Eski sevgilimle ayrılıp o gün akşam sarhoşken barda çocukluk arkadaşımla öpüşmüştüm kavga sebebimiz de oydu. Direk gidip ben söylemiştim ayılınca pişman olup barışmak da istedim ama kabul etmedi çok haklı yani
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılaldatmadım. kimse aldatılmayı haketmez aldatacaksam neden beraber oldun der adam gerek yok o suçlu duruma düşmem karşı tarafa koz vermem önce kendime yapamam bırak onu. aldatmadığım içinde pişman değilim🤞
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni çok sevdiğini sanarak kendimi aldattım.😕
42 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl
ALDATTIN MI DIYE SORUNCA DIRWK AKLIMA BU SARKI GELDI ama hiç aldatmadim aldatmak ahlaksiz insanlarin serefsiz haysiyetsizlerin işidir...
Geniştim, sen çok içtiğinde sana sormadım "Niye?"
Yalnız içtim. Seninle seviştim de adını doğru söyleyeyim diye
Ben de piştim. Hem de geliştim çokça yalan söylemeye
İnandın bana. Yine yandın. Sandın adam gibi adamdım
Aldattım. Dün gece gördüğüm dört kızla aynı anda yattım
Haklıydın, senin arkandan çevirilebilecek iş bırakmadım
Bunu yaptım. Düşünmedim hiç bir kere bile. Yine de faka basmadım
Kandırdım. Seni sevdiğimi söylerken bile yüzüne bakmadım31 Yorumla- +1 yıl
Rap yazıyor musun la, çok güzel olmuş. Ağzına sağlık 👍
+1 yılYasaklı şeyler, duygular, kuralları çiğnemek hep çekici gelir insana. Doğasında vardır bu ama geçerli bir bahane değildir başkasının hayatını etkileyebilecek bir davranışta bulunmak. Aldatmak bir hata değildir aldatmak bir onursuzluk göstergesidir. Aldatan insan kendisine saygısını yitirmiştir. Kendisine saygısını yitiren insan başkasına saygı duymaz. O başkası sevdiği olsa bile... Çünkü o sevdiğinden vazgeçebilmeyi göze almıştır aldatırken. Bazen küçük bir yalanla bazen ise başka bir insanı hayatına sokabilecek kadar alçalarak yapmıştır bu erdemsizliği. Aldatmak yoktur benim kitabımda Eğer Ruhumu, Varlığıma anlam kazandıran o güzel saçlı, naif kadını aldatmayı bir kez olsun bile düşünürsem. Acı göz yaşları armağan olsun bana...
23 Yorumla- +1 yıl
Yazı bana ait düşünüyorum da ne düşünceli ne romantik bir insan olmuşum ya ben, Edit: Ramiz Dayı sesiyle okuyun ciddileşiyor o zaman yazı
- +1 yıl
😂👌
Akıyor derler ya, öyle olmuş. Düşünmenin, düşünceli insan olmanın yararları. Bence insan düşünerek bir çok şeyi çözebilir. Bu huyunuzu sağa sola bulaştırında sayınız artsın. - +1 yıl
Teşekkür ederim Sevgili Dostum bu güzel sözlerin için
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Fotoğrafa bakınca da eli yüzü temiz kız diyorsun ama ummadığım taş baş yarıyor demek ki. Hiç aldatma gereksinimi duymadım. Birisinden hoşlanmasam direkt söylerim.
