Bilmiyorum bu tabiki kişiden kişiye göre değişir belki de uzun zamandır yalnızlık hissi seni bu duruma getirip etkilemişte olur ilk önce bunu kendi içinde cevapla
bence anlamak baya zor cunku bazi insanlar gercekten oscarlik oyuncu ve onlari anlamak imkansiz o yuzden once soylediklerine bakacaksin sonra soylediklerini uyguluyor mu diye bakacaksin mesela hani derler ya sana seni seviyorum diyen birimi seni etkiler yoksa sevdigini gosteren birimi iste buna bakacan sende
Neden direk sormayi denemiyorsun hiskeri varsa uzun zaman sonra hislerinde ruhunda mutlu olucaksin yoksa da ogreniceksinnve daha fazla hisler icine girmeyeceksin direk sor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biraz bekle gözlem ve izlem yap ona göre hareket edebilirsin
Sence özellikle neye dikkat etmem gerekir?
Bilmiyorum bu tabiki kişiden kişiye göre değişir belki de uzun zamandır yalnızlık hissi seni bu duruma getirip etkilemişte olur ilk önce bunu kendi içinde cevapla
O bir gerçek, sanırım hayatımdaki bir boşluğa çok iyi dokunuyor.
Konuşmaları vücut dili harekatleri belli eder dokunuş felan varsa
Doğru, şu an yok.
Sana sarılma her hangi bir yerde tutma küçük dokunuşlar yapmak isteğini anlar vardır bir şekilde de hissettir anlarsın
bence anlamak baya zor cunku bazi insanlar gercekten oscarlik oyuncu ve onlari anlamak imkansiz o yuzden once soylediklerine bakacaksin sonra soylediklerini uyguluyor mu diye bakacaksin mesela hani derler ya sana seni seviyorum diyen birimi seni etkiler yoksa sevdigini gosteren birimi iste buna bakacan sende
Neden direk sormayi denemiyorsun hiskeri varsa uzun zaman sonra hislerinde ruhunda mutlu olucaksin yoksa da ogreniceksinnve daha fazla hisler icine girmeyeceksin direk sor
Daha önce yaşadım aynı şeyleri, sonunda anlamsız bir hüsran oluyor.
Neden husran oluyorsun?
Bence bunun net bir kriteri yok. fakat kadın iç güdüsü bence güçlüdür. biraz sakince izlersen hissedersin
Aslında hissetmiyorum sanırım, buna içten içe üzülüyorum.
Belki bu konusa özgüvenini yitirdin
oçokzor