Güncellemeler
+1 yıl
Güncel arkadaşlar hala
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seni enerji santrali olarak kullanmak istiyor. Bu yüzden de seni oyalaması veya elde tutması lazım. Senin sorduğun soruyu yanıtlamaktan kaçınması ve instagramda senin hikayene cevap yazması bu sebeptendir. Seni gerçekten önemseseydi soruna görüldü atıp onu yanıtsız bırakmazdı. Bunların hepsi senin ilgini taze tutmak için.
önceden güzel konuşuyorduk son 2 haftada böyle oldu aniden, önceden nasılsın dediğimde mesela her seferinde ne yaptığını anlatıp bana da sorardı birbirimizi hiç görmediğimizden niyetini de anlayamıyorum. Ya buluşana kadar bekletiyor ya da artık sıkıldı benden buluşacaktık ama üniler açılmıyor.
Senden istediği ilgiyi alana kadar sana samimi davrandı. (Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.) Akabinde de seni cepte görünce de mesajlarını ego tatmini için okudu ama çoğunlukla da cevaplamaktan kaçındı.
Sen aranızda ne olduğuna dair bir açıklama istediğinde sana açıklama yapmadı. Sana doğruları söyleseydi sen alır başını gider ve bir daha muhtemelen onunla konuşmazdın. Maalesef ilişkilerde birçok kadın veya erkek, hayatına dahil olan karşı cinsten insana böyle yapıyor. Önce ona yatırım yapıyor, karşısındaki insan ona bağlanınca da topukluyor.
Sonra karşısındaki insan, ondan şüphelenip ona olan ilgisini kaybedince; o ilgiyi geri kazanmak için türlü atraksiyonlar geliştiriyor. Hatta bazı insanlar daha da ileri gidip sevmediği halde seviyormuş gibi rol yapma eğilimine bile girebiliyor. (Gözlerine baktığında derin, sevgi dolu bakışlar görüyorsun, ona ilgi göstermeyince sana trip atıyor ve incitici laflar söylüyor, sen bağını tamamen koparınca bu sefer senin arkadaşlarınla arkadaşlık kurmaya çalışıyor ve hatta karşıdan karşıya geçerken ve sen ondan tiksinirken sırf senin ilgini çekebilmek adına senin göğsüne omuz atıyor.)
İşte ben falan kimseyi baştan çıkaramazsam "Ben bir hiçim" kafası yaşayan insanlar bunlar. Muhtemelen hayatındaki kişide öyle bir insan. Geçmiş olsun.
Onun verdiği gibi cevap verdim zaten biraz da o koşsun o zaman değerimi bilmedi yalanını gördüm, ilgiliymiş gibi yapıp ilgisizleşti gördüm bakalım ne kadar alçalacak eğlenme sırası bende 🤣👌(egolu değilim ama intikam istiyorum bana yaşattığı karmaşanın bir bedeli olmalı)
Böyle bir insandan alabileceğin tek bir intikam onu, hayatından çıkarmak ve ona bir daha ilgi göstermemektir. Çünkü onun senin ilgini almak adına oyunları bitmeyecek.
Benzer hatta daha çok daha beter bir vakayla karşılaşmış bir kardeşin olarak bunları söylüyorum. Sakın ona karşı duygusal yaklaşma. İnan senin ilgini alıp sonra topuklamak için ne gerekiyorsa yapacaktır. Hatta yalandan seviyorum bile diyebilir. Sonra bir bakarsın sevdiğini söyleyen kızın yerinde yeller esiyor.
Psikolojide o kişilik türüne sahip olanlara "Histriyonik Kişilik Bozukluğu - İlgi Açlığı" tanısı konuyor. Yani bu bir nevi kişilik bozukluğu hastalığı.
Yalan ve gerçeği yalan, yalanı da gerçek gibi göstermek bunların en büyük silahları.
Çok yüzsüz insan var maalesef
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!