LGBT üyesi arkadaşlar bakabilir mi
kendimle ilgili şüphelerim var
kendimle ilgili şüphelerim var
Ben aseksüelim. LGBT oluşumu içine dahilim haliyle. Bunu hayatındaki karşı cinslerine veya hemcinslerine olan yakınlığın ya da isteklerinle anlayabilirsin kolayca. Fakat bazen yanıltıcı olabiliyor. Kendimden örnek verirsem safkan bir aseksüelim. Mastürbasyon dahi yapmıyorum. İzlediğin videolar, tanıştığın insanlar vb. bi gözlemle. Biseksüel de olabilirsin veya sadece bi heteroseksüelsindir ama kafan karışıktır cinsel yönelimin tam oturmamıştır falan filan.
açık şekilde anlatmak gerekirse
küçük yaştan itibaren erkeklere aşık oldum hep ama kız kıza ilişkilere hep merakım vardı yani biri gel sevgili olalım dese ya da hem cinsim bir kız öpse itiklemem karşılık veririm.
Benden hoşlanan bir kız vardı bana böyle işve cilve yapardı onun beni beğenmesi hoşuma giderdi
Üniversite bir kızla tanıştım onu çok kıskanıyorum çok güzel bir kız ama güzelliğini kıskanmıyorum keşke sevgili olsak keşke onla bu tarz bir ilişki yaşasam denesem düşüncesi mevcut sevgilisi olsa dahi ayırmak için uğraşıyorum
birde önceden hiç denemedim kabullenemediğim için sanırım 3 ay önce mastürbasyon yaparken denemek istedim ilk defa böyle kadın kadına ilişkilerde sürtündüğümü öpüştüğümü felan hayal ediyorum bu bana zevk veriyor baya ama fantezim gene bir erkekle bitiyor sonunda bir kadına oral vs. yapamam ama diğer şeylerden zevk alıyorum baya beni şüpheye düşüren kısımlar bunlar
işte benide yoran kısım bu fantezilerim var kız kıza ilişkilerede baya meraklıyım
haddinden fazla ama erkekler daha baskın
o kadar da değil ya :)
erkekleri seviyorumm baya cinsel açıdanda duygusal açıdanda
ama bir kadında gelse hayır demem
sanırım öyleyim cevabınız için teşekkür ederim
gecmisini ve davranislarini biraz gozden gecirerek dusunebilirsin bunu. mesela feminen davranan erkeklerin veya maskulen davranan kadinlarin escinsel olma olasiligi cok yuksektir. bu onyargi degil, kisinin bilincinde olmadigi yonelimini vucudunun disa vurmasidir. mesela dusun daha once kadinlar sana cekici geldi mi, yoksa hem kadin hem erkekler mi cekici geldi? bunu guzel/yakisikli bulmak olarak dusunme, romantik ve cinsel bir iliski yasamak olarak dusun.
ben feminem biriyim baya kadınsı çok fazla hemde ama küçüklükten beri yaşadığım şöyle bir sorunum var
küçük yaştan itibaren erkeklere aşık oldum hep ama kız kıza ilişkilere hep merakım vardı yani biri gel sevgili olalım dese ya da hem cinsim bir kız öpse itiklemem karşılık veririm.
Benden hoşlanan bir kız vardı bana böyle işve cilve yapardı onun beni beğenmesi hoşuma giderdi
Üniversite bir kızla tanıştım onu çok kıskanıyorum çok güzel bir kız ama güzelliğini kıskanmıyorum keşke sevgili olsak keşke onla bu tarz bir ilişki yaşasam denesem düşüncesi mevcut sevgilisi olsa dahi ayırmak için uğraşıyorum
birde önceden hiç denemedim kabullenemediğim için sanırım 3 ay önce mastürbasyon yaparken denemek istedim ilk defa böyle kadın kadına ilişkilerde sürtündüğümü öpüştüğümü felan hayal ediyorum bu bana zevk veriyor baya ama fantezim gene bir erkekle bitiyor sonunda bir kadına oral vs. yapamam ama diğer şeylerden zevk alıyorum baya beni şüpheye düşüren kısımlar bunlar
soyle diyeyim, bence herkes bir miktar biseksueldir. ozellikle kadinlarda bu durum daha belirgin, hem erkekler hem kadinlar fiziksel ve cinsel olarak cekici geliyor. mesela ben heteroyum eminim ama bir kadinla opusmek veya sevismek dusununce hos geliyor, ama burda daha onemli olani romantik bir iliski yasamayi dusunmek. eger bugune kadar bir kadina cinsellikten ziyade daha cok romantik olarak sevgi, ask gibi duygular beslediysen biseksuelsin muhtemelen ama beslemediysen heterosundur diye dusunuyorum.
