Arkadaşlar selam sorup sormamak konusunda çok düşündüm ama fikirlerinizi almak istiyorum. Nişanlandım ve nişanımda kayınvalidem yüzüme bile bakmadı o güne kadar çok iyi olan kadın birden bire bambaşka biri oldu. Altın alış-verişine de gidilmedi ve benim fikrim hiç alınmadı bende haklı olarak bundan sondaki süreçte kimseyi hiçbir şeyime karıştırmak istemiyorum (kaynana görümce teyzeler vs..) Nişanlımla dışarı çıkacağız ve önceden gideceği yere gitmeyip bizim çıkmamızı beklemiş gibi bizimle gelecek ve canım çok sıkıldı. Resmen oğluyla beni yalnız bırakmak istemiyor ne yapmam lazım çünkü anlatamadığım o kadar şey var ki çok bunaldım
Güncellemeler
+1 yıl
Hiçbir şeye karışmıyor gibi görünen ama içten içe herşeye burnunu sokan bir aile var karşımda
Hep kayınvalidemle anne kız gibi olmak istedim ama öyle bişey ki kadın sürekli kız evlat başka kimse onun yerini tutamaz diyo bende biliyorum ama sürekli dile getirmesi sinirimi bozuyo
Seninle ilgisi yok derken seninle ilgisi vardir knk evde olan birseyi kimse başkasına yansıtmaz , annen onun annesine desin ikisi çıksın sen karışma diye , gelirse de soğuk yap takma onu kendi istediğin şeyleri al dinleme onu şımarmasin
Valla ben elimden gelen herşeyi yaptım aradım sordum evine gittim ama oraya gittiğimde nişanlım yokken sinirimi bozuyo beş karış suratla eve dönüyorum yapacak bişeyim kalmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Allah kolaylık versin bu kaynanalar🤦♀️
Hep kayınvalidemle anne kız gibi olmak istedim ama öyle bişey ki kadın sürekli kız evlat başka kimse onun yerini tutamaz diyo bende biliyorum ama sürekli dile getirmesi sinirimi bozuyo
Hasta ruhlu kadina bak ya
Paraları yoktur belki
Öyle olmadığını biliyorum. Herşeyi bedavaya getirmeye çalışıyor sadece
Hem nişanımda yüzüme bakmamasının para ile ne ilgisi olabilir
Belki bi hareketine gıcık olmuştur. Ya da senin ailenin ay ne uyuz tipler ya
Valla bilmiyorum nişana kadar çok iyiydi bir günde insan nasıl değişir anlamıyorum
Nişanlına sor annen niye böyle davraniyo evde bisey mi oldu de
Sordum benimle ilgisi yokmuş ama oğlunu neden benle yalnız bırakmıyor onu hala anlamış değilim evlenince aramızda yatacak herhalde
Seninle ilgisi yok derken seninle ilgisi vardir knk evde olan birseyi kimse başkasına yansıtmaz , annen onun annesine desin ikisi çıksın sen karışma diye , gelirse de soğuk yap takma onu kendi istediğin şeyleri al dinleme onu şımarmasin
Zor işin
Hemde aşırı zor
Cansın ♥️🤗
direkt sor bence.
Laftan anlamayan bi tip
güzelce annecim felan de ajdbxnxjci
Valla ben elimden gelen herşeyi yaptım aradım sordum evine gittim ama oraya gittiğimde nişanlım yokken sinirimi bozuyo beş karış suratla eve dönüyorum yapacak bişeyim kalmadı
umarim hallolur.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!