AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Kimse reddedilmez değildir ama bunu da karşı tarafa nazik ve kibar biçimde söylemek gerekir.
Kız güzelse şayet; Erkek, kızın çıkma teklifini hayatta red etmez 😃
çoğunuz korkaksınız bir çıkma teklifi edemiyonuz
Eğer sevmiyorsa, aklında başka birisi varsa evet rededilebilir
hiç etmedim ama kadın edemez diye de bişey yok netice de
Reddedilir neden reddedilmesin?
Başıma geldi daha önce
Nezaketen çıkma olur mu be
Hem etmedin ki belki kabul edicektim :p
İki tarafta insan erkek herşeyi kabul etmek zorunda mı
Evet rededilebilir, kalbi dolu olan biri bir başkasını neden kabul etsin?
Çıkma teklifi kadar şu dünyada saçma bir şey yok. Çıkma ne la?
Çok yakışıklı biri değilim ama çekingenim ve bu sebeple hayatım boyunca 5 kızdan çıkma teklifi ya da ona benzer bir şeyler aldım. Yalnızca birini reddetmiştim. Onun sebebi de hayatımda başka birinin olmasıydı. Yoksa affermezdim 🤭
Edilir, istemiyorsam hoşlanmıyor ve birşey hissetmiyorsam kibarca reddederim kalp kırmadan
erkeğin teklifi red ediliyorsa kadınınki de reddebilebilir
Vaaayy beee şansa bakkk bana denkgelmezki böle teklif hemn kabul etsem😢😢😢
Sjsnssnsjs
Valla yaaa şansszm bu konudaa😢😢😢😢😢😢😢
Eğer hoşlanmışsam ve belli bir muhabbete dalmışsam koyu bir şekilde ve sıkılmıyorsam asla reddetmem.
Asıl soru "kızlar da teklif etmeli midir?" olmalı bence. Evet etmelidirler. Erkek milleti olarak verdikleri sinyalleri velev ki anladık, kaybetme korkumuzdan eyleme geçemiyoruz çoğu zaman. İlk hareketi yapan kişi kızsa sonucunun kötü olma olasılığı yok gibi bir şey. Erkek olunca sıkıntı olabiliyor.
Yanlış kişi bulup sonra bütün erkekler şerefsiz yorumunu yapıyorsunuz. Hatayı hep bizde arıyorsunuz iyi erkeğe kızlar gitmez şerefsizin dibinden ayrılmasınız. Ona düşünün doğru erkek tanımadığı insana karşı bile nazik olan ve bir hatada özür dileyen kişidir...
İyi dedin reis
Bakan göze göre değişir önce bakar güzelse eder değilse etmez kişiye bağlı.
Kız olunca ayrıcalığı mı oluyor. :)
Sevmiyorsa karşı taraf edilir tabi ki.
Ben erkek olsam bu ne geniş kız derdim. Herkes yerini haddini bilmeli. Kadın dediğin ağır olur bugün teklif eden yarın kimlere etmez. Bunu kabul eden erkek zaten böyle bi kızla ciddi düşünmez sadece işini görür bye der.
Boşluksun
Senden daha dolu olduğum kesin
Sen Adamlığı Babadan değil Anneden öğrenmişsin kesin. O yüzden modeller değişmiş senim gibilere üzülüyorum biliyomusun🙂
asıl size yazık g. tünüz kalkmış bir havalardasınız ya bu abazanlar olmasa sizi insan yerine koyan olmayacak biraz yabancı kızları örnek alın
Ben 29 yıldır avrupada yaşıyorum çok şükür Ailem beni kendi örfümüzden uzak yetiştirmedi. Buradaki kızları or... Önde gideni
hangi ülke
Edilebilir yani normal olarak sevmediği bı kisinin haylerilyle oynamak yerine güzel bir dile bu işin olmayacağını izah edip karşı tarafı üzmemek için hyr diye bilir bir insan.
Birçok kız erkekler gibi kaldıramıyor yenilgiyi ama, engel falan atıyorlar küfür ettikten sonra. Genelleme değildir.
Edilir, istemiyor olabilir.
Kabul etmeye kimse mecbur değil ama ülkede bazı duygularda açlıklar var bu illa cinsellik değildir sevgi açlığı ilgi açlığı ne bileyim sevilme açlığı gibi.
Reddedebilir.
Sevgili olmak günah ve günah işlemek istemeyen, Veya zinaya yaklaşmak istemeyen reddedebilir.
Veya sevnediği içindir.
Tabi ki edilebilir, herkes herkesi sevmek, birlikte olmak zorunda değil ama mesajda çocuğun da istekli bir şaşkınlık yaşadığı belli oluyor.
istiyorsan kabul edersin istemiyorsan kabul etmezsin
Yani karşıdaki aynı duyguları hissetmiyorsa reddediir. 🤷🏻♀️
Evet. İstemediği birisiyle çıkma zorunluluğu yok sonuçta.
abi nasil edilsin sacmalama reddedin ben ta, ömrümde kız eli değmedi elime 30 yıldır sap sap yaşıyorum şu hayatı sıkıcam kafama gidicem eninde sonunda
Kişinin kişiliği ve kalbini saflığına bağlı olarak ha bide ister istemez güzelliğinede bakılarak kabul edilir.
