Karşılıksız sevdiğim insanı nasıl unutabilirim?

Sürekli kendini olumla ve pozitif düşün. O kişiyi olabildiğince unutmaya çalışıp kendi hayatına odaklan. Sağlığına dikkat et, dinlediğin müzikleri enerjik seç, sevdiklerinle ve olabildiğince güvendiklerinle birlikte vakit geçir odana kapanıp tek durma, kendine yeni hobiler ilgi alanları falan bul. Yeni insanlarla konuş ki dünyada tek onun olmadığını, aslında hayatına girebilecek mükemmel birsürü insan olduğunu gör. O hayatına çok mutlu devam ediyorken sen birdaha gelmeyecek bu zamanlarını onu düşünerek ve kendini üzerek harcıyorsun, ilerde pişman olacağını kendine hatırlat ve buna engel ol.
Bu güzel cevaba ne yazacağımı bilmiyorum ama çok ama çok teşekkür ederim 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
Yaaa ne demek ❤️ Çok temiz kalpli olduğun belli lütfen dikkat et kendine
O senin temiz kalpliliğin sende kendine dikkat et bu dediklerini her gün kendime hatırlatıcam 💜💜💜
Çok çok iyi olur umarım işe yarar herhangi bir konuda da her zaman yazabilirsin hayatta başarılar ve bol mutluluklar diliyorum 🙏🏻🌺
Tabikide 💜💜💜 sanada mutluluklar inşallah. Sende sever sevilirsin
İnşallaahh teşekkür ederim ☺️
Cevap
8Cevap
Unutmak istiyorsan en basit yol. Kendine zaman ayırıp kendinin zevkle yaptığın işleri yapman yemek içmek gezmek ne bileyim denize girmek spor gibi dallarda harekete geçebilirsin.
Kendini bir boşlukta hissediyor olabilirsin kurtulmak istiyorsun bir hızlı wrap gibi şey ama dönüp dolaşıp gene aynı noktada odaklanıyorsun. Ben senin yerinde olsam her gün on 15 dakika soğuk suyla duş yapar hiçbir şekilde soğuk suyla duş yaptıktan sonra sıcak suyla temas etmeden duştan çıkarım. Bunu on gün yapıp denemeni tavsiye ederim ve kendini çok iyi hissedeceksin. Sağda solda yaşam Koçlarına yok yere para kaptırma. Beyin her şeyi hayatında yönetendir beynine yavaş yavaş emirler ver kendine bazen konuşup ben bugün güzel bir gün geçireceğim diyerek mesela başlayabilirsin güne.
Yeni bir sevgili yapmadan önce bu dosyayı kapamalısın çünkü yeni bir sevgili yaptığında beynin arada bir geçmişe takılır karşındaki yeni sevgiliye de yapılmış bir saygısızlık olur adaletsizlik olur çünkü sen sen olduğun gibi ona davranamazsın onunla dolu dolu yaşayamazsın bu nedenle hiçbir şekilde sana yeni bir ilişki tavsiye etmiyorum taki bu durumdan kurtulana kadar.