20 Yorumla
+1 yıl3 yıl ilişkim oldu. Sokaktan geçen kıza bile bakmadım. Üstüne yemekler yaptım, el üstünde tuttum, zor zamanında yanında oldum, ailesinden çok onla ilgilendim, sıkışıpında ders kitaplarını bile ben aldım, her gün daha çok sevdim, onu mutlu etmek için çevresinde dönüp durdum. Sonuç ne mi oldu. İşsiz kaldım ve ayrıldı
22 Yorumla- +1 yıl
Artık bir anlamı yok ki bir şeyler koptuktan sonra kıymetimi bilse ne bilmese ne😅
+1 yılBöyle bir şey hiçbir zaman Denemedim birincisi sevgilim olmadı ikincisi böyle bir şey kesinlikle yeltenmem Ben her zaman için yanındakini seven yanındakinin değerini bilen biriyim Ama işte bu sefer benim değerim bilinmedi Tabii o da ayrı bir şey
20 Yorumla
+1 yılYok aldatmadım 2 sevgilim oldu İlkini haklı nedenle terkettim Egoist zengin züppesi kıskanç kızdı 2. le ciddiyiz hala çıkıyoruz
913 Yorumla- +1 yıl
Kızdı derken
- +1 yıl
Hayır olabilir ben cinsiyet olarak algılamadım eylem olarak kızmaksan bahsettim lgbty ye karşı biri değilim herkes Özgür saçma yerlere çekmeye çalışmasan olmaz mı
- +1 yıl
@aliqkllllll lezbiyenim
- +1 yıl
Aydınlattığın için teşekkürler evlenme imkanın var mı 2. Yle
- +1 yıl
@aliqkllllll ÇokYüksek ihtimal Yabancı ülkeye taşınıp evlenceğiz Maks 3 4 yıla taşıncağız şu an birikim yapıyoruz
- +1 yıl
Anlıyorum seni umarım dediğin gibi olur ama şu ciddi jelimesine uyuz oluyorum 😂
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yıl"Aldattım"
Pişmanmıyım hayır
Yine yaparmıyım evet
Bide öyle sormak lazım neden?
1-) Bi ilişkide veya özellikle evlilikte tek yönlü söylemiyorum cinsel yönden zayıf kalması isteklerinin ertelenmesi veya olmaması malesef aldatmayı getirmektedir
2-) Özellikle evliliklerde iki yönlü söylüyorum ilgi, alaka, sevgi, saygı, bencillik ve vurdum duymazlık varsa ve kendini düşünüp karşı tarafa ilgi gösteriyorsa aldatmak kaçınılmazdır06 Yorumla- +1 yıl
canım o işler öyle olmuyor işte sen evlen barklan belli bi sene aynı yastığa baş koy aynı şeyleri diyebilecekmisin
- +1 yıl
Eyvallah istediğini diyebilirsin ama istisnalar kaideyi bozmaz
Yukarsa yazdıklarımın %99'uda doğrudur aklının bi köşesine yaz ilerde lazım olur - +1 yıl
Sen bilirsin ama bunlar acı gerçekler birgün başına gelir ya da sen yaparsan bu yazdıklarım aklına gelir sıkıntı etme
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma var, aldatmış demek var. Bu devirde kadın ilgilenmez, aska inanmaz, nikahtan sonra bambaşka birine dönüşür, kocasından başka herkese süslenir iyi ve güzel konuşur, cinsrllikte dahil bütün samimi ilişkilerde sınıfta kalır, ilişki dibe vurur sorumluluktan kaçar, sonra da utanmadan, kocam beni niye aldatır der. Hiç kusura bakmayın, kimse salak ta değil, kul, köle de böyle bir kadına.
029 Yorumla- +1 yıl
Meğer ülkede ne çok aldatan varmış değil mi? Eeee boşuna demiyorum kadınlarımız çok değişti çoooook diye. Erkeklerin kimyasını bozdunuz, adamlık sıfatlarını bozdonuz. Beş paralık ettiniz ilişkileri, eş olmayı, sevdaları. Sizler gibi oluyoruz hızla artık. Fırsatçı, paracı, onursuz ve namussuz...
- +1 yıl
Aldatmayı doğru birşeymiş gibi anlatmayanda ne bileyim
Aldatmak zorunda değilsin böyle biriyle evli kalmak zorunda da değilsin istersen boşayabilirsin bunun çözümü aldatmak hiçbir zaman değildir afedersin ama bunu çıkıp bide salak saçma bir şekilde sanki doğruymuş gibi anlatmandan insanlık seviyen anlaşılıyor - +1 yıl
@ecmxy Bakın hala tek taraflı, yanlı konuşuyorsunuz. Sizin aldatma dediğiniz vakaların büyük bir bölümü aslında aradığımız aşkı, kadını, insanı, kişiyi bulmaktır. Evli olup olmamanız, sevgilinizin olup olmaması değil mesele. Mesele doğru insanı bulmak, ona raslamak ve onu tanımaktır. İşine gelmeyen için kocam beni aldattı, karım beni aldattı gibidir mesele. ama bunun asıl nedeni ise bir eşibşr sevgili, bir aşık olmayışımızdır aslında. Yani aslında biz onu sadık ve sevgi dolu biri, eş, sevgili olacağız diye söz verip, evlenip, sevgili olup, gereğini yapmayarak aldatmış, hayallerini, umutlarını, yarınlarını çalmışızdır. Bir de inat ederiz, tehdit ederiz ayrılmayız, bırakmayız da. İşte o korku, o zorluk, o zorlama sessiz sedasız, gizliden yürütmemize sebep olur belli bir süre. sonrası ise bir şekilde boşanır, bitiririz ve buluşur o sevgi dolu, aşk dolu kalpler. Hak ve adalet yerini bulur. Diğer türü ise aldatmanın zaten ihanettir, zulümdür, insanlık dışıdır ki bunu kimse istemez...
- +1 yıl
Ne yani aldatanlar hep aşk ve sevgi yüzünden mi aldatıyor , güldürmeyin bizi
- +1 yıl
abi kusura bakma ama kadınları köleniz falanmı sanıyonuz ben anlamıyorum bu türk mlletini oldu ben bari gideyim benimle iyi geçinmiyor ilişki kurmuyor diye öldürecek dövecek falan değilim madem diyorsun sevmiyorum git boşan sana silah dayıyan yok
- +1 yıl
evet haklısın kadınlar değişiyor ama siz erkekler hep aynısınız değişmiyorsunuz değişemiyorsunuz
- +1 yıl
maval okudun ama ben 100 kerede okusam anlamadım
- +1 yıl
Aladatmayı savunmak mı? Asla! ama sizin aldatma dediğiniz bir çok vakanın temelini özü sözü görünüşü bir olmayan kadının iki yüzlü ve çıkar menfaat kokan yalan aşklarıdır diyorum. Sana göre aldatma bana göre ise gerçek aşkı arma bulma ve yaşama çabası umudu diyorum. Çünkü yeni yaşanan ilişkide herkes dürüst ve bir birini biliyor ve anlıyor ve seviyor ve aşık ve bir gelecek umudu var. Ya sözde karımız, sevgilimiz, asıl iki yüzlü davranan ve bizi bu sürece taşıyanmecbur edenin hiç mi suçu yok?
- +1 yıl
Yaşlı bunak senin gibi çoook sözde kadın terbiye etti. Sen ve sen gibiler oldukça da bu işlerin çözümü olmaz. alayınız asi, kin ve nefret dolu, lafta sever ama her fırsatta salak, enayi ve aptal yerine koyar erkeği. Ha öldürme işine gelince, bilseniz ki gücünüz yeter inanın kıtır kıtır doğrarsınız biz erkekleri de Allah'tan sizlere fiziken en azından karşı koyabiliyoruz. Kadın cinayetlerinin %95 i tamamen kadının erkeğe yaşattığı zulümden, onursuzluğundan, ağzından geleni kulağının duymamasından, sınırsızlığınızdan, bir türlü tamam, buda yeterli, bu kadarına da şükür dememelerinizden kaynaklandığını da asla unutmayın. Erkek onuruna, gururuna ydiremez, utanır, sıkılır, alem ne der der susar içine atar, gizler başına gelenleri ama kadın öyle mi? Hem sebep olur hemde avazı çıktığı kadar da bağıra bağıra imdat dr. İşte asıl bu mide bulandırıcı.
- +1 yıl
@Masmavi100 %95 imiz aşk, sevgi, ilgi, alaka, sıcaklık, mutluluk, huzur bulmak için bir başka kadına gider. Ama siz aldatma dersiniz. Neden aldattı, aldatmış, aldatıyor demezsiniz. Çünkü kusursuzsunuz yaa, anadan doğma, cennetten gelmesiniz yaaa. Kadını kadın olmayan hiç bir erkekten adamlık beklemeyin. bu olmaz, imkansız yani. O nedenledir ki kimi seveceğinize de, kimin ile eş olup yuva kuracağınıza da çok dikkat edin.
- +1 yıl
@zeynohaticekarabulut Eeee mesele de bu zaten. Kadın milleti öyle değişti ki bin kere de öldürsen anlamaz artık eğriyi doğruyu. Bu kadar asi ve laf anlamaz olunca, hadi geçin geçinebilirsen. Ne oluyor da nikaha kadar melek sonra kelek oluyorsunuz, aklım almıyor. Bu kadar mı yalan, dolan ve onursuz oldunuz? Sizlerin Allah'ı, Kitab'ı, Peygamberi kim ki?
- +1 yıl
@ecmxy Hanfendi hadi boşanalım diyorsun, bide yağışmış sülük gibi kim bırakır böyle bir enayiyi. Boşan boşanabilirsen. Yıllarca süren davalar var sırf ne hikmetse vazgeçmeyip, bana yar olmayan başkasına da olmasın diye diye inatla, zorla evli kalanlarınız hiç te az değil. Sanki uzaydan geliyor sizin aldatma dediğiniz o sevgililer, aşık kadınlar. Onlar da kadın ve nerede ise tamamı evli olduğumuzu da, bir başkası ile ilişkimiz olduğunu da biliyor. Ama onu sevdiğimizi, özlediğimizi, istediğimizi, bir hayalimiz, bir geleceğimiz, bir yuva kurma amacımız olduğunu da biliyorlar. Yoksa kim yolunda giden bir ilişkiyi, yuvayı yıkmak ister ki?
- +1 yıl
Keşke sizin dediğiniz gibi olsa , çoğu erkek sırf heyecan olsun diye , sırf başka tadlara bakmak için , ya da sırf diğer kadını çok beğendiği için aldatıyor , maalesef sayıları hiç de az değil
- +1 yıl
@zeynohaticekarabulut Zaten bunu yapıyoruz. Ama yıllardır , natla ben kocamı seviyorum deyip boşanmayan, inadına bu evliliği sürdüren, başkasına seni yar etmem diyen kadınlar, erkekler var. Yoksa olmuyor ise olmuyordur, herkes boşanma hakkına sahiptir. Aldatma her iki tarafında yalan, dolan, iki yüzlü, çıkar ve menfaat amaçlı, şehvet, macera, anı yaşamak için yaptıkları şeydir ki bunu zaten kim olsa kabul etmez. Ben olayın daha çok sözde eş olmayı kabul eden, sevgi, şevkat, sıcaklık göstermesi gerekir iken sürekli kocasını eşini aşağılayan, hor gören, soğuk davranıp, yatağında, hayatında yalnız bırakanlar için sebep sizsiniz diyerek size hala kul, köle mi olacağız, tabii ki hayat devam ediyor, herkes aradığı mutluluğu, huzuru bulacak enin de sonunda dediğim için mi tu kaka ilan ediliyorumlardayım. Ama sizler hala aldatmalara sebep olan şeyleri göremiyor ve bu konuda sadece erkekleri suçluyorsunuz ya, işte ona çıldırıyorum.
- +1 yıl
Aslında hukuk sisteminin değişmesi gerek
- +1 yıl
@zeynohaticekarabulut Erkekler ne ister? Aşk ile sevecekleri, sevildikleri gerçek bir kadınları olsun isterler. Ya siz kadınlar? Herkes beni sevsin, beğensin, istesin, arzulasın, yağdırsın, para, ye, iç, gez, toz, araba, ev, yat, kat, uçak. Sınır yok yani. Bir yuva, bir huzur, bir adam, bir sağlık yetmiyor, yetemiyor ki...
- +1 yıl
bir dakika bir dakika ne saçmalamayın allah aşkına ne diyorsunuz siz bir de az önce ben yancı davranıyordum şu an bu dediğiniz çok saçma gerçekten siz zannediyorsunuz ki erkekler bir numara
- +1 yıl
neyse ben bu düşünce biçimiyle geçinen biriyle tartışam bu saatten sonra siz erkeklere söyleyebileceğim tek şey var KUSURA BAKMAYIN KUSURLARINIZA BAKIN...
- +1 yıl
Ya siz kadınlar? Derken? Dünyadaki bütün kadınlar senin gördüklerindenmi ibaret? Ben hayatım boyunca ailemden bole bunları istemedim gittim kendim kazandim yaptim gezdim tozdum 21 yaşında kendi evimi kendi arabami aldim kendi işimi kurdum 3-5 kisiye bakip nasıl kadinlara genelleme yapabiliyorsun?
