Seneye son senem okulum bitiyo Kpss girip tercih verip atanicam yerimde belli araba almak istiyorum çocukluk hayalim araba almak sonunda gerçeklestiricem ama sevgilim sıkıntı çıkariyo. Az gelirli bir ailede büyüdüm şu an durumumuz iyi ama annem hep bana kızım okuyacak kendi alın teriyle bir araba alacak bende gurur duyucam onunla her yeri gezdirecek bana derdi annemi mutlu etmek istiyorum ama ikilemde kalıyorum insan hayalleri için yaşamali araba kullanmanin neyi yanlış ki :(
Cevabın nedir?
+1 yılaynı bende o durumdaydım. seni çook iyi anlıyorum. annem bana araba aldı babasından kalan mirasla. erkek arkadaşım vay efendim sen kız başına nasıl arba kullanacaksın vay efendim annenle nereye gezcen sanki trafiği bilmiyorsun işte falan filan bir sürü tantana yaptı ama dinlyen kim arabam var ben kimseyi dinelemem gezerim dedim öylede yaptım her gece onun yanına gittim veya o geldi. alıştı şimdi 5 ay ldu arabayı alalı buluştuğumuzda o yanımda oturuyor ben araba sürerken :) senin sevgilinde alışır merak etme :)
012 Yorumla
Soran+1 yılOf inşallah canım inşallah yaaa :)
- +1 yıl
Nw demwk dinleyen kim kizim orosbumusun sen
- +1 yıl
sevgilisinin emrine uymamamak mı orospuluk oluyor düzgün konuş
- +1 yıl
o benim kocam mı abim mi babam mı neyim oluyor ki ben onun emri (!) ne uyucam allah allah doğru düzgün konuş. kocam olsa bile emir veremez anladın kölesi değilim ;)
- +1 yıl
Eic için teşekkürler bu arada canım haberdar et durumdan bizi :)
Soran+1 yılBide böyle insanlat var işte insan demeye 1 milyon şahit... Boncuk boşver canım sen haklısın her söylediğin kelimede hemde..
- +1 yıl
21. yüzyılda bile kadınları kendilerinin kölesi sanan gerikafalı insanlar ne yazık ki mevcut canım boşver :) bizlri kendilerinin kölesi sanan ama asıl onların bize muhtaç olduklarını unutarak konuşabiliyorlar :)
Soran+1 yılEvet haklısın boş ver kafaya takmaya bile değmez :)
- +1 yıl
aynen öyle :)
- +1 yıl
Sen yanlış anlamışsın o kıskançlıktan değil trafikte adamın teki sana söver o da orada tutup kafayı gömer olay çıksın istemiyor o kadar.
- +1 yıl
Valla birşey olduğunda benden fazla soveni bir herif çıkmadı daha karşıma :) bayan olduğum için karşılık ta vermiyorlar :)
Soran+1 yıl:))
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim Annem tüm aşklardan daha üstün. Bunda ikilemde kalacak bişey yok. Ailen seni bu duruma getirdi onlar okuttu onlar kahrini çekti. Senden tek bişey istemiş anneciğin elbette onu mutlu etmelisin. Sevgilin de gerçekten seviyorsa anlayış gösterecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır annemi asla kiyaslamiyorum zaten alicam annemi mutlu edicem ama hevesimi kiriyo mutluligum uçup gidiyi
+1 yılnasıl sevgiliymiş o öyle. ya insan sevdiğini kısıtlar mı? onu yapma bunu etme nasıl der. hem araba almanın kullanmanız nesi yanlış. ben bilmiyosa bile öğretip kullandırma peşindeyim. ne olur ne olmaz. dünyanın bin bir türlü hali var.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın anlattım defalarca ben çalışicam belki geç saate kaldım ya da nöbetten çıktım otobüs oldu bindim bir sürü hayiyetsiz var taciz eder ya da daha fenasi bilemezsin. Otobüs yok gelmedi yürüyücem diyelim ortalıkta bir sürü ayyas keş var ya kötü birsey olursa o zaman ne olacak?
- +1 yıl
geri kafalı biri mi niye istemiyo araç kullanmanı?
Soran+1 yılBen üniversite okuyorum ama o okumami hiç istemedi o lise terk ve araba falan kullanmiyo kendini ezik hissediyo sanırım ama böyle hissetmesine gerek yok ona bunu anlatamıyorum illaki alicam o arabayi hayatta kimsenin her istediği olmaz ama benim hiç bir istediğim olmadı ilk defa annem için ikimizinde hayalini gerçeklestiricem yillardir hayalini kurduğum şey bu ben istiyorum ki hevesimi kirmasin arkamda dursun karşımda değil..
Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. Şurada samimiyetle anlattığın duygulu hikayeni ona anlat çok etkilendim , bunu dinleyip hala inat ederse duygu yoksunu ve merhametsiz olduğunu bir gelecek planlıyorsan gözden geçir daha sevgiliyken böyleyse sonrasını bilem
03 Yorumla
Soran+1 yılBende değişir diye düşünüyorum
Soran+1 yılHaklısın ne diyeyim..
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
19Cevap
Bence çokta takmamalısın evet sevdiğin adam olabilir , evet hayatının aşkı olabilir ama madem öyle biraz kendinden feragat edip anlayışlı olması gerekir.. kendi istekleri senin hayallerine ket vuruyorsa onu silkip kendine getirmelisin. şimdi böyle olan sonradan başka sorunlar yaratabiliriz..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılSeneye yapacağın birşeyi niye şimdiden konuşuyorsunuz ki? İse başladığında boyle gidip gelmek zor oluyor ailem araç almamı istiyor o yuzden alıyorum dersin. Yorumlarda söylendiği gibi kendini ezik hissediyor bence ama bunu asması gereken sen degilsin o. Kendi maasinla aldığın aracın mutluluğu gercekten cok ayrı. Kimsenin buna bu sekilde müdahale etmesine izin verme bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın ama arabayi önümüzdeki ay alicam ondan zaten şu an zaten çalışıyorum maaşda alıyorum seneye devlete atanicam okulum tamamen bitiyo
kiskanclik degil onunkisi odunluk. arabayla ne alakasi varsa? kendi ayaklarin üstünde durmaya bak ve al arabani. annelerimiz bizi dogursun büyütsün hayaller kursun sonra elin iki günlük adami gelip o hayallerin icine etsin... olmamali böyle bisey sizi okadar kisitlamasina izin vermeyin.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın annemi kimseye değişmem bu söz konusu bile olmaz zaten ama alicam yani bu kesin istiyorum kirmasin hevesimi beni desteklesin arkamda dursun karşımda değil
Soran+1 yılEvet çok haklısın
+1 yılhayatına köstek olan biriyle daha fazla mutlu olamazsın.
insanlar hayatı paylaşmak için birlikte olurlar. hayatı zindan etmek için değil..
eğer bu kadar basit bir konudan bile sorun çıkartıyorsa ileride daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz..
bence devam ettirmenin bir manası yok.05 Yorumla
Soran+1 yılDeğişir diye umut ediyorum ama umudum yok oluyor giderek..
- +1 yıl
asla değişmez , kendini kandırma..
sen beni dinle pişman olmazsın :P
tecrübeliyimmm :)))
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
kaç kurtar kendiniiii :D
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ailenizin izin verdiği ne olursa olsun bir sevgilin ellinizden almaya ya da sizin üzerinize sizi mutsuz edecek ise zaten hakkı vermeyin
Niye sürmicekmisin?01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılOfff çok çok zor bir durum bir ara benimde basıma gelmişti fena kıskanç ehliyet alıcam derdim gülerdi daha çok alırsın fılan yapardı ızın vermezdi bende çalışan biriydim , biriyim araba lazım yani bir çare bulursan banada soyle işime yarar ilerde..
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağımı bende bilmiyorum gerçekten
çok güzel düşünmüşsün annen ne kadar sevinecek :) sevgilin de kıskanmasın azıcık konuş onunla iyice :)
07 Yorumla
Soran+1 yılBirbirimizi yiyoruz resmen ama anlamiyo beni :(
Soran+1 yılKiskaniyomus trafik güvenli değilmiş bende otobüslerde tacize uğrasam daha mi iyi dedim
Soran+1 yılEvet haklısın hemde çok
Soran+1 yılEvet haklısın :)
+1 yılSevgili demek birbirinin her şeyine karışmak mı demek ya ne saçma
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek psikolojisi..
+1 yılKendini ezik hissediyor. Okumamış lise terk sen okumuşsun araba alıyorsun batıyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama ne yapsam ki böyle düşünmese
- +1 yıl
Sürekli her şeyine vıdı vıdı edecek belli. Çekemem diyorsan ayrıl.
Soran+1 yılBilmiyorum ne yapacağımi tek umudum değişmesi
- +1 yıl
Böyle insanlar değişmez.
Soran+1 yılBilmiyorum :(
+1 yılKendi arabası var mı?
Yoksa kıskançlık bundan dolayı mı acaba :)08 Yorumla
Soran+1 yılKendi arabasi da yok okumuyo da lise terk
- +1 yıl
Bence o yüzden böyle davranıyor.
