Bilmiyorum, o anki şartlara ve durumlara bağlı. :D Fakat şartlar şu anki gibiyse, gitmek istemem açıkçası. Fakat bu da ''kendi memleketimden biriyle evlenirim ancak'' demek değil, insanları bu şekilde ayırmam.
İkisi de normal tercihtir evladım. Zaten kendi memleketimden olsun diyen bir kadın da eşine uymayı kabul ediyor biryerde. Uyabilecegi adamı istiyor. Başka memleketten olan adama kendi memleketine gelme şartı koşsa o zaman olmazdı.
Kendi memleketim dışında bir yerde yaşamayı istemem normal şartlarda ama hayat bu ne getirir bilinmez. Seviyorsam her şeyiyle kafama uyan biriyse gidedebilirim her ne kadar istemeyerek de olsa.
Ortak karar alınacak konulardan biri de bence bu mesele. Yaşamadan da bilinemiyor, öyle giderim tabii ki koşa koşa, diyenlere saygılar da uygulamada öyle olmuyor o iş.😊
Ya 3 seneden fazladır antalyada yaşıyorum ister istemez buranin rahatına alıştım mesela burda tek başıma dışarı çıkabiliyorum ama Urfa'da illa laf söz oluyor Başka şeylerde var geçen sene gittiğimde ilk bir kaç gün sendeledim hatta bunun dışında ben Urfa'da büyüdüm Ama öyle çok fazla baskıyla adetlerle buyumedim bazı aileler bu konuda çok dikkatli öyle bir aileyle ya yapamazsam dayanamazsam korkusu var bu yüzden bu şehir konusunda hayırlısı neyse o olsun diyorum
Başka bir şehirde yapabilir miyim bilmiyorum Çünkü doğduğumdan beri burada yaşıyorum başka bir şehir insan kültür yemek beni çok zorlar gibi geliyor yani şimdiki düşüncem böyle
Mümkünse eşimle birlikte Hollanda'da yaşamayı isterdim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İstanbul'da kalırdım ben ama şimdi şöyle bi olay var evlenicem tamamda ikimizinde iş hayatı olucak düzenli bir hayatım ız olucak ben sırf evlendim diye o kurdugum düzeni asla bozmam