Kadınların erkek seçerken doğru kararı alamadığını da söyleyen Tilbe, "Kadınların kendi düşüncesiyle seçtiği erkek genelde doğru olmuyor. Görücü usulü evlenmek en güzeli" diye konuştu.
Yıldız Tilbe'nin ''Görücü usulü evlenmek en güzeli düşüncesıne katılıyormusunuz'' ?
@tugbikooo Bende bazen dusunurum çevremdekı evlıklerı görunce bu kadın böyle bır kro erkegı neden tercıh eder ve sonrasında şiddete maruz kalıp boşanınca ya da belkı katledılınce bazı şeyler anlasılıyor açıkcası görücü usulü bıraz karmasık ancak turk kadının tercıhlerı konusunda bende ona bıraz katılıyorum
Bana da görücü usulü saçma geliyor bir insanı yaşayarak tanımak gerekiyor açıkçası. Evet, evlendiğinde değişenler ne yazık ki var lakin görücü usulü evlenmektense hiç evlenmem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben eleştiri yapmıyorum Yıldız Tilbe hakkında çünkü onun kafa düşünce yapısı çok farklı veya algıları onun zihninde çok farklı şeyler dönüyor bence
@tugbikooo Bende bazen dusunurum çevremdekı evlıklerı görunce bu kadın böyle bır kro erkegı neden tercıh eder ve sonrasında şiddete maruz kalıp boşanınca ya da belkı katledılınce bazı şeyler anlasılıyor açıkcası görücü usulü bıraz karmasık ancak turk kadının tercıhlerı konusunda bende ona bıraz katılıyorum
Bana da görücü usulü saçma geliyor bir insanı yaşayarak tanımak gerekiyor açıkçası. Evet, evlendiğinde değişenler ne yazık ki var lakin görücü usulü evlenmektense hiç evlenmem.
@tugbikooo ;)
Katılmıyorum da bu kadın ne derse katılasım geliyo ya çok kalbiyle düşünüyo❤️😀
@daglarinnefesii İçi dışı bır kadın aslında ama bahstsız :)
En güzeli demek abartı olmuş. Tercih edilebilir sakınca yok
Tanıyarak, severek evlenmeyi tercih ederim
Hayır
@bilgilikiz58 :) Çok netsın
Bncede
Katılıyorum çok doğru demiş helal olsun