Kesin okumanı da istemiyordur.
Doğru mu?
Soran+1 yılEvet özlüyorum gitme okula falan diyip duruyi
Soran+1 yılDuruyo yazacaktim
- +1 yıl
Afedersin ama kendini ezik hissediyor eleman :s
Soran+1 yılAma öyle hissetmesini istemiyorum ne yapmaliyim ki :(
- +1 yıl
Yarınlardan bahset.
Geleceğiniz hakkında tatminkar konuş, okuyup meslek sahibi olmak sadece benim değil ikimiz için de birer altın bilezik olacak gibi cümleler kur.
Soran+1 yılDeniyicem teşekkür ederim
+1 yılTürkiye neden gelişmiyor cevabı:)
Yaf benim anlamadığım araba kullanmanın neyini kıskanacak geri kafalı sevgilin varmış bu kadarda olmaz iyi hapis edin eşinizi evde otursun saçmalığa bak ya03 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru
- +1 yıl
Bırak böyle geri kafalı adamlarla birlikte olma çalışmanada izin vermez diyosanki karışsın sen bilirsin valla saçmalık
Soran+1 yılHaklisin
direksiyonu tutan ellerini kıskanıyor sanırım.
adam kendini aşmış.01 Yorumla
+1 yılBenimkide aynı araba kullanma, dısarı cıkma, ruj sürme.. falan daha bir sürü
05 Yorumla
Soran+1 yılYa bana kapan diye baskı bile yapıyo bende bırak her giysiden hevesimi alayim hevesim geçsin içimden gelsin Allah rızası için yapayim yapacaksamda diyorum
- +1 yıl
Banada söyledi kapandm bende. simdide iiykide kapandm diyorum
Soran+1 yılEvet bende çok istiyorum böyle tesettür giyim mağazalarina falan girdiğimde içim gidyiyo çok beğeniyorum ama kapanmanin şartlari var öyle alti paris üstü mekke olmaz kapniyosa hakkini vermeli insan uymali kurallarina bende bunu yapamam diye endişeliyim tamamen kendimi hazır hissetmek istiyorum
- +1 yıl
Haklsn o konuda. kendini hazır hissetgin zaman kapan yoksa cok zorlanırsn. acılırsın ozmn daha buyuk gunaha girersin
Soran+1 yılEvet haklısın
+1 yılBence sevgilin insan öldürmeni istemiyo :D kıskıskıs
04 Yorumla
- +1 yıl
Ver gali bir puan hadi :D
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Q klavyem takılı kalaydı da yazmayaydm
+1 yılSen yanlış anlamışsın o kıskançlıktan değil trafikte adamın teki sana söver o da orada tutup kafayı gömer olay çıksın istemiyor o kadar
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişeye neden olacak bişey yapmam ki
- +1 yıl
Ya bu insanlik halidir sinyal vermeyi unutursun ya da dalar sağa sola bakmadan yola atlarsın
- +1 yıl
Kendine çok güvenme en profesyonel sürücünün bile yapabileceği hatalar bunlar
Soran+1 yılTamam
+1 yılOkuyorsan eger diploma olarak ondan daha ilerdeysen araba kullanmiyorsa ve bir isi yoksa eger kendini bu sekilde baskin yapmaya calisiyor olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılLise terk çalışıyo arabasi da yok
- +1 yıl
Ayrilacagini Dusunuyor bile olabilir bu konularda daha titiz dvrn bunlarin hersey olmadigini ona belli et araba. konusuna gelince kullanmak Senin hakkin birlikte gezeriz felan desen tepkisi ne olur acaba?
Soran+1 yılBiraz biraz yumuşuyo gibi hissediyorum ama bilmiyorum kii
+1 yılAnneni sevgilinle kiyasliyosun ya da o istiyo diye annenin ve kendi hayallerinden vazgecme
09 Yorumla
Soran+1 yılYok vazgeçmem asla kiyaslamiyorum kimseyi annemle ama üzüyo beni hevesimi içimde birakiyo
- +1 yıl
Hayallerini engellliyen niriyle olman zor ins halledersin simdiden bole yapan insan yarin calismanida. istemez
Soran+1 yılBende korkuyorum açıkçası
- +1 yıl
O zaman tekrar gozden gecir
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Sen kole degilsin kendi kararlArini vermene engel bo hastaliginda. yok ipleri werirsen yandin
Soran+1 yılHaklısınn
- +1 yıl
Hernese yardimim olmustr ins ii gunler
Soran+1 yılOldu teşekkür ederim iyi günler
+1 yılKazaya filan karisacagindan korkuyodur belki. Nasil iyi mi şoförlugun
03 Yorumla
Soran+1 yılIyi 15 yaşından beri kullanıyorum babam öğretti iyiyim yani
- +1 yıl
Illa bir çekince si var bu adamin bunu bulmaya çalışmalisin bence.