- +1 yıl
@zeynohaticekarabulut Bir numara mı? Erkekler malesef sizlerin karşısında bildiğimiz enayi, aptal, salak değil mi? Sanıyorsunuz ki güzelliğiniz, sizlere olan zaaflarımız ile koyun gibi güdülür, hipnotize olmuş, büyülenmiş ahmaklar gibi ses çıkarmaz, kaderimize razı oluruz öyle mi? Bizler de uyandık artık ve kadının şerrinden, zulmünden, oyunlarından yaka silktik ve kanmıyoruz artık göz yaşlarınıza. Çünkü hepinizi kadın sanmak, zannetmek çok büyük bir hataydı. O nedenledir ki şimdi artık gerçek kadın ile madını bir birinden ayırıyoruz.
- +1 yıl
@zeynohaticekarabulut Allah siz kadınları biz imanlı ve vicdan sahibi, gerçek adamlara hayırlı ve güzel eşler olasınız diye yaratıldınız. Oysa hanginiz artık bu yaratılma amacınıza inanıyor ve güzel, sevgi dolu, hayırlı ve sımsıcak yuva yapan dişi kuş misali kalplerimize, akıl ve ruhlarımıza hitap ediyorsunuz? Her şeyiniz bir oyun ve bir yalan. Yok ki anlı açık, yüreği tertemiz, adamına, erkeğine saygılı, sevgili, sıcak ve samimi, sadık ve bağlı, Allah ve kitap, peygamber bilip te hayrı dokunan bir kadın artık...
- +1 yıl
Asıl mal sensin. Kur"anı ezbere okur isen, arapça okunmazsa olmaz diyen o kafirlere inanıpta tabii ki kitabın bu bildirimlerine ulaşamazsın. Kadına hay8rlı ve güzel esler olun ki sizinle huzurlu ve mutlu sıcak yuvalar kurup, çoğalsınlar, mutlu olsunlar diye o erkelere eş olarak yaratıldınız diyen Allah bilmiyor da sen biliyorsun değil mi? Eee ne demişler, konu sen olunca kadından da her türlü canilik çıkarmış. Oysa ne isterseniz o oluyor aslında. Siz ne isterseniz, neye evet derseniz o yani. Yoksa erkegin özel bir talebi yok, gerçek kadın, onurlu, namuslu, dürüst ve sadık bir kadın olmanız dışında.
- +1 yıl
ya maval okuma saçmalıyorsun biz kadınlar olmadan siz erkekler üreyemessiniz ve nesliniz tükenir bunu bilde konuş
+1 yılSevgilim olmadı, olursa da aldatmam.
Mayası bozuk biri değilim.40 YorumlaHiç olmadıki aldatim ayrıca ben beni sevenin kıymetini bilirim o bilmezse ona ayırdığım zamana üzülürüm değmedi diye yoksa niye üzüleyimki hayatımdan bi gereksiz çıkmış aynı tuvalet kağıdı gibi o olmadan huzursuz hissedersin sonra olduğunda silersin kirlendiği için işine yaramaz atarsın😋😉
44 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimi bir kızla aldattım aldattığım günden beri kızlardan hoşlanıyorum pişman değilim aldattığımı bilmiyor soğuduğum için ayrıldık biliyor
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet yani erkeklerden çok kızlar daha hoşuma gidiyor terk fark bu
Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Hayır. Aldatılma duygusunu yaşadım ama çok kez. Aldatmak gülünecek veya mutlu olunacak birşey değil. İnsan gibi sevin insan gibi sevişin yaaa. Hiç komik değilsiniz. Ayrıl ondan sonra ne b. k yiyeceksin ye.
18 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl"Empati" kuran birey olarak: Aldatmadım, aldatmak gibi bir şerefsizliği umarım yapmam, kişinin karakteriyle alakalı... Ama malum: insan beşer, kuldur şaşar... Umarım şaşmam...
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet aldattım, sebebim çirkin olması ve ilgimi çekmemesi, ilişkiyi isteyen de oydu ben sadece o üzülmesin diye çıktım ve sonra baskasını buldum ve hayır pisman değilim içim de rahat evet tam bi serefsizm biliom
56 Yorumla- +1 yıl
Sana bile saygi duyardim gizli olmasaydin. madem wrospusun bunu kabul et ve gizlenme yiyiorsa
Cevap sahibi+1 yılAyrılalım dediğimde bile peşimde koşan bi gerizekalıydı cunku karsımdaki da maldı da ondan yakama yapıstı bırakmadı
Cevap sahibi+1 yılOnce aldatmadan denedim tabi o kadar acımasız degildim defalarca denedim sonra baktım olmuyo bunu haketti yani çok saplantılı biri olunca kendine gelmesi gerekiyodu
- +1 yıl
Sizi en iyi diken sizde kiymetli olur
- +1 yıl
Ayrilsaydin naparsan yapsaydin. sanki gityigin adamlar cok mu serefliydi. onlarda sni dikip birakmadi mi?
