Evleneceğiniz kişi İnfertilite yani halk dilinde kısır olsa ayrılır mısınız?
Kaba yorum yapmayın inferliteyim önceki sevgilimden bu yüzden ayrıldım.
Kaba yorum yapmayın inferliteyim önceki sevgilimden bu yüzden ayrıldım.
Kader diye bir şey var. Nasıl ki senin böyle durumun var doğarken annesiz babasız olanlar da var. Elbette kendi çocuğunun sevdiğin kadından doğması çok güzel ama tek sorun bu ise hayata annesiz ve babasız başlayan bir çocuk da evin neşesi olup evladın olabilir.
Ben de öyleyim ve bu sebepten dolayı beni terk edecek birisi pekte umurumda olmaz. Aynı şekilde durumum da pek umurumda değil. Dünyam bir aile kurma planının üzerine dönmüyor. Daha farklı heyecan yaşatan şeyler de var
Cevap
15Cevap
Zor durum öncelikle güçlü hissetmelisin sevgi olduktan sonra arada bir sorun olacağını sanmıyorum pek.
Seviyorum diyosan herşeyiyle seviceksin Gülü dikeniyle sevmek lazım, şehri yokuşlarıyla Ben sevdiğimi sorunları ya da rahatsızlığı yüzünden bırakmazdım açıkçası
Anlamadım sen mi kısırsın 🤦🏾♂️
Bunun bi tedavisi filan yok mu peki bi çaresi 😐
Ayrılmazdım sanırım. Ama düşününce ileride çocuğum olsun istersem ne olacak 🤔 Zor bir soru.
Ben de menopoza gireceğim biriey olmaz bizi seven böyle sevsin
Seviyosam. Evlendiysem. Iyi gunde kotu gunde laf da degil. Her zaman yaninda olurum
Cocukla konus
Haydaa bi cigara yakim
Sevirsem , bicikleri tombul tombul , butları lombur lombursa ayrılmam ona guma getirirem.
Bunu kabul et. Bunda da bir hayır vardır. Seni gerçekten seven biri seninle evlenir
Sevmişsem dert etmem.
Cok zor😶
Muhtemelen evlenmezdim
yo kıyamam ben çilekli eti tutkuma
çocuk sevmediğim için ayrılmazdım
Sırf bu yüzden mi ayrıldınız
16 yaşındayken hiç regl olmadığım için doktora gitmiştim mrkh sendromu olduğumu öğrendim kısaca rahim yokluğu, yani çocuk sahibi olmam mümkün değil benim de. O yaşlarımdayken üzülüyordum ama sonradan ne kadar yersiz üzüldüğümü fark ettim illa soyumu sopumu devam ettirmem gerekmiyor, terk edilmiş ya da öksüz kalmış bir evlat edinir hayatını kurtarırım böylesi daha meziyetli. Belki sevgilin de böyle düşünüyordu keşke ona açsaydın durumu. İlle de kendi çocuğum diye tutturan bencil biriyle evlenmek mantıklı olmazdı zaten
Sorun olmazdı.
Ayrılmam
Evlenmedim sanırım.
Ayrılmam çocuk için evlenmiyoruz sonuçta
Ayrılırım zorundayım yani
Ne ne zorunda olurum mecburum buna
Tek erkek torunum ondan
Soyumu hitler mi devam ettircek çok pardon? Geri kafalılıkla alakası ne?
Şimdi soru kısırlık değil mi? Ayrı yeten tek erkek torunum tek çocuğum yani soy sadece benimle devam edicek bana burada geri kafalımısın diyorsun da düşün bakalım tek kişi ile nasıl çocuk doğacak :D yani verdiğin örnek bile çok saçma hem sen beni geç sen neden gerçeği söylemeden kaçtın?
En azından dürüstüm sen komple yalancısın bayan bilmiş :D hem beni tanımadan böyle yorum yapamazsın neyse
Yahu benim soyumdan gelmeyecek olmayacak bir çocuk diyorum kadının soy adı almasıyla ne alakası var gerçekten buna neden kafa yoruyorsun? Neden fikrime saygı duymuyorsun ben dürüstüm kardeşim ben çok üzüleceğim belki bu kararımdan neden saygı duymuyorsun da hemen evleneceğin kişiye yazık diyorsun? Önce kendine bak sen bana yorum yapma
Kaba olan ne? sen geri kafalısın diyince normal ben yalancısın diyince mi kaba oluyorum yeter bu tartışma uzadıkça uzar
Ben anlatamıyorum sanırım sana fikrime saygı duy kapat konuyu burada bana kaba ve hakaret edemezsin :D
Yeterli bu kadar hanfendi iyi akşamlar diliyorum sana beni anlamayacaksınız
Aynen zeka küpü seni sırf kadınsın diye hakaret edemezsin bana fikrimi belirtiyorum hakaret yiyorum senin nefretin bence komple erkeklere sevilmemişsin sen arkadaşın dahi olmamış ah işte bu yüzden hep ikinci plan olacaksın hayatta.
Oyundayım sonra konuşsak olur mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?