Aşk İlişkileri Param olmadığı için kızlara yaklaşamıyorum zengin kız zaten bizi almaz? Sizce de öyle değil mi? Ayyıldızz68 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Para yoksa kizlar yüzünüze bakmıyor desem kaç kişi katılır bana...Zengin kızlara talibim :) Param olmadığı için kızlara yaklaşamıyorum zengin kız zaten bizi almaz? Sizce de öyle değil mi? Cevapla Para Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Masmavi100 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sen de kendi çevrende kızlara bak kendine uygun olanlara 1 2 Yorumla Ayyıldızz68 +1 yıl Çevremdeki kiz yok olanlar da paracı ablacım Yorumla Masmavi100 +1 yıl Herkes paracı değildir bazı kızlar kalite ister kibarlık zeka bilgi , ama bunlar da yoksa senin için yapabileceğim Birsey yok :) Yorumla
ukBeste-one Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl sen karakterini bozma her zaman iyi ol öyle zengin aileler seni çok sever 1 6 Yorumla Ayyıldızz68 +1 yıl Zengin aile istemiyor öylesine dedim de işte hiç birikimim yok aileme bakmak zorundayım ama işte... Yorumla ukBeste-one +1 yıl hiçbir zaman negatif düşünme. sen niyet et sadece. çok fakir kişiler biliyorum şimdi iyi durumdalar günlük düşünme hiç Yorumla Ayyıldızz68 +1 yıl Biz niyetimizi aldık ama işte bakalım sen nerde yaşıyorsun Yorumla ukBeste-one +1 yıl abimle kalıyorum ingilteredeyim macclesfield'de Yorumla Ayyıldızz68 +1 yıl Çok iyi ya Yorumla Ayyıldızz68 +1 yıl Yaşamak istediğim yerlerden birisi UK Yorumla
Yesimcik__ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Paraya bakan biri hiç olmadım 2 7 Yorumla Ayyıldızz68 +1 yıl Senin gibisine denk gelmedim Yorumla Yesimcik__ +1 yıl Benimki enayilik derecesinde zaten boşver denk gelme daha iyi Yorumla Ayyıldızz68 +1 yıl Neden böyle dedin ki Yorumla Yesimcik__ +1 yıl Gereğinden fazla fedakarlık yapan biriyim bu konuda hiç hak etmeyen birine çok büyük maddi yardımlar yaptım hayatımda biri olunca maddi olarak ona çok destek olmak zorundayım diye düşünüyorum Yorumla Ayyıldızz68 +1 yıl Anlıyroum seni ama resmi bir şey yoksa arada maddi yardım yapmak bence doğru değil Yorumla Yesimcik__ +1 yıl Çok yaptım zamanında ama hiç hak etmedi Yorumla Ayyıldızz68 +1 yıl Zengin misin Yorumla
Karşıt-cins Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl O zaman önce parayı bul 1 1 Yorumla Ayyıldızz68 +1 yıl Bravo Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu kafadaysan daha çok beklersin 1 4 Yorumla Ayyıldızz68 +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amacın ortada ve böylesi kişiyi kimse istemez Yorumla Ayyıldızz68 +1 yıl Ne amacı benim zengin kızlarla evlenmek gibi bir amacım yok olsaydı şayet vardı zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenmek demedim zaten Yorumla
aysin34753475 Takip Et Bilge Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Haklısın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen de kendi çevrende kızlara bak kendine uygun olanlara
Çevremdeki kiz yok olanlar da paracı ablacım
Herkes paracı değildir bazı kızlar kalite ister kibarlık zeka bilgi , ama bunlar da yoksa senin için yapabileceğim Birsey yok :)
sen karakterini bozma her zaman iyi ol öyle zengin aileler seni çok sever
Zengin aile istemiyor öylesine dedim de işte hiç birikimim yok aileme bakmak zorundayım ama işte...
hiçbir zaman negatif düşünme. sen niyet et sadece. çok fakir kişiler biliyorum şimdi iyi durumdalar günlük düşünme hiç
Biz niyetimizi aldık ama işte bakalım sen nerde yaşıyorsun
abimle kalıyorum ingilteredeyim macclesfield'de
Çok iyi ya
Yaşamak istediğim yerlerden birisi UK
Paraya bakan biri hiç olmadım
Senin gibisine denk gelmedim
Benimki enayilik derecesinde zaten boşver denk gelme daha iyi
Neden böyle dedin ki
Gereğinden fazla fedakarlık yapan biriyim bu konuda hiç hak etmeyen birine çok büyük maddi yardımlar yaptım hayatımda biri olunca maddi olarak ona çok destek olmak zorundayım diye düşünüyorum
Anlıyroum seni ama resmi bir şey yoksa arada maddi yardım yapmak bence doğru değil
Çok yaptım zamanında ama hiç hak etmedi
Zengin misin
O zaman önce parayı bul
Bravo
Bu kafadaysan daha çok beklersin
Nasıl yani
Amacın ortada ve böylesi kişiyi kimse istemez
Ne amacı benim zengin kızlarla evlenmek gibi bir amacım yok olsaydı şayet vardı zaten
Evlenmek demedim zaten
öyle oluyor genelde :)
Haklısın