yapan bir daha yapabilir. Bunu unutuyorsun sanırım. Bir kere aldatsa sende ona tepki vermesen bunu alışkanlık haline bitirip süreli devam edebilir. Aldatsın demiyorum ama aldatırsa bir şey demem demen zaten kocanı aldatmaya itiyor olmam demen
Her gün başka bir kadınla takılsın demiyorum diyordun az önce. Şimdi de sürekli aldatsa da bir şey demem diyorsun ilginç
Ya tamam da yapsın demiyorum ama yaparsa bir şey demem diye Bi mantık yok. Sen bunu kabullendiysen zaten o adamı yapmış say. Bunun da genişliktem başka Bi açıklaması olamsz
Erkek Değil mi ne demek ya. Bu nasıl ayrılaştırma. Bizde kadınız o zaman bizim de eğlenmek hakkımız olmuyor mu. Yani sen bunu eğlenmek olarak gördüğün için diyorum. Eğlenmek böyle olmaz.
Demek istediği her konuda yanında olurum diyor bir birini her konuda mutlu ederler yani
Aynen karısı buna izin versin adam aldatsın ama sonra he rkonuda yanındayım diye mutlu olsunlar.
Sen okumuyorsun galiba yorumlarını. Ya da sorduğu soruyu okumadın mı sen ne diyosun. Aldatmayı normal karşılayacağını söylüyor
Arkadaşım sen ne diyosun hala ya. Aldatsa kocam anlayışla karşılarım diyor. Sen hala sevgiye kafayı takmışsın iyi misin? Ortada sevgi yok şu an aldatma olup olmamasını konuşuyoruz
şu an genel mi konuşuyoruz biz. Ortada tartıştığımız başka Bi konu var siz ne diyorsunuz
- Zihniyetini sevsinler aynen devamke kjhgfs0|00|0
- Bize mi soruyorsun bunu0|00|0
- aldatırsa boşanmalısın0|00|0
- Kendini küçük düşürme duruşun olsun o ne demek öyle0|01|0
- sen düşünce olarak fantezi arıyorsun sanırım0|00|0
- Neden peki? Kiskanmaz mısın?0|00|0
Ne bileyim insan sevdiğini kıskanır normalde... Bir başka kadınla yatmasi bir çok kadını çok rahatsız eder... O yüzden sordum
- yanlış fikir sen aldatırsan o neyapar0|00|0
- Senin bileceğin iş bize ne0|10|0
- Bence bir sey yapma. Ne yapcan boynuzunla otur0|10|0
- Kendini eksik hissediyosun demekki.0|10|0
- Bence sen threesome çok izliyorsun, yapma. :D1|00|0
- senden bi b. k olmaz0|00|0
- Yani o da sana karışmasın mantığı0|00|0
- sen aldattığın için mi bu düşüncelerdesin?0|00|0
şu anda aldatmanın türleri bitmez ama cinsellik olmadığı sürece herkes genelde normal karşılıyor ama sen cinselliği de normal karşıladın ya grup yapalım derse göz yumduğunu anlayınca )
- ne çeşit manyaksınız0|00|0
- 3some yapin o zman0|10|1
- Aldatmış da olabilir1|00|0
- Vay be ne hatunlar varmış 😁0|01|0
- Daha Fazla (14)
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş