Sen, beni asla, asla tanımayan, bir su birikintisinin yanından geçercesine yanımdan geçip giden, bir taşa basarcasına üstüme basan, hep, ama hep yoluna devam eden ve beni sonsuz bir bekleyiş içerisinde bırakan sen, kimsin ki benim için?
Benim hiç sevgilim olmadığı için bu soruya tabii ki Belki Somut bir cevap veremeyeceğim ama genel anlamda bir yorum yapacak olursam İnsanlar eski sevgili dediği zaman adeta düşman olarak veriyor Yani tamam arada bir şeyler yaşanmış yani bitmiş gitmiş bir ilişki ama o insanı düşman olarak görmek anlamına gelmez yani arayabilir sorabilir zaten Adı üzerinde artık ilgi ve sevgi bitmiş yani onlar bir araya gelse bile artık hisler kayboldu için tekrar bir his oluşması imkânsızdır yani birbirini arayıp sorabilir de bu gayet normal bir şeydir
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aldatma olmadiysa tabi arayip sorulabilir ama ben vazgecilmek zoeunda birakildim sor bi araya biliyomuyim
Anlamaz da benim arattırdığımı düşünür, evet sebep bu idi özel numaradan arayanları benim arattırdığımı düşünüp yüklenmişti. Kapat dememe rağmen inat edip kapatmadı suçlanmakla kaldım.
Aradığınada yazdığınada pişman olacağını söylerdim ama yapacaklarımi yaptıktan sonra 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir şey söyleyemezdim ama sesini duyunca kendimi çok kötü hissederdim. 6 ay oldu hâlâ etkisindeyim. 6 aydır uyuyamıyorum bile. Aramasın mümkünse kimse 😄