şu an aklımdan çıkaramadığım bir kız var dürüst olmak gerekirse
sevgilisi var ama kıskanıyorum bu değer vermek mi nedir duygularımdan emin değilim
sürekli sosyal medya hesaplarından resimlerine bakıyorum sevgili olsak nasıl olurduk diyed üşünüyorum vs.
ama bu sadece bir kıza karşı oldu
birde bir kız benden hoşlandığı zaman onla flört etmekte hoşuma gidiyor
işve cilve olayları
Cevap
11Cevap
Yorumdan okudum durumunu biseksüelsin sadece kendini şartladığın için sonucu erkekle kapatıyosun
fakat tam anlamıyla bir kadınla sevişememde
mesela bazı erkekler heterodur ama vajina sevmez bunlarıda biliyorum.
ya da bazı kadınlar heterodur ama oralde sevmez penis şeklinide sevmez tiksinir bu durumlarda mevcut bu kafamı kurcalıyor
anlatsam roman olur :)
vajinaya oral olayını sevmiyorum görüntüsü pek hoşuma gitmez
kendime yaptırır mıyım emin değilim
erkekte ise oralı seviyorum ama ondada şartlarım var o sağlanmaz ölsem yapmam
erkek kadın ilişki yaşarken ki görüntü midemi bulandıyor
kısaca özetlersek
kızla dokunma öpüşme sürtünme olayını seviyorum sadece
erkekte oral ama erkeğin bana yapmasını sevmiyorum
değişik bir olay benim ki bilmem anlatabildim mi
Gayet iyi anlattın ben psikiyatri pol de intörn iken bir kadın vardı oda sana benzer bir durumdaydı sohbet filan ettik sonra bana anlattı işte cinsel eğiliminin kadınlara ve erkenlere aynı oranda olduğunu fakat kadına sadece öpüşme ve sürtünme olarak bakıp erkeğe de sadece ilişki için baktığını söyledi sizinde buna benzer bir durum öncelikle şöyle söyleyeyim cinsel tercihi kadınlar olan erkekler de oral yapmayı sevmeyebiliyor bu durum biseksüel olmanızla alakalı değil tamamen hoş gelmemesiyle alakalı
sanırım olayı şimdi anladım bireyin zevk aldığı şeyler gibi
peki o bahsettiğiniz hanımefendi kendini ne olarak tanımlıyordu
Kadın olarak tanımlıyordu zaten onun başka psikolojik sorunları vardı yani cinsel eğilim için tedavi görmüyordu sohbet sırasında anlattı
Evet yani herkes elma sevmeyebilir cinsellikte fantezilerde böyledir bunu çok üstelemene gerek yok ki sadece neyi seviyorsan onu yap zorlama kendini mutlu eden şeyleri yap
teşekkür ederim :))
daha yok ama sizce bu durumu nasıl kabulleneceğim ben
bana sorsanız seviyorum bu şekilde olmayı ama aileme bu durumu nasıl açıklayacağım ona emin değilim bir gün evlenmemi isteyecekler cinsel hayatmda bu sorun olacak yani dürüst olmak gerekirse bir kadınla bu tarz bir şey denemedikçe içimde ukte kalacak gibi gözüküyor
sizce bu durumu nasıl aşabilirim
Bu durumu aşmak için bir kadınla bir şeyler yaşamak iyi gelecektir yani erkekle yaşadın mı bilmiyorum ama ikisinide yapıp hangisi daha çok zevk verecek hangisi daha sana uygun gelecekse ona ağırlık vermelisin bu durumu aşmaya çalışıp kendini sıkıntıya sokacak kadar düşünme bir sürü insan var senin gibi sen biraz fazla üstüne düşmüşsün bu durumun mastürbasyon mu yapıyosun ne düşünmek sana iyi geliyorsa onu düşün gerisini boşver kimse senin ne düşündüğünü bilmiyor sonuçta
çok güzel bir yorum oldu :) sanırım fazla takıntı yaptım
yardımlarınız için sağolun
dokundu yardımınız fazlasıyla :)
Çocukluktan beri hissetmeniz gerekirdi :)) Bu biranda ya da 3 yılda çıkabilecek bir şey değil.