+1 yılBir kez aldattım ve çok pişman oldum şu an evliyim ve aldatmayacagima yemin ettim kendime o yemini de sonuna kadar tutacağım ama eğer bir gün aldatilirsam bende aldatacagim dedim hep bilmiyorum yapar mıyım yapmaz miyim...
318 Yorumla- +1 yıl
Sen yapmazsın diye düşünüyorum 🤓
- +1 yıl
Maalesef düştüm o hataya bı daha düşmem insallahhh @Bizden_Söylemesi
- +1 yıl
Hayır evliyken hiç aldatmadim sadcee evliliğimin ilk ayı mesaj attı eski birlikte olduğum çocuk onu da güzel bir dille uyarıp uzaklastirdim @ati4306
- +1 yıl
Hatanın neresinden dönsen kardır 😎
- +1 yıl
Aynen döndük çok şükür
- +1 yıl
Tovbeliyim işte yapmıyorum.✋😄
- +1 yıl
Çok şükür biliyor 🙏 sağol
- +1 yıl
Sevgilisin seni bağlayan pek bir durum yok o durumun icindeyken normal geliyor neden olmasın diyorsun dostça başlayan bir ilişki başka yerlere çekilip gidiyor işte 🤷 ama ne olursa olsun yapmamak lazımmış hiç gerek yokmus şimdi anlıyorum 🙏
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Yok kimseye onu yapacak kadar cesaret vermem ✋
- +1 yıl
Tebrik ediyorum 😇😇
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelam😇
Asla aldatmadım, yapacağımı sanmam. Kimsenin duyguları ile oynamam ben. Karaktersiz olanlar düşünsün.30 Yorumla Aslaa Aldatmadım. Ben Sevgime O Kadar Sadık Kaldım Kalıyorum Ayrı Olsakta Sırf O Kalbimde Diye Başkasıyla Çıkmadım Asla. O Kalbimden Çıkana Dek Böyle Kalacak.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 yaşında bir ergenken aldatmıştım. İlgilenmemişti. Çokta pişman oldum. Hayatıma ondan sonra girenlerde çok güzel aldattılar beni. En son helallik istedim.
41 Yorumla
+1 yılNe kadar çok karaktersiz insan varmış. Yok yasakmış da çekiyormuş da bla bla bla... Aldatan insanın tek bir gerekçesi vardır. Onur ve şeref gibi kavramlardan bi' haberdir. Ben yapamayacağım sözü vermiyorum bile yazık.
20 YorumlaAldatan da ben aldattım der mi acaba o da soru işareti tabi. :D Bu arada hayır aldatmadım. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldattım eşimi. evet şerefsizim. ama sevdiğim için aldattım. aseksüel bir eşim olduğu için ama dünyalar mutlusu bir yuvam olduğu için boşanmak yerine aldattım. sadece kendi seks heveslerim yüzünden bir yuvayı dağıtacak değilim. eşimle seks yapamadıkça ona yansıttığım gerginlik artık yok.
02 Yorumla- +1 yıl
Eşini sevdiğin için aldattın o da güzel hikaye imiş
- +1 yıl
özellerini dökmene gerek yoktu
Sevgilim varken aklımda ara sıra biri girip çıkıyordu bu aldatmak sayilirsa evet aldatmişim 😂
53 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAsla aldatmadım, büyük konuşmak istemiyorum ama asla aldatacağımı da sanmıyorum. 😄
31 Yorumla Yalan attım seni aldattım
Sevdiğimi sandın bana bağlandın
Ne mi yaptım seni aldattım
Çünkü seenn buna layıksın. Hayır aldatmadım çok şükür10 YorumlaBen şunu farkettim. Aldattım diyen kızlara erkeklerin bazılarından beğeniler yağmış. Biri *ikinin dikine gider, diğeri de onu kabul eder. İyi ki böyle biri değilim.
