Bu acı nasıl geçer ölenin yokluğuna alışıyorsun da gidenin yokluğu neden zor?

İlişkim biteli 7 ay olacak ölüm gibi bir şey sanki zaman geçtikçe daha çok acıtıyor kendisi ayrılmk istemişti ilişkimiz 8 yıl sürdü. Dün instagramdan ağzından laf alabilir miyim diye işlettim. Kendi hesabı profil fotosu yok takipçi 3 takip 7 sadexe kendi fotosu var. Konuştum bir yabancıymış gibi nışanlıyım naşanlım var hesabımız ortak dedi ne sorduysam cevapladı nerde tanıştınız yaşlarınız kaç kızın adı ne hepsini anlattı sanane sen kimsin neden soruyosun bile demedi durmadan ben nışanlımı canımdan çok seviyorum çok kıskanç ben onu böyle kabul ettim 1yıl sonra düğünümüz var dedi biz ayrılalı 7 ay oldu nasıl 1yıldır tanışıp aşık olmuş nışanlanmış oluyor. İşin tuhaf kısmı aşırı kıskançtı bu eski sevgilim makyaj yapmamı oje sürmemi asla kabul etmezdi nışanlısının ne iş yaptığını sordum güzellik merkezi var dedi üstelik kendisi çiftçi (hiçbir işi küçümsemem ama o yer sahibi değil onun bunun yanında yevmiye karşılığı çalışırdı ) benim işlettiğimi var sayarak yalan söylemiş olabilir mi ne sorduysam anllattı. Tabi butda anlatıyorum ama o bunları yazarken benim hüngür hüngür ağlayışlarımı görmedi 😞
Bu acı nasıl geçer ölenin yokluğuna alışıyorsun da gidenin yokluğu neden zor?