Güncellemeler
+1 yıl
Empati yaparak cevaplarsanız sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Mantıklı görüşler bekliyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aranıyor işte ne güzel
Aradığını versene ciğerim
Sevmediğim bir şeyi yapmak istemiyorum, zorunda da değilim.
Ayrıl o zaman
Evet, zaten bunu ben de düşünüyorum. İyice aptal olmaya başladı ne yazık ki. Sağ ol görüşün için.
Umarım gönlüne göre birini bulursun.
Teşekkür ederim.
Hiç mi cinsellik konuşmuyorsunuz yoksa yasiyosunuz da daha da ileriye mi gitmek istiyor
O konuşmak ve yapmak istiyor ben karşıyım. Hiç bir şey geçmedi zaten aramızda cinsel olarak ben böyle kalmasını istiyorum.
Hiç cinsellik yaşamayan bir insan bu kadar istekli olmaz demekki daha önce yaşamış ve bu duyguyu tatmış o yüzden senden de onu tatmin etmeni bekliyor bunu ona vermezsen başka yerlerde arıycaktır
Benden ayrılsın ne yaparsa yapsın umrumda bile değil. Ben ona bunu verecek insan değilim. Yaşadı veya yaşamadı geçmiş beni ilgilendirmez konuşmadık.
Aynen ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gidicek sırf cinsellik konuşmadin diye ayrilcaksa bırak gitsin zaten
Haklısın. Basit sebebi varsa bunca zamandır beni oyalamış demektir. Yani kaç yıldır tanıyor biliyor.
Tabiki senin karakterini biliyor sonuçta bir kere söylemişsin başta kabul etmiş tepki vermemiş şimdi neden aynı şeyi acip duruyor yani
Bilmiyorum, ama aşırı sıkıcı hal almaya başladı. 5 yaşında çocuk değil düşünebilme yetisi gelişmiş olmalı.
Evet ama Sen neden istemiyorsun ki ciddi dusunuyorsan insan sevdiği insana dokunmak ister çok ileriye gitmiycek sekılde yanı tabi kendi fıkrın ama ne bilim genel anlamda yorumlarsan bı korkun felan mı var
Hayır, ben cinsellik sevmiyorum istemiyorum. Tiksindiğim bir şeyi de yapmam öyle değil mi? Sana istemediğin herhangi bir şeyi yaptırsalar ne hissedersin? İlişkimizin ciddi olması cinsellik yaşayacağımız anlamına gelmiyor...
Evlenince napicaksin
Yapmayacağım.
Ya çok tuhafsın doğanın kanunu bu hiç mi çocugun olsun istemıyorsun
Çocuk olursa belki. Doğanın kanunu diye bir şey yok, istememek ve benimsememek hakkım.
Ya tabıkı hakkın ama çocuğu da leylekler getirmiyor :)
Çocuk yapmak belki dedim. Ben haricinde cinsellik istemiyorum. Çocuk da iki kişinin ortak kararı öyle bir beklentim yok.
Kac yasındasın
26
Peki yanlış anlamassaan bisey sorucam kendini tatmın ediyor musun yoksa hiç mi cinsel isteğinn yok
Cinsellikten ve cinsel olan her şeyden tiksiniyorum. Hiçbir şekilde eylemde bulunmuyorum.
Anladım ama bi doktora gözüksen iyi olur çünkü bu normal bişey değil sen istemesen bile en az haftada bikere vücüdün kendi kendine boşalırsın yoksa ağrınn olur kasıklarında o kızlada ayrıl çünkü simdi tamam diyicek ama bu konu tekrar onune gelicek benden söylemesi
Bak bu gayet normal bir durum ben hasta değilim veya bir problemim yok. Zaten vücut kendini boşaltıyor bununla ilgili negatif bir bilgi vermedim. Cinsellik sevmiyorum hepsi bu kadar.
Anladım umarım çözersin daha sakin istekli olmayan birini bulsan senin için daha iyi olur
Evet. Uyum her zaman önemlidir.
Vay anasını ya rolleri değişmişsiniz siz
Nasıl rolleri değiştirmişiz?
Genelde erkekler bu talepte bulunur
Genelleme yapmak yanlış bir kez daha görüyoruz... Neyse, sence nedir bu kızın amacı niye laftan anlamıyor?
Genelleme değil fıtrattan bahsettim kıza gelirsek bana doğru gelmiyor bu tip insanlar kız olsun erkek olsun hele ki bir kız olarak mesela çok sevdiğim bi sevgilim var arada bu konuları açar yerin dibinde girerim utancımdan bide üstüne konu açma düşüncesi yapılabilir bişey değil benim için
Fıtrat değil. Kadın da erkek de eşittir, sürekli cinsellik düşünen insanlar genelde erkek gibi görünüyor bundan bahsediyorsun anlıyorum.
Öyle olmadığını anlamış oldum denk gelmemiştim
Olabilir tabi insan hayatta öğrenmeye açıktır devamlı.