Film izlerken kadın kırılmış bir kadın gönlümü alacaksın nasıl alacaksın bir düşün dedi 🙄🙄🥺🥺 benimde kafam hemen kurcanladi madem gönlün alınmaya musait özürü niye kabul etmiyosun gönlümü al diyorsun gönlümü al derken ne demek istedi neyi kastetdi aaaa dostlar kafam bir milyon oldu 🥺🥺🥺
Kırılmış biri gönlümü al diyorsa gönlünü nasıl alırsın gönlümü al derken ne demek istiyor ki🙄?
Gönül aldıysam da, gönlümü aldilarsa da içten gelmiştir. Gönlümü al demek şımarıklık başka bisey değil, ki zaten her kırılan haklı değil bu Hayatda kırmak kadar, kırılanın anlık fazla tepki vermesi de insanlik hali ya da kendini haklı sanarken karşıyı yanlış anlama vs, ama haksızsa adamsa kıran zaten kabahatini anlar özrünü diler
Uğraş, çabala, bana senin için ne ifade ettiğimi ıspatla, gururumu okşa, kırgınlığımı unutayım, seni affetmek istiyorum, bunun için bana bir sebep sun diyor😀
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yani gönlümü al diyorsa sana kızgınlığım geçti ama biraz çaba göstermeni, güzel söz ve davranışlarla yeniden hoşnut etmeni istiyorum demek istiyor olabilir.