Arkadaşlar, nişanlıydım, nişanı attım, fakat karşı taraf bunu kabullenemedi, beni tehdit ediyor o kişi, ne yapacağım?

Bir yıllık ilişkimdi, aileler tanıştı, nişan oldu. Bu süreç içinde e tabiki çok samimi olduk. Aileler hep birbirine gitti geldi. Nişanlımın huylarını yeni yeni farketmeye başlamıştım, zaten nişan tanıma aşamasıdır.. bana sinirlenmeye, bağırmaya başlamıştı. Agresif tavırları vardı.. nerdeyse bana vuracak duruma geliyordu.. meğer böyle bir sorunu varmış.. inanın bir yıl hiç farketmedim.. bekledim , düşündüm ne yapacağım. Yol yakınken vazgeçmek istedim.. baktım ben bununla evlenemem.. aileme durumu anlattım, sağolsun bana destek oldular, nişanı attım. Karşı taraf şok oldu.. bana akrabaları ulaştı , nedir bu şimdi, biz boşyeremi bukadar uğraştık, sen bizimle dalgamı geçiyorsun dediler.. eski nişanlım olacak kişide bana yazdı, bunun hesabını sana ve ailene soracağım, siz benimle oyun oynadınız vs gibi şeyler söyledi.. bunları aileme anlatmadım, korktum. Nişanı atalı 4 gün oldu.. iki gündür bana hiç yazan ulaşan olmadı.. arkadaşlar sizce peşimi bırakırlar mı... , bana birşeymi yaparlar yoksa.. korkuyorum
Arkadaşlar, nişanlıydım, nişanı attım, fakat karşı taraf bunu kabullenemedi, beni tehdit ediyor o kişi, ne yapacağım?