Önce benim onu sevdiğimi biliyordu hayır dedi ama arkadaş kalalım bence dedi. Tamam dedim. Sonra kendisi hep yakınlık kurdu bedensel. İşte sarılmak, birlikte uyumak gibi şeyler. Bende umutlandım o öyle yaptıkça. Sonra yine uyardı beni, ilişki istemiyorum dedi. Bende sinirlendim tamam dedim kalktı sinirlendim diye yanıma geldi, ne istiyorsun dedi. Deneyelim bir süre sevgili olmayı dedim. ben ilişki istemiyorum dedi. O sıra biz biraz yakınlaştık. Ya yakınlık desem en baba öpüşmekten öte gitmedi gittirmem. Sonra mesaj attım buna. Soğuk soğuk cevaplar verip engelledi. Onun yerine, bak ben artık konuşmak istemiyorum demedi. Bu yüzden canım sıkıldı. Tamam ilişki düşünmüyorum dedi ama öpüştü.
İnsan öpüşünce beklenti kuruyor. Beklenti dediğim de, bi günaydın mesajı attım altı üstü. Mesajlara soğuk soğuk şeyler yazıp engelledi. Bunun yerine neden sizce, artık konuşmayalım son olanlar hataydı elveda demedi ki
İnsan öpüşünce beklenti kuruyor. Beklenti dediğim de, bi günaydın mesajı attım altı üstü. Mesajlara soğuk soğuk şeyler yazıp engelledi. Bunun yerine neden sizce, artık konuşmayalım son olanlar hataydı elveda demedi ki
Güncellemeler
+1 yıl
Çok acil görüşe ihtiyacım var
Güncellemeler
+1 yıl
Bakabilir misiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler