Sevgilime Sorunca abartıyorsun kavga arıyorsun diyor😩
800 kışi takip ediyor? Yazmıyor mudur
800 kışi takip ediyor? Yazmıyor mudur
800 kişinin tamamı kızlardan oluşuyorsa şüphe duyman normaldir. Hani takipçi kasmak için takip ediyordur diyeceğim ama çoğunluk kız olunca bilemiyor insan. 😅
%80 kız. Erkeklerde tanıdık arkadaşları zaten
Şifrede vermiyor
Kavga etmek istiyorsun diyor abartma diyo
Güveni zedeleyen hareketler bunlar.. Tanımadığı kızları takip etmesinin sebebi; kendini göstermek, ilgi çekmektir bence.. Durduk yere neden takip etsin ki, sebebi olmalı yani.
Konuşuyordur demi.. zaten bazıları engellemiş fark ettim. Yazmış ki kızlar engellemiş rahatsız olmuş😩
Seven yapar mı ya. Erkek dediğin bi kız için bin kızdan vazgeçer yaa
Bide aileler tanıştı bu ne ya
valla çok masumane bulmuyorum , nette bir insan yeni yeni karşı cins ekliyorsa ya yedekleme yapıyordur, ayrıldığınız anda onlardan birkaçına selam atacaktır veya acaba daha güzeli çıkar mı mantığı vardır. ama acıkcası iyi niyet görmüyorum pek
Bende aynen.. teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
Fotoğrafları için de takip ediyor olabilir ama yanlış bir hareket yaptığı arayistta olduğunun göstergesi sonuna kadar haklisiniz
Ya fenomen ünlü değil ki. Hep bizim konumdan kız ekliyor.. ne düşünebilirim ki. Şifreyide istiyorum vermiyor. Biz sevgili olduğumuzda 400 kişi ekliydi 800 oldu ya
Yol vermeyi düşünüyor musunuz
Evet düşünüyorum. Aileler tanıştı diye biraz kararsız kaldım. Ama iştee o kızlarla konuştuğundan eminim
Güvenmiyorsanız en doğrusu hakkınızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canım 💛
Selam, 800 fazla bir rakam gibi gelse de çevresi geniş olabilir. Yüz yüze konuşmayı dene net bir tavrın olsun, yoksa devam eder.
Hayır biz tanıştığımızda 400 kişi vardı
Tanımıyo onları
Yüz yüze konuştum abartma diyo kavga arayacak bişey buluyorsun diyo Şifreyi de vermiyor
Yaziyordur tabi ayrilirm yeminle gavatliga gerek yok
Ya aileler falan biliyor. Ama bende ayrılcam sanırım
Senden ayrılırsa boş kalmak istemiyor herhalde
Hmm arayışta yani
Çünkü arayışa girer
Seven yapar mı ya
Öyle adam sever mi sence bir düşün
@batur35 bizim zaten cinsel hayatımız var
@icecell0101 sevmez...
Saçmalama
Ozaman herkes aldatsin. Kafayı mı yedin
Ya benle zaten cinsellik varsa neden ARAYIŞTA olsun