Güncellemeler
+1 yıl
Esim de Ben işyerimdeki herkesi kardeşim gibi görüyorum ve her zaman işyerimdeki leri seni Anlatıyorum resmini gösteriyorum bakın eşim diyorum Bunu sende biliyorsun dedi Ve bu arada gerçekten yapıyor bunu herkese beni gösteriyor herkes de evli olduğunu biliyor zaten eşimle inanılmaz iyiyiz çok bağlıyız çok aşığız Ama bu davranışı beni üzdü bana çok kıskanç olduğun için siliyorum önceki yazdığında da laf etmiştin silmesem yine kızacaktın
Güncellemeler
+1 yıl
Kvga etmemek için sildim dedi daha da silmem seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun sakın sana yanlış yapabileceğimi düşünme kim olursa olsun kardeşim gözüyle görürüm İş arkadaşları benim için aile gibi ister istemez kardes gibi oluyoruz 10 saat birlikteyiz hergun illa laflıyoruz dedi o kızın da eşi çok kıskanç olduğu için oda silmek zorunda kaliyormus dedi bu arada ben de bir kere bir arkadasmla konuşmamı silmistm ama esim ypnca kotu hissettim sizce bu konuşmalardan ne cikarmaliyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence bunda bir şey yok ama silmesin bundan sonra hiçbir mesaji
Oh kız yorumu benim icin önemliydi bazıları aldatiyor bile yazmis bu mesajdan dolayi. Bundan sonra hic silmeyecegine söz verdi silmemişse zaten baktımda
Ne aldatması ya saçmalıyorlar en ufak şeye hemen aldatma
Eşiniz çocuk bence beyni çocuk olgunlaşamamış öncelikle. Yaptığı hadsizlik ahlaksızlık bence. Bu işde bir iş var dikkatli olun aldatma kokuları alıyom.
Dikkatli olun eşiniz aldatabilir bu konuda ciddiyim böyle mesajlar yazan yarın öbür gün herşeyi yapar.
Ne saçma mesajlaşma bu eşim görmesin bide 2 side yapıyor! Aldatır bu adam!
eşin seni boynuzlıyor arkadaşım
Pek birşey yok ama neden bu kadar konuşuyolar
Normal bu bence eşin haklı
. İnanmalısınız
zaten sorun cikmasin diye sildim diyor bence de guvenmeliyim
Aynen.. Haklı. Huzur önemli.. Sizlerde çene de saglam adam evde kafa dinlicek. Dır dır yapma diye kıskanc oldugunu bildigınden silmiştir. Normal bu.. Yargısız infazlara maruz kalmamak için.. Kb
Haklisiniz ki zaten ben burda tam anlatamadim ama mesajlari gorseniz erkek arkadaşıyla konusur gibi hadi lanlı lunlu samimi bir konusma degil kadinda abi demis zaten farkli bisey olsa abi demez en kotu ismini yazar yani dimi
Aynen öyle, zeki kadınsın. Kendini yersiz düşünceler ile üzüyor strese sokuyosun.
Kesinlikle esimde aynısını söylüyor. Bu düşünceyi hemen aklimdan silicem eşime de yersiz kıskançlık yapmayacağım yoksa durduk yere ilişkimize yazık olacak.
Ne guzel.. Sevindim buna..
Bunda birsey yoki
Yazar calismasi filanmi bu
Ya ne bileyim kiskancim iste