Hani bir saatten sonra karşındaki seni evlat sever gibi seviyor ya aşırı sevgiden dolayı. Bakın ilgi arsızları bile bunalıyor bu durumdan gerisini varın siz düşünün. Kuyruğu yere vermeyenler kız erkek fark etmez maalesef, çok acıdır ki genelde kazanıyor...
Selam, hayatım boyunca ilgi görmediğim için net cevap veremem ama istemem sanırım. Bunalırım, göz önünde olmayı seven biri değilim karakterim de zaten silik biri olmaya yatkın öyleyim de. :)
Kimi zaman … geçmişte oldu öyle şeyler, toplantıdan çıktığımı biliyorum... Herşey tadında güzel bana kalırsa... Artık 17 yaşında değilim, belki de 17 gibi hissetmeyi çok özledim... : )
Heeellooo, bimin ikinci kapısı. İnsanlar senden çıkarken tam o esnada ben senden girebiliyorum.. Her ne kadar kasiyerler böm böm baksa daa mutlu oluyorum :)
İnsanların bunalma sebebi gözlerinin dışarıda olması ve farklı ilişkiler bulabileceğini düşünmesi. Kimse "Bu benim eşim/sevgilim ben onu bu şekilde sevmeliyim" demiyor. Beğenmediği bir özellik görünce direk değiştirme yoluna gidiyor. Sorun bu.