EŞIMIN IS YERINDEKI ARKADASIYLA MESAJLARI SILMESI?

Eşim bir senedir aynı iş yerinde çalışıyor oradaki herkesi tanıyorum bir kadın var evli 2 cocuklu esimle ben covid-19 atmıştık herkes eşimi arayıp mesaj atmıştı is yerinden bir kadın da yazmıştı (bu arada esimin is yerindeki herkesten haberim var esim anlatıyor ) nasılsınız abi eşin nasıl İyi misiniz gibisinden bu mesajda hiçbir şey yok ama ben kızmıştım neden yazıyor diye Yani bu şekilde kıskanç birisiyim eşim de bu hafta iş değişikliği yaptı dün o kadın Eşime mesaj atmış abi hayırlı günler yeni iş yerinden memnun musun değilsen bir tanıdığımız eleman arıyor ayarlayalım demiş eşim de yok memnunum buradan Sen de buraya girecek misin galiba öyle duydum demiş Yok ben girecektim de vazgeçtim sende gelcem sandın herhalde demiş eşimde yok illa geliceksin diye degil oyle duydum yazmış eşim kadının numarasını hiç kaydetmedi eşimin WhatsApp profilinde ikimizin fotoğrafı var kadın sen benim numaramı kaydettin mi ya ikinizin resmi çıktı da yazmış yok kaydetmedim fotoğraf gizliliğini herkes yaptım o yüzden çıkmıştır demiş Sen kaydetmiş miydin yazmış eşimde Ben de bayadır kayıtlısın abi yazmış eşim de ben o kadar yürekli değilim Hatun kızar yazmış gülmüş kadın da benim de eşim kıskanç biliyorsunuz işyerinden yazmış sonra birkaç Lanlı konuşmuslar işlerle alakalısonra kadın Neyse ben Mesajları sileyim de şimdi eşim görür seni niye yazdın diye laf etmesin demiş Benim eşim de Aynen benimki de der zaten ben de sileyim hadi yakalanmayalım lan görüşürüz Hayırlı günler yazmış bu şekilde konuşma bitmiş eşim silmeyi unutmuş ben bunu gördüm inanılmaz kızdım ne yapmaya çalışıyorsun? Bu ne demek oluyor diye. DEVAMI GUNCELLEMELERDE
Güncellemeler
+1 yıl
Esim de Ben işyerimdeki herkesi kardeşim gibi görüyorum ve her zaman işyerimdeki leri seni Anlatıyorum resmini gösteriyorum bakın eşim diyorum Bunu sende biliyorsun dedi Ve bu arada gerçekten yapıyor bunu herkese beni gösteriyor herkes de evli olduğunu biliyor zaten eşimle inanılmaz iyiyiz çok bağlıyız çok aşığız Ama bu davranışı beni üzdü bana çok kıskanç olduğun için siliyorum önceki yazdığında da laf etmiştin silmesem yine kızacaktın
Güncellemeler
+1 yıl
Kvga etmemek için sildim dedi daha da silmem seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun sakın sana yanlış yapabileceğimi düşünme kim olursa olsun kardeşim gözüyle görürüm İş arkadaşları benim için aile gibi ister istemez kardes gibi oluyoruz 10 saat birlikteyiz hergun illa laflıyoruz dedi o kızın da eşi çok kıskanç olduğu için oda silmek zorunda kaliyormus dedi bu arada ben de bir kere bir arkadasmla konuşmamı silmistm ama esim ypnca kotu hissettim sizce bu konuşmalardan ne cikarmaliyim?
EŞIMIN IS YERINDEKI ARKADASIYLA MESAJLARI SILMESI?