20 YorumlaŞükür kişiliğim karakterim bunlara açık değil elhamdulillah çok şükür
20 Yorumlavalla aldatmadım da lise 1 den üniversite sona kadar çıktığım kız beni liseden üniversiteden herkesle yatarak aldatmış en son bunları yatakta bastığımda sokağa çıplak attım bir güzel dayak yediler ünidede herkesi ifşa ettim rezil oldu hepsi:P
00 Yorumla
+1 yılyaşanan cinsellik içerikli bir aldatma eaki nişanlısı sonra erkek arkadaşı sonra tekrar eskinişanlısı buseferde 3 tane flörtlük sevgilisi ile ferek benim evinde ferek arkadaşının evinde uzun uzun oldu aldatmadım ama aldatıldım yinede beddua okumadım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eve geldim yemek yok. Eve geldim yemek yok. Eve geldim yemek yok. BENDE DIŞARIDA YEMEK YEDİM. ÜZERİNE DE KAYMAKLI KADAYIF.
30 Yorumla
+1 yılbaska tenlere dokunup pis ellerinle eşine yanaşıyorsun ya hani saglam karakterli olsan bosanırsın.. seninki bencillik kendini kandirma..
14 Yorumla- +1 yıl
şu gizli üyeye yazarken yanlıs yere yazdım iyi mi🤣yalnız sen bu kadar ciddi bir soruda neden o kadar gülen smile attin onu anlayamadım
- +1 yıl
kim kudursun🤭
+1 yılhayır
insanın insani duyguları ile oynamak insanlık değildir10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldattım esimi aldattigimla evlendim esim erkeklerden hoşlanıyormis meğer birlikteligimiz olmadı zengin diye 1 sene idare ettim ben onu yapıyordum dayanamadım artıkın hic evlenmemiş biriyle sevip evlenip kurtuldum diğerinden
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ati4306 ne dalgası be inanmazi zor şeyleri yaşadım ben
Cevap sahibi+1 yıl@Siyahadan evet
- +1 yıl
Sen neymişsin be
+1 yılAcaba aldatılan bir erkek mi bulsam galiba değerleri bilinmiyor ve değer bilirler gibi
214 Yorumla- +1 yıl
Aldatılan erkekler mi?
- +1 yıl
Onların ne suçu var ki?
- +1 yıl
Yok ben tamamen günahsız olanlardan bahsettim😂 denk gelirse artık
- +1 yıl
Bu kizin akli çalisiyo
- +1 yıl
Kimin
- +1 yıl
Sen akillisin
- +1 yıl
Teşekkür ederim:)
- +1 yıl
Seni tanimak isterim yigidim 😏
- +1 yıl
Ne konu bakımından😄
Git yat uyu ya da ilerki parkta oyna sen sana göre değil buralar haydi
13 YorumlaBen kimseyi aldatmam. Ancak yorumların bir kısmı içler acısı umarım anne baba olmazsınız da sizin karaktersizliginizi kapacak çocuklarınızı adam etmeye uğraşmayız
00 Yorumla
+1 yılEvet aldattım sayılır. Sayılırı biraz gereksizde kalabilir bilemiyorum.
33 Yorumla
+1 yılAldattım ama sadece konuşmaydı bu başka bir şey yok aslında
16 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır aldatmadım. Bekarken cahil ve çok gençken aldatmıştım sanaldan ama ciddi değildik sevgilimle. Şimdiki aklım olsa asla yapmam cahillik ergenlik tabi. Şükür şimdi evliyim seneler geçti sadakatim tam hamdolsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen yalan söylerken bile yüzüm kızarıyor değil ki aldatmak başarısız olurum beceremem elime yüzüme bulaştırırim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden sevgilim varken hiç aldatmamıştım, şimdi sevgili yapmaya bile yani cesaret edemem bırak aldatmayı 😅
00 Yorumla
+1 yılHiç sevgilim de olmadı, aldatmam da. Asır sadık biriyim. Aldatmak şerefsizliktir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel birlikteligim de olmadi herhangi biriyle bi yerde de gorusmedim ama burdan falan konustugum kisiler oldu. Benimki sadece duygusal bosluk eşim o boslugu doldursa asla işim olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Umarız eski günlere geri dönersiniz
Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Malesef aldattım o anda yaşadığım mutluluk önemli benim için pişman degilim
12 Yorumla- +1 yıl
sevgilim eski sevgilisiyle mesajlaştığını duyunca bende aldattım ayrılmak yerine
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdebiyat yapanlar türer şimdi 😀 yok kitabımızda yazmaz yok namuslu biriyim falan da filan...
