Eşim bana dokunsun, sarılsın istiyorum?

Arkadaşlar biraz uzun gelebilir lütfen okuyun.
Ben ve Oğuz (eşim) ikimiz de 23 yaşındayız ve ailelerimizin zoru ile evlendik. Aynı mahallede büyümüştük, ikimizin de hiç sevgilisi falan olmadı birbirimize karşı hiçbir ilgide yoktu ama aileler zorla evlendirdi. Hiç sevgilisi olmadı derken. Kendisi istemediğinden olmamış. Çok yakışıklı, uzun boylu güzel bir adam. Oğuz çok sert mizaçlı ve soğuk birisi ama evlendiğimizden beri bana karşı hep iyi, yakın ve yumuşak davranıyordu.
İki yıl oldu evleneli ben evlendiğimizde ayrı uyumak istemiştim neden diye bile sormamıştı hâlâ bir kez bile yanımda uyumadı bana dokunmadı bile. Ben başlarda sevmediğim için benden boşansın diye elimden ne geliyorsa yaptım kötü davrandım yemek yapmadın onu asla sevmeyeceğimi söyledim ve nefret ettiğimi söyledim benden ayrılmasını istiyordum, çünkü ben boşanmazdım ailem karşı çıkardı. Bunlara rağmen bana bir gün kötü davranmadı eve geç gelmedi başka bir kadın da yoktu çünkü kendisi mahallede evimizin altında dükkânı var esnaf.
Ben ne istediysem yapıyor beni hiç kırmıyor, hiç sevmemesine rağmen benimle beraber film izliyor, bazen sevmediği yemekleri yapıyorum ama yine de yiyor. Hiç kötü olmuş demiyor, beğenmedim demiyor, geçen gece fark ettim benim uyuduğumu sanıp üstümü örttü, saçımı okşadı ve gitti.
Ben 10 ay önce ona daha kötü ve soğuk davrandım direkt benden boşanmasını istedim Oğuz'da kabul etti. Ama ailelerimiz yine araya girip izin vermediler.

Şimdi ben ona çok âşık oldum ve çok seviyorum, ona nasıl söyleyeceğimi bile bilmiyorum.
Ona çok çektirdim defalarca kalbini kırdım, adam bana bir kez bile kızmadı hep yanımda oldu. Ailelerimiz bebek istediğin de bile (çünkü onlar varken yakın davranıyorduk hiçbir şeyden haberleri yoktu) Oğuz ben istemiyorum daha erken diyordu ama aslında öyle değildi bebekleri çok seviyor ama benim yüzümden ağzını bile açmıyordu. Suçu bana atmıyordu.
Artık gerçek evliler gibi olmak istiyorum, birbirimizin olalım istiyorum, beraber uyumak istiyorum, bebeğimiz olsun istiyorum ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum yaptıklarım yüzünden ondan çok utanıyorum. Ya o da beni sevmezse artık bana dokunmak istemezse. Canını çok yaktım çünkü, aynı şeyleri ben yaşasam bir ay bile dayanamazdım Oğuz bana iki yıldır katlanıyor bir gün işten gelince kapısını bile açmadım, yemeğini ben koymadın, hep yalnız yedi.
Onu nasıl kazanacağım bilmiyorum son bir haftadır beraber yemek yiyoruz, kapıyı ben açıyorum sabahları kahvaltı hazırlıyorum ve yanımda uyumasını söyledim yanımda uyuyor ama bana dokunmuyor ben sarıldığım zaman karşılık vermiyor beni geri de itmiyor. Söylemeye çekiniyorum, ona dokunmaya korkuyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Lütfen bana yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkürler arkadaşlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize çok teşekkürler cesaretimi topladım konuşacağım.
Eşim bana dokunsun, sarılsın istiyorum?