Yeni gördüm çok teşekkür ederim
Sorun değil😅
Durup düşünmen lazım. Bunu yaşadığım için rahatça söyleyebiliyorum dünyanın en aciz şeylerinden biri. Bunu haketmediğinin farkına varmalısın. Ve kesinlikle abartma, gözünde büyütme. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil çünkü. Daha somut şeyler söyleyecek olursam ondan haber alma, bakma, görme. En önemlisi başkasını yara bandı yapma. Böyle bir vakitten sonra insan sevilmek istiyor, bu tamamen psikolojik ve varoluşsal bir şey boşluğa düşüp sevgi kelimesi sadece ağzında olan insanlara da inanma
Başkalarını yara bandı yapmak istemiyorum tabiki de ve evet tekrar aynı şeyi yaşarım diye içten içe korkuyorum bunu takıntı haline getirmek te istemiyorum en çok zoruma gidende duygularımı küçümsemesiydi ve sevmediği halla seviyormuş gibi davranmasıydı böyle insanlardan nefret ediyorum
Halde olucak pardon
zamanla geçer inan zamanla geçiyor bende aşık olmuştum ama kızın sevgilisi vardı unutamamıştım karşılıksız işte sırf o yüzden uzaklaşıp unutmak için 800 km uzağa gittim hala kafamdaydı unutamadım bende kafa gitti psikiyatristlik olduk sonra psikoloğuydu kendimi iki tekerle yani bisikletle yollarda ordan oraya o şehirden o şehire derken aradan geçti mi kardeş tam 9 sene artık pek bi şey yok bende lise aşkı bi başka oluyo ama şunu biliyorum o mutluysa eğer daima mutlu olsun benimle de olmasa bile
Ben onu sevdiğim zaman sevgilisi yoktu kimbilir o zamanlar açılsaydım belki de o kızın yerinde ben olucaktım yemeyenin malını yerler lafı var o tam benlik laf işte senin durumunada üzüldüm 9 sene çok uzun :(
Hakkımızda hayırlısı olsun
Zaman unutturuyor. Yalnız kalmamaya çalış, zaten karşına birisi çıktığında niye bu kadar üzülmüşüm ki diyeceksin. kendimden biliyorum.
Hayırlısı neyse o olsun diyorum artık inşallah her sevenin aşkı karşılıklı olur
bende bir kıza aynısını hissediyordum ancak şimdi youtubeye başlamaya karar verdim ve romanlar falan okuyorum farklı hobiler edinmeye çalış
Bende şu an öyle yapmaya çalışıyorum bakalım ne olacak teşekkür ederim
Hobiler ediniyorum şu an ki hedefim güzel bir kariyer sonra zaten şu an aşk meşk istemiyorum çünkü onu tamamen unutmak istiyorum kimseyi yara bandı yapmaya hakkım yok
Bende senle aynı durumdayım benle konuşuyor ediyor oynuyor kandırıyor bende salak gıbı kendımı gene kaptırdım ve dün arkadaş kalalım dedi ve hayal kırıklığına uğradım tekrardan aynı mahallede oturuyoruz her dk görüyorum nasıl unutacam bilmiyorum 😭
Ne diyeceğimi bilemedim ya 😪😪😪
:(
Zamana bırak acısını tatmadan geçmicek zaten ona kalırsa ilkokulda sevdiğim çocugu hala unutamıyorum. brnim kidr karsiliksizdi ama boş zaman kaybı. hepsi
Bir daha kimseye güvenemicrm onun yüzünden o şimdi nasıl mutludur kimbilir
ayy canim ya yeni biri bulsan? belki maziyi unutursun böylece
Kimseyi yara bandı yapmak istemiyorum onu tamamen unutup öyle almam gerek yeni kişiyi hayatıma bide şu korku var ben ya aşkım her zaman karşılıksız olursa ya hiç sevilmezsem bu korku sürekli içimde
seni sevmeyen biri için hiç zamanını harcamamalısın. değmez, o gider sonra sen üzülürsün.
