Aşk mı gurur mu?

Ne yani Hakan altun söyleyince ayet hadis mi oluyor ben kesinlikle katılmıyorum bu söze. Mantıklı olmak aşık olmaktan daha iyi itibar edilmesi gereken bir şeydir. Mantıklı olmayan aşkta kendimi perişan edip mecnun gibi dağları vurmanın hiçbir alemi yok. Evet hala seviyorum ama aramamın hiçbir mantıklı sebebi yok
@Noislle sen değilim hakan altun hiç değilim
@Noislle sen iyiysen belki yanılıyorumdur
@Noislle ben biraz derin düşündüm galiba
ben senin dediğini anladım zaten ama sen benim dediğimi anlamadın
Bazı Durumlarda sevsen aşkından gebersende arıyamaz Insan doğru değildir çünkü.. Gerçekten seviyorsa arıyacaktır diye birşey yok gerçekten sevdiği için arıyamaz Insan bazen.
Ama Evet her an yaşamı sona erecekmiş gibi sevmeli Insan sevdiğini hissettirmeli söylemek istediklerini söylemeli çünkü bi gün ya kendin ölürsün ya da o... en azından unutulmazsın.
Ne olursa olsun 'demek büyük bir genelleme. Eğer saygısızlık, anlayışsızlık ya da sadakatsizlik söz konusu ise aramamalı. Herkes haddini bilsin canım!
Ha bir de eğer sevdiği varsa..
Seven, sevdiğinin kıymetini bilmeli. Sevilen bunu kullanmaya başladı ise bir daha aramamalı. Çünkü sevdiğiniz kadar sevilmiyorsanız bunun adı kullanılmaktır.
Cevap
22Cevap
Aramam sormam bir daha
Yalvarsan bile Allah'a
Çıkmasa gecem sabah'a, aramam
Peşinden geldim kaç kere?
Dünyamı yıktın bin kere
Kırıldım sana bir kere, aramam
İşler gurur seviyesine gelinceye dek emek şart evet, sevgi sonuçta bu. Ancak bazı sınırlar aşıldıktan sonra duyguları bastırmak şart
Her aşk bir gün biter ama gurur geriri gelmez belki daha güzel bir aşk bulunur lakin gurursuz yaşanmaz gurur insana asalet katar..
Bizimkiler aramak yerine sergiye çıkıyor. Orada burada laf sokma çabasına giriyor. Yetmiyor seni düşman belliyor. Aramam, ararsa efendim derim.
Ben gurur diyorum aramadım aramam. Ölsem aramam ölse de aramam.
Sevdiği kişinin neler yaptığına bağlı arayıp aramaması.
Herkesssss rahatttt olsunnnnn derkenkii o hiss. Aramasınlar ben aramıştum pişman oldum
Seven sevdiğini aramalı boşuna bekleyip acı çekmemeli gerçekten seviyorsa aramalı
Asla sevmis olsaydi ayrilmazdik zaten diye dusunuyorum Ne olume ne dirime aranmaz
Hakanıma bu konuda katılamıyorum her zaman arayamıyosun, gurur devreye giriyor
Bana göre aşk cahilliktir 🙄
Bunu bana açıklar mısın ikna olmak istiyorum
Hmmm biraz daha anlatırsan ikna olucam hdhs
Ahahahah 😃
Haklısın valla 😃
Onlar beni izlesin hds
He haklısın zeki child jsj🤗😚
Artık özelde konuşsanız!!!
her şeye rağmen affedelim, her şeye rağmen arayalım arkadaşlar kendinize gelin ağzınız umumi tuvalet değil gelen geçen sıçmasın 🙏🏻
Gurur herseyden onemli ben bunu bilir bunu soylerim
Seven gerçekten seviyorsa her türlü ulaşır, ölümlü dünya seven sevdiğini bırakmasın 🌻
Bi yerde gururu göz önünde bulundurmalı
Aşkta gurur olmaz , aramalı
Beni kimse sevmedi la bak yine uzuldum
Aramazsa seven değildir zaten..
Aramalı. Duygulandım valla neyse😔
Aramasın o gözler o şimdi asker 😬
Gurur murur bilmem ararim
Sevdiği aranmayı haketmiyorsa aranmamalı tabikide
Büyük hatalar hariçinde aranmalı bencede
Aramalı bence, gururu bir kenara bıraksak.
Ben aramıyorum, her şeye rağmen falan aramam.
Hayır aramamalı. Biraz gurur devreye girer çünkü
Sevecek bir başkasını bulmalı.
Terk edilme ve aldatılma hariç aramalı
Aramasın açmam mesaj atsın
imkan varsa aramalı tabiki
Aşk tabi ki ama bazen gurur baskın geliyor
Her şeye rağmen aranmaz.
Arayamam. Yaşananlar az buz değil.
Seviyorsa aramalı.
tartışmak bile yersiz kesinlıkle aranmalı
Kesinlikle katılıyorum
Arsin ben ararim
Yok ya gurur önemli
Olmuyor be bazen
Herşey karşılıklı olmalı
Nankörlerle veya değer verdiğiniz halde kıymet bilmeyen densizlerle karşılıklı ne yaşanır ki. Hem çok yanlişsin. Sevginin sayginin en guzeli tek taraflı olanıdır. fedakarliktir.
Karşılıklı olanı mı karşılıksız olanı mı:)
Gurur
Gurur
Aşkkkk aşkk
Aramalı be
Hayır gururumla ben gül gibi geçinirim
arayamiyorum
Arar
Hep aramamalı.
aramalı
Aşkta gurur olmaz
Aramamalı
Evt.