Hoslandıgım kadının ilgisine , mesajina karsilik veremiyorum yaş farkindan dolayi karar veremiyorum yaptigim yanlis mi?

Merhaba ; Buraya ilk kez bir soru soruyorum cunku yakinlarimdan dogru duzgun tepki alamiyorum 47 yasindayim hic evlenmedim bu zamana dek cok kadinla takildim , sevgili oldum gezdik tozduk ama evlenmek aklimdan gecmedi iyi bi isim var bir nebze varlikli ailemde. Kendi ailemi kurmaya karsiydim sonra olabilir belki dedim ama hic evlenmedim
Bi kadin var 28 yasinda çok güzel , bakimli is guc sahibi bi kadin instagram dm 'den paylastigim bir story'ye biseyler yazmis ama boyle asılmak ya da tanismak gibi birsey degil yorum gibi.
Onu daha once bir kac kez yuzyuze gormustum is ortaminda , yazali 2 hafta oldu ama ben hergun onun profiline girip fotograflarina videolarina bakmama ragmen mesajina cevap veremiyorum tam da yukaridaki soyledigim ozelliklerinden dolayi etrafinda onca kisi olmasina ragmen bu kadin bana neden yazar bilemiyorum.

Onu ilk gordugum andan beri hatta o bana mesaji atmadan onceden beri evlendigimizi dusunuyorum sonra vazgeciyorum ben ondan buyugum aileside karsi cikar muhtemelen.
Boyle seylere alısık degilim aklim fikrim uctu cevap yazsam ne yazacagim onuda bilmiyorum 2 haftadir bekliyorum.

Hoslandıgım kadının ilgisine , mesajina karsilik veremiyorum yaş farkindan dolayi karar veremiyorum yaptigim yanlis mi?