Flörtü aşk sanmışım ben belki de ben onun için geçici bir heves gibi bişeydim bakışlarına kandım beni sevdiğini sandım meğersem karşılıksız mış aşkım hep
Öyle biri çıkar mı hiç bilmiyorum
Hayırlısı
bi hocam söylemişti gerçekten sevdiğin birini 14 ayda unutur insan demişti yani öyle dasfdasdfsada
Çok saçma değil mi sen onun umrunda bile değilsin ama sen ise onu halla salak gibi düşünüyorsun işte benim dururum bu salağım ben
Zamana bırakarak unutabilirsin
Öyle yapmaya çalışıyorum sırf onu görmemek için sosyal medya bile kullanmıyorum
yeni bir aşk yeni bir heycan ile
Öyle hayal edince sanki onu aldatıyormuşum gibi hissediyorum
ilişkin olmayan birini aldatamazsın kendini toparlamalı ve yola devam etmelisin. Seni hakeden kişilerle tabiiki
Tekrar sevilmemekten de korkuyorum ayrıca aynı şeyleri takrar yaşarsam diye çok korkuyorum
Çok teşekkkirler bu arada
ne demiş şair
"Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara, göğe, bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana"
rica ederim dertleşmek istersende kapım açık
Çook teşekkürler 💜💜💜💜💜
Hiç kimseyi tam anlamıyla unutmak diye bir sey yoktur. Belki onu düşünmeyi bırakırsın. Kendine yeni hobiler edin saçlarını degiştir vb
Yeni insanlarla tanış
Bakalım
Başka biri çıkınca unutursun
Keşke çıksa
Gerçek hayatta görmezsen unutursun
Görmüyorum
Umarım
Unutamazsın 👌
Diyosun
Deme bee 🚬
platonik aşk
Evet
Onu aldatıyormuşum gibi hiseddiyorum :(
Tabikide ben ise halla mal gibi onu düşünüyorum :(
Ağa be yak yak yak🚬
Adaşsınız :(
Kusura bakma ben adın eren sandım
İnşallah öyle olur
Zorr
:/
Aynı durumdayız:/
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim 💜💜💜
Amiin🙏🙏
Merhaba.
Cevap soruda saklı aslında: karşılıksız sevin onu. Zaten karşılıksız seviyorsanız, bir beklentiniz yoksa o zaman üzülmeyin. Neden üzülüyorsunuz ki? Dolayısıyla önce duygu ve düşünceleri netleştirmekte fayda olabilir.
Ama eğer karşılık bekliyorsanız o zaman bunu bırakmanız gerekebilir. Hayatta her şeyi kontrol edemiyoruz. Oyunun kuralı bu. Mesela kimin bizi seveceği üzerinde bir gücümüz yok. Çünkü o biz değiliz, onun kendi bilinci, duyguları, fikirleri ve beklentileri var. Aynı sizin de olduğu gibi.
Ama güzel haber şu ki, kimi sevebileceğimize biz karar verebiliyoruz. Buna kimse karışamaz, karar da veremez. O yüzden sevin, onu sadece “o” olduğu için sevin. Sevme eylemine odaklanın, birini sevdiğinizde sadece sevme işinin ne kadar ilahi duygularınızı aktive ettiğine şahitlik edin. Onu tanıdığınız için şükredin ve onu sevin, onunla aynı havayı soluduğunuz için şükredin ve onu sevin. Sadece sevin. Beklentisizce.
Beklenti ıstırap yaratır çünkü ego devrededir ve o hep sahip olmak ister. Oysa bir insanı sahiplenemezsiniz, onunla sadece paylaşımda bulunabilirsiniz. Ona sahip olmaya çalışmayın onunla paylaştığınız havaya, dünyaya, zamana odaklanın.
Ve tabii en başta kendinizi çok sevin. O kadar çok sevin ki başka birinin sizi sevmesine hiç ihtiyaç duymayın. Kendinizi o kadar çok kabul edin, onaylayın ve takdir edin ki başkalarının sizin hakkınızda ne düşündükleri ya da ne hissettikleri gündeminizden sonsuz kadar çıksın.
Ancak bu şekilde geçmişten koparak gelecekteki sonsuz ihtimallerle dolu güzel dünyada akışta kalabilirsiniz. Karşılıksız sevgi anahtardır.
Daha detaylı bilgi ve deneyim için benimle istediğiniz zaman profilimdeki linkler vasıtasıyla irtibata geçebilirsiniz.
Sevgilerimle.
Ne güzel bir yazıdır bu çok teşekkür ederim 🙏❤
Ne mutlu bana, ben de size teşekkür ederim..
💐