Sevgilim insta şifremi unuttum diyor ama hala aktif hesabı bu nasıl oluyor çalınmış diyor doğru mu sizce?

Sevgilim genelde instagram şifrelerini kolay yapan biri iliskimizin ilk ayı bana dedi ki şifremi unuttum zaten hesabıma başka yerden giriyorlar en iyisi kapatayım dedi sonra insta uygulamasını sildi bu sonra tekrar hesap açtık ikindide onun şifresi bende benim şifrem onda ama önceki hesabı aktif hala birilerini takip ediyor benle çıkarken bi kızın fotoğrafını beğenmiş annemin üstüne yemin ederim ki o hesabı devrem çalmış o beğeniyo herkesi o ekliyodur banane diyor ben bundan ne kadar ayrılmak istesem de ayrılmıyor kurana basarım ki seni çok seviyorum diyor yani ailesini de getirdi ben buna küfür ediyorum ana avrat dümdüz ama guluyo tepki vermiyo bence aldatiyo o yüzden tepki vermiyo yani vicdanını rahatlatmak için başka açıklaması yok şimdi yani o hesabını kurtarabilir tekrardan bide bilgisayar bölümü mezunu bu ben diyorum madem şifreni unuttun kurtarayım hesabı telefonuna gelen onay kodunu ver diyorum onay kodu gelmedi diyor cildircam
Sevgilim insta şifremi unuttum diyor ama hala aktif hesabı bu nasıl oluyor çalınmış diyor doğru mu sizce?