aslında ergenlikten beri var
durumum şu
arada ben de emin olamıyprum kendimden en son aseksüelde karar kıldım. Hormonel değişimlerden olabilir ayrıca kadın vucudu estetiktir beğenmen normal. Hemen karar verme belki doğru kişi çıkmamıştır karşına yani öyle umuyprum😃
şüphen varsa yoktur canım merak etme her kadın ergenlık donemlerınde dıger kadınlara ılgı duyabılır ya da tahrık edebılır bu normaldır.
23 yaşındayımm ergenliği geçeli epey oldu
ergenlık dedıgıme bakma ya cınsel olarak en ust durumdasın su an hormonal olarak yanı bır cok kız arkadasım vardı bıseksuellıge merak salan tabı kı bu sureklı olacak dıye bır kaıde yok ya da o noktaya gelınce vazgecebılırsın takılma bu kadar kot bır sey degıl
Bende katılıyorum adamın dediğine. Bi merak oluşuyor bence. Bende tahrik olabiliyorum kadınlardan onlarla bi ilişki hayal edebiliyorum ama heteroseksüelim bence. Çünkü asıl ilgim erkeklere. Kızlarla belki grub olabilir iki kız bi erkek felan. Ama fazlasını düşünemiyorum
Kızlar kızları pek çok açıdan sevebilir. Öpüşmekten iğrenmeyebilir de. Belirleyici olan şey cinsel birliktelik yaşayabilir misin hiç rahatsızlık duymadan
Lgbt üyesiyim bu ayın sonunda yenileyecem üyeliği yeni yönelim gelmiş
Yöneliminizi sadece kendiniz anlarsınız. Hemcinsinize karşı romantik ve cinsel çekim hiss etdiniz mi?
durumum bu
üye ne ya... benim üyeliğim bitti yenileyeyeceğim sanırım.
Bir bu soru eksikdi onuda attın tabi arkandan uydurup
Kanks LGBT bireyi üyesi değil çünkü bu bir kurum vakıf değil
Ben ergenlikte buldum benligimi
İlgilenmiyorum açıkcası
Gel, cinsel terapistim
erkek agirlikli biseksuelsin
Ne gibi şüpheler
Biseksüel olabilirsin
sanırım belkide öyleyim
Aynen ama orgazmın sonucu erkekle bitiyor demende enteresan. Bende tam bilmiyorum konuşuyorum ama
bak durum şu mesela kadınla başlıyor erkekle bitiyor
kadınla belli başl şeyler yaşadığmı hayal ediyorum erkeklede farklı şeyler
Biseksüellik işte
bazı şeylerden tiksiniyorum ama yukarıda bir arkadaşa yazdım sizde yazayım
anlatsam roman olur
vajinaya oral olayını sevmiyorum görüntüsü pek hoşuma gitmez
kendime yaptırır mıyım emin değilim
erkekte ise oralı seviyorum ama ondada şartlarım var o sağlanmaz ölsem yapmam
erkek kadın ilişki yaşarken ki görüntü midemi bulandıyor
kısaca özetlersek
kızla dokunma öpüşme sürtünme olayını seviyorum sadece
erkekte oral ama erkeğin bana yapmasını sevmiyorum