Seviyorsa zaten reddedmez sevmiyorsa orda olmazdı bide bayan teklif ediyor imkansız reddedmesi kesinlikle kabul eder
Redd eden cevremde 1 2 tane gordum kalani gonlu bol sjsjsj
niye red edilmesin? kızlarin teklifi mutant mı oldu?
Beyinler birbirine uzak kalplerde birbirine dokunamıyacağını hissedersen Kibarca edilir
Çıkma teklifi olayının hâlâ devam ettiğine inanamıyorum ya😂😂
kızlar çıkma teklifi mi eder ya trolldür o daşak geçiyodur
erkeklerin teklifi reddediliyorda kadınların neden red edilmesin.
Ben reddederim eğer bir elektrik almazsam umut vermem
Neden reddetmesin ki kızlar ediyor erkeklerde eder doğaldır bu...
dik dur eğilmeeğğ inananlar seninleğğ (mehter marşı)
Kabul de edilir Red de edilir sen ne istiyorsun önemli olan o
Cinsiyetin bir önemi yok, hoşlanmıyorsa da kabul etmesinin bir önemi yok.
@Ünyeliii Bunu benim yorumumun altına yazmana ne luzüm vardı:D Bir kadına bakarak bin kadını aynı şekilde yorumlama:)
niye reddilmesin onların ayrımcılığı ne tamam kızım ama kabul edicek anlamına gelmiyor :)
Hoşlanmiyorsam rededilir.
Ben etmezdim. Arkadaşın biraz kabaymis.
Soru benimle alakalı değil sjsjs
Bir kız böyle birşey yapmaz
Red edilir sevmiyosa ne yapsin
Niye reddedilmesin abi? Erkekten ne farkı var?
Edilir niye edilmesin
Edilir neden edilmesin
Rededilebilir eğer sevmiyorsa
Kafama göre değilse redderim
Yani tabiki edilebilir neden edilmesin
Kiz dan hoslanmiyorsan veya kisligini begenmiyorsan tabi ki de hayir dersin aw. Kiz diye her seye goy goy olmaz ya, Soru ne alaka pek anlamadim
Çirkinse edilir, güzelse hayır.
zihniyet çok mantıksız. tanımadan tipine göre yargılamak? bu yaşına gelip hala olgunlaşamaman çok üzücü.
önemli olan çirkinlik veya güzellik değildir kalbi temiz olmasıdır yani sen böyle bir şey diyemezsin!
@ProMelek kesinlikle katılıyorum
Ben günümüz Türkiye'sindeki karşı cinsinizin fikriyatını söyledim. Gerçekleri kabullenemiyorsanız o sizin sorununuz. İstisnalar kaideyi bozmaz felsefesinden yola çıkarak geneli böyle düşünmektedir.
Yorumunun kesinlikle günümüz Türkiyesinin erkek fikriyatı değil. Böyle düşünen erkeklere sadece olgunluk ve gelişme diliyorum. Hala böyle düşünenler varsa çok acınası. Sana ve gelecekte evleneceğin eşine de sabır siliyorum. Yazık. Çok yazık..
Genelleme yapış şeklin bile yanlış. Sen yapıyorsun, sen gerikafalılısın diye herkes böyle olmak zorunda değil. Böyle gerikafalı kadınlar da var, çok yazık size
@buzzbee Ben madem olgunlaşamadım; Sigmund Freud gibi 30 yıllık Psikanaliz ile uğraşan bilim adamın sözü de mi yalan!
'Hiçbir erkek, cinsel ilişki kurmak istemeyeceği bir kadınla yakın arkadaş olmaz'
Böyle düşünmenin tek sebebi ilişkiyle cinselliği karıştırman. Her ilişkide cinsellik olmaz, çok acıdım gelecekteki evleneceğin kadına. Tanımadığım bir erkekle sırf yakışıklı diye cinselliğe gireceğime orta düzeyde bana iyi davranan ve içimi ısıtan biriyle arkadaş olmak isterim.
@buzzbee Yav he he. Cidden ya çok safsınız ya aklınızı örümcek yuva kurmuş.
Sen de çok gerikafalısın. Sadece bu zihinle hayatta başarılar ve sana şifa diliyorum..
@buzzbee Seninle tartışmaya girmeyeceğim. En yakın zamanda aldatılman dileğimle.
@ProMelek peki sen gerçekten dış görünüşe bakmadan kabul edermisin sırf insan diye?
ben red etmem ama kabul de etmem
ellbette edilir. ki olduda yani.
hoşlanmıyor ise evet redde bilir
Valla reddetmiştim, reddediliyor yani :D
tövbe haşa olur mu öyle şey
Kesin kabul edilecek diye bir şey yok.