Lütfen söyleyin hepsini açıkladım ne yapmalıyım neden bir yıl sonra ekledi?

lütfen düşünerek cevap verin ve ciddi cevaplar verin ve sonuna kadar okuyun 1 yıl önce chat sitesinden biriyle tanıştım yani kendim yazdım ml gibi ay çok yakışıklısın mı ne yazdım o tarz bişey ama amacım sadece sohbetti. sonra instamı sordu stalk hesabım vardı onu verdim shakira fan page diye resmimi filan istedi konuştuk geç yazıyordu işteyim bilmem ne sonra ben yazmıyordum bi ben yazıncamı yazıcaksın neden yazmıyorsunlar başladı bende safım yazdım. gerçek hesabımı istedi donuktu açtım az takipçisi ve az takip ettiği var anlık atarmısın dedi anlamamazlıktan geldim yıllık neden değil filan dedim birşeyler hissediyordum hoşlantı yani. neden dedim şu anki halini merak ediyorumlar filan. neyse askere gitti ben uykusuz onu bekledim. benden hoşlandığını söylemişti bana sordu hoşlandığın var mı diye bende hayır dedim. sonra instasına bi bakarım birilerini takip ediyo askerde banaysa bir selam bile yazmadı ama ben birini takip etsem sorardı bu kim diye. bende askerdeyken birilerini takip ettin filan demiştim sanırım. bedelliye gitti. babamdaydı tel dedi. sanki babası almanları takip edicek yani-almanyada ve arabistanda yaşamış işi nedeniyle-ben az almanca biliyorum diyince oo kültürlü insanları severim filan diyordu. neyse affettim yine kanmış gibi yaptım. tesettürlüyüm hep foto at diyordu müsait değilim başım açık dedim olsun yle at dedi bende wtf dedim googleye yazmış çeviriye o ne lan diye çevirmiş çeviride ss aldı birde ne göreyim Allahtan üst taraftada mesaj kutucuğuvar artık c2 mi başka şeymi bilmiyorum. iyice bi soğudum. ve çok ciddi konuşuyordu ben okadar emoji atıyorum o görüldü atıyo filan. bunada eyvallah sonra ben hesabımı dondurmuştum oda dondurdu. birkaç gün sonra sms atmış nasılsın napıyosun filan diye. bende safım ya hemen atladım iyi sen birkaç gün sonra paketim yok diye annemn wpsinden naber nasılsın yazdım iyi sen yazmış bende iyi dedim ok yazmış. sonra hesabını dondurdu sonra tekrar açtı bende stalktan baktım yine ormanda ateş videosu atmış. bi baktim benim stalk hesabımı takipten çıktı. sonra benimde takip etmemi silmiş. şok oldum ve çok üzüldüm yani değer vermiştim-tabi ağlamadım çünkü benimki beğentiydi hayatımda bir kez aşık oldumve oda imkansız bir aşk-neyse dün aklıma işlediğim günahlar geldi uyuyamadım. instamda profile ne koysam dedim sonra dedimki değişmiyeyim cool duruyor sonra aklıma bu kişi geldi dedim aa beğenir uzaktan çatlasın bakınca gitarlı bir resim koydum. tabi şu kısmı atladım ben instamı dondurmuştumya açtım kendi hesabımı bunuda engelleyip engeli kaldırdım birbirimizi takip etmeyelim diye. neyse dün yani 1 yıldan uzun süre sonra aklıma geldi bugün sabah kalktım ve takip isteği atmış bu ne yapmaya çalışıyor? ve nasıl 1 yıl sonra aniden aklıma geldi de sabahta takip isteği attı. reddetmeliyim dimi. ama sizce amacı ne çok merak ediyorum. gerçekten çok yakışıklı teyzeme resmini göstermiştim feykmi dedi okadar yani. çevresine elini sallasa ellisi diyebilecek kadar.1yıl sonra tekrar eklemesinin sebebi ne?
Güncellemeler
+1 yıl
normal soru uzun olur saçma sapan bir soruda sormadım gerçek bir soru sordum ve aklınızda soru işareti olmayacak şekilde kısaltmasızca yazdım. neden rağbet görmüyor?
Güncellemeler
+1 yıl
takip isteğini kabul etmedim ikinciye attı kabul ettim bende tkip ettim küsmyüz yazmış bende soru işareti attım vay be unuttunmu yazmış hayır şaşırdım yazdım neden yazmış hala hesap soruyo napıyosun görüşmeyeli ben bıraktığın gibi yanı iş yazmış bende güzel yazdım görüldü attı.1 gün geçti hala yazmadı. resmen özür dilemesi gerekken hesap soruyor. amacı ne? takip ettiği kızlar kapalı ve kendisi içki içen bir insan 20-30 kızı takip ediyor neyse dedim hepsinin fotolarını beğenmş amacı ne ya
Lütfen söyleyin hepsini açıkladım ne yapmalıyım neden bir yıl sonra ekledi?