Gün içinde saatlerce mesaj atmayan sevgili gerçekten sevmiyor mudur?
Sevgilim gün içinde neredeyse 9 saat hiç gorusmuyoruz bu normal mi
Sevgilim gün içinde neredeyse 9 saat hiç gorusmuyoruz bu normal mi
Kuzu merhaba. Direkt olarak seviyor sevmiyor diyemeyiz. Biraz daha acsaydin daha belirgin görüşler yapabilirdik sanki. Neyse bak seni sevse bile Şu an onun sevgisinden şüphe duyuyorsun. Yani aranizda gercek bir sevgi oldugunu düşünmüyorum. Ya o gercekten sevmiyor swn bunu hissedemiyorsun ya da sen paranoyakca davraniyorsun. Bunu söylemememin nedeni iki kiai birbirini seviyorsa hisseder ve baska etkenler sevgiden şüphe ettirmez.
Mesaj atma konusuna gelecek olursak. Cok mesajlasmak iyi değildir. Insanlar ilişkiyi sürekli yazismak konusmak iletisim halinde olmak saniyor. Aslinda sürekli konusmak iliskiye faydadan cok zarar verir.
Sorunda sevgilim mesaj atmiyor demissin. Peki sen atiyor musun ariyor musun ilgileniyor musun. Genel olarak yine sadece erkekler ilgi gösterir arar mesaj atar gibi bir algi var. Eger hep sevgilin yaziyor ariyor sen hic adim atmiyorsan böyle davranmasini hor görme.
Sevgilin Şu an ne is yapiyor. Yani okuyor mu, çalışıyor mu, evde yan gelip yatiyor mu. Eger hic meşguliyeti yoksa ki olmasi bahane degil ama yinede eger evde sadece yatiyorsa ve sana yazmiyor umursamiyorsa seninle konusmaktan mutlu degil demektir. Insan mutlu degilse biriyle konusmak istemez. Burada yapacagin iki sey var. Ya onu mutlu edeceksin ya da beni umursamayani benimle konusmayi ben ne yapayim gitsin diyecek ayrilacaksin.
Geçerli sebebi onu senden alıkoyacak nedenleri varsa ve uğraşamıyorsa sevgisini sorgulamak yanlış olur. Fakat değer vermek ve ilgi konusunda sıkıntısı var bu bariz belli. Böyleyken de ilişki yaşamasın bir zahmet.
Cevap
4Cevap
Ben böyle davranınca değer vermediğini düşünüyorum. Bana değer vermeyen biriyle uğraşamam.
Sevmiyo sadece pompa için yazar
İlgi yoksa bitir net
Aklına gelmiyor oluyorsun canım
Sevmiyormu ki
Sevse yazardı
Hayir
Önemsemiyordur evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?