Sanırım artık onu unutmaya başladım sesini artık canlandıramıyorum kafamda, gülüşünü nasıl unuturum ben onu seviyordum arkadaşlar ne yapıcam.
Unutmanın bu kadar acı verici olduğunu bilmiyordum bir yandan onu istiyorum of normal mi bu. Severek ayrıldık mesafe yüzünden 🥺😭
Unutmanın bu kadar acı verici olduğunu bilmiyordum bir yandan onu istiyorum of normal mi bu. Severek ayrıldık mesafe yüzünden 🥺😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Unutuyorum deyip aslında unutamadığına yanan kızlarımızda bir alem yani..
Seviyorsan git yanına birgün beraber konuşun tartışın olmucaksada en son çare unutmak
Lütfen şu sorumu cevapla. Mesafe ne kadardı?
3000 km :/
Birbirinize güvenip birbirinizi sevmişseniz bu engel değil ya. Onun da seni sevdigini varsayalım. İkinize de yazık. Mutlu olabilecekken neden bu çile?
Okulu var daha ve bu süre içerisinde sevgililik hayatı yaşamak istemiyorum
Tamam da bunlar gerçekten aşılacak şeyler. Birbirinizi sıkmadan boğmadan da devam edebilirdi. Şimdi yaşadığın acıya değer mi? Tabi yine belirteyim. Güven sevgi varsa. Yoksa konuşup pişman olacaksan daha kötü olacaksa yaklaşma bile
Güven ve sevgi vardı ama düşünsene birşey oluyor ve yanında olamıyorsun bu bile acı veriyor insana ve dediğim gibi evlilik öncesi doğru bulmuyorum üstelik okuluna daha 3 yıl var bu süre içinde herşeyi konuşmuş oluruz evliliğe birşey kalmaz yani bem böyle düşünüyorum o yüzden anlaşarak ayrıldık artık zamank geldiğinde ve nasibimizde varsa kavuşuruz:/
An gelir acı çekersin birisi arar yanımda olsaydı diye beklersin ama onun araması bile seni sarıp sarmalar. Evlilik öncesi konuşma diyorsan seviyeyi siz, sen belirlersin. Belki de tanıdıkça nefret edecek ve iyi ki bitti diyeceksin. Kaderde varsa olur eyvAllah. Benim aciz gönlüm şunu anlamıyor. O gün gelene kadar neden yalnız kalmak? Neden desteğinden mahrum olmak?
Seviyeyi belirlesen bile nefis taşıyoruz illa ki taviz veriyoruz ve bağlandıkça bir taraf hep daha fazlasını istiyor ne demek istediğimi anlamışsındır diye düşünüyorum
Anladım benzer durumu yaşıyorum mesafe bu kadar değilde yine de yazmak istedim. Dediğin konulara ben de dikkat ederim de şu andaki yazsa konuşsak ki seviyeli, edepli olarak gerçekten samimi ve temiz duygularla onunla konuşma isteği ve konuşmamak acısı daha kötü. Kendime hakim olurdum diye düşünüyorum. Ne diyelim herkesin hakkında hayırlısı olsun 😊
Hakim olamadığım için ayrıldım zaten 😄 teşekkürler hayırlısı tabi😊
Unutmak insanı olay eylem bu kadar buyutmeyin
bizden ne istiyorsun onu anlamadım 😂
Teselli belki de
teselli yok, pozisyon temiz. Oyna