Soran+1 yılBilmiyorum kendini ezik hissediyo sanirim hem okumadi hem arabasi yok ama ben onu isi arabasi için sevmiyorum ki
Yeni bir sevgili bulabilirsin ama yeni bir anne asla!
014 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum utanmasa kara çarşaf giydirtcek bana o derece kiskankiyo
Soran+1 yılKiskaniyo
Soran+1 yılSeviyorum işte olmuyo nefes bile alamıyorum sanki denedim olmuyooo :(
Soran+1 yılOfff :(
Soran+1 yılDeğişir belki diye içimde hep bir umut var
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılBilmiyorum gerçekten bilmiyorum
Araba Kullanırken Lastik Patlar Kaza Yapıp Bayılırsın Tecavüz Ederler Çok Tehlikeli Bence !
03 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
Soran+1 yılIssız bir yerde ne işim var benim dalga kaldiracak halde değilim.
sende motor kullan kaskdan kimse göremez seni nasıl fikir?
01 Yorumla
Soran+1 yılO hiç olmaz
Bende kıskanırım normalde ama böyle bir durumda da biraz anlayışlı olması lazım yani
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yani olmasi gereken bu
Sen okuyan birisin yani bağımlı biri değilsin tabiki kullancan araba çok saçma bukdum bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılBende anlayamadim
al sen ne bakıyorsun o bugün var yarın yok anladın mı? :D
05 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıllık sevgilim ayni zamanda nişanlım
Soran+1 yılYa bende öyle düşünüyorum ama gel bir de ona anlat işte
Soran+1 yılGeri kafalı benim odunum
+1 yılağlamak istiyorum:(((
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Niyetin dalga geçmekse lütfen uzaklaş.
- +1 yıl
çok duygulandımyaa ne dalga geçmesi :((
- +1 yıl
Cok fazla geri kafali bir sevgilin var demek istiyoruz
Soran+1 yılTamam
Bilmem zor olmalı efenim bu durum.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor hemde...
Soran+1 yılÇooooook
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Sımdiden böyle ise ilerde ne olur sence
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüp korkuyorum
O nasıl bir kıskançlık ya
013 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma evet
Soran+1 yılOff yardm bekliyorum burada yargilamani değil herkes kendine göre farklıdir
Soran+1 yılŞikayet etmiyorum onun böyle düşünmesini sağlamamak için ne yapmaliyim diyorum
Soran+1 yılAnlatıyorum biraz yumuşar gibi oluyo 2 gün sonra yine aynı
Soran+1 yılSöylüyorum ama üzülüyo kiyamiyorum zaten her yönden mutsuz babasi akşama kadar içiyo liseyi birakmak zorunda kalmış aldığı 2 kurus parayla evi geçindirmeye kardeslerini okutmaya çalışıyo bide annesi MS hastasi ilaclari falan cok pahali kadin erimis gitmis hic iyi degil ilk defa benimle mutlu onu üzmek istemiyorum kiyamiyorum bir erkek kolay kolay ağlamaz bir kere ayrildik gelip bana sarilip ağladı o an canımı teslim ettim sandim o zaten hayatin sillesini yemiş mutlu olmasını istiyorum ama şu düşünce tarzını değiştiremiyorum
Soran+1 yılInşallah ama ben onu yarı yolda bırakamam tek bildiğim emin olduğum şey bu
Soran+1 yılTeşekkürler
Araba kullanmakta kiskanacak ne var ki :/
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimde anlamadığım bu ya zaten :(
+1 yılarabistan da mi yasiyoruz allahini seversen
03 Yorumla
Soran+1 yılSaçma olduğunu biliyorum bildigim seyi duymak için değil tavsiye almak için sorudum.
- +1 yıl
Abartiya kacirsa artik sende karsi gelmen lazim ama tatli dille kavga edecek gibi konusmaman kazim
Soran+1 yılHaklısın
sevgılınden ayrılmalısın kendıne ezıyet edıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece bu konu değil birçok konuda böyle
+1 yılabartmış iyice
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten öyle
ohaa
03 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu
Soran+1 yılyarın yıl dönümümüz :)
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim çok kıskanç araba kullanmami bile istemiyo anlayamıyorum :(?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler