Ben duygusalim. Ama bunu hayatım boyunca kimseye belli etmedim hep gizli saklı yaparım. Yani beni ağlarken ya da duygulanirken göremezsiniz zaten.
Severim
Sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İleride eşim de senin gibi ağladığında üzüldüğünde vs. erkeklik, onur, gurur, güçlü ayaklarına yatıp bana söylemezse çok gücenirim.
Ben söylememeyi tercih ederim ne olursa olsun. Ama ağlarken görmemesi için uğraşırim mesela, kiz arkadaşımın yanında aglauasim geldi ama kendimi tuttum. Eve gidince ağladım. Yani kendimi tutabiliyorim
Eşten bahsediyorum. Kız arkadaşı geç evlenmişiz gizlimiz saklımız olmamalı yeri geldiğinde beraber de ağlayamayacaksak, üzüldüğünde yedi yabancı gibi ne olduğunu bilmeden uzaktan seyredeceksem onu ne anlamı kalır. Belki de ben çok şeffaf olduğum için karşıdan da bu şeffaflığı bekliyorumdur.
Anladım sıkıntı paylaşılır zaten. Ama ağladığıni belli etmesine gerek yok tabi
Dugusal erkekleri severim kizlarda sever bence ama aşkta falan degil genelde içini dökerler seninle seninle aşk yaşamazlar ama
Anladım ama ben duygumu belli etmiyorum zaten
Aciklamayı okumamisim kb dostum bence milletin onüde aglamak hoş değil aglama zaten😉
Yoooooo bana uzak olsunlar artık şeytan onlar tsss
Şeytan değilim kardeşim
Hepsi duygusal manipüle yapan kötü insanlar gözümde sorry sn istedikin gibi ol
Bu arada zaten kimseye belli etmediğim için manipüle de yapmıyorum , yani kimse duygusal olduumu anlamıyor bile 👍
hiççç sevmem ağlayan erkek kılıbıktırrr
Merhametli olurlar ve özellikle balık burçları