27 yaşındayım 18 yaşından beri sevdiğim ve beraber oldugum kişi ile 2 sene öncesinde evlendim Şu an 28 yaşındayım. Eşimi çok seviyorum ona aşığım dünyaya bir daha gelsem yine onun ile evlenirim fakat birlikte oldugum bu süreç içerisinde bir den fazla kişi ile kaçamak tadında heycanlı anlık ilişkilerim oldu ve bu ilişkilerimde asla duygusal olmadi sadece cinsel yönden zevkine birliktelik oldu eğer bu aldatmak ise evet aldattım ama bana göre aldatma değil eşim aseksüel bir kadın cinsellikle alakası olmayan ve cinselliği aramayan bir kadın fakat eşimi çok seviyorum ona çok bağlıyım. Cinsellik olmuyor diye de ayrılmak da çok saçma bu yuzden cinsel hazzimi gidermek icin baska birileri ile fuckbody tarzi iliski yürüttüm ama asla o kisileri sevmedim sevemedim sevmem de...139 Yorumla- +1 yıl
Bunu eşine anlattın mi peki
- +1 yıl
eşinde sana aynısını yapsa süper olur
- +1 yıl
@KuşKQnmaŽHayrįye kadin aseksuelmis nasil aldatacak
- +1 yıl
Hastalık kapıp eşine de bulaştırdığın gün anlar artık aldatıldığını. Seven insan kend kendine yapar oyuncak alır. Yalan söylemek, arkasından iş çevirmek bir aldatmadır ve sen de bunla övünür gibi anlatıyorsun. Aşağılama kendini daha fazla😂😂
Cevap sahibi+1 yılKuskonmaz hayriye sana sesleniyorum ben çölde eşimi aç susuz birakirsam şayet gitsin beni aldatsin onu ac birakmaya hakkim yok ben onu doyurmak icin herseyimi veriyorum vermeyede hazirim benim esime verdiklerimi escort bir kadina versem escortlugu birakirdi o yuzden birde benim penceremden bakmayi dene
Cevap sahibi+1 yılZamanin otesinde bizde her onune gelenle yatmiyoruz merak etme o zaman herkes aidsli hepatitli herkes hastalıklı hadi canim hadi... eminim sizde cinsellikten haz almayan kadinlarsiniz...
Cevap sahibi+1 yılGokce, esim bilmiyor beni bu yola iten o hic kusura bakmayin ne dusunurseniz dusunun benim görüşüm bu kadin kadinligini bilseydide kocasini dizinin dibinde oturtsaydi... evde yemek icin malzeme var un var bulgur var seker var tuz var ama kadin yemek yapmasini bilmiyor ac mi kalalim lokantadan siparis veriyoruz iste o günlük karnimiz doyuyor
Cevap sahibi+1 yılBana eksi veren kadınlar eminim kocalarina koklatmiyordur cinsellik nedir bilmiyordur odun hanzo kadin görünümlu erkek fatmalar sizi🤣
- +1 yıl
Bir gün gelir başına onu diyorum. Senin oldukların da tek senle olmuyordur emin ol. Sıkıyorsa bunları eşine de söyle bize rahat laf yapıyorsun bakıyorym :D
Cevap sahibi+1 yılGokce hanim sizin ne dusundugunuz beni ilgilendirmiyor christian grey den daha fazla bilgiye ilgiye ve guce sahip oldugumu biliyorum bunu kimseyede islat etmek zorunda degilim ispat istiyorsan gel yasa ve gor...
Cevap sahibi+1 yılBen esime istedigini her zaman verebilecek potonsiyeldeyim esimi de duygusal anlamda cok seviyirum onun icin canimi bile feda ederim bos bos konusmayin isinize bakin siz evlenirseniz eslerinize bakin
Cevap sahibi+1 yılZamaninotesinde ben de diyorum ki esime o sekilde davranirsam bana istedigini yapsun diyorum bilmem bu lafimdan ne anlıyorsun
- +1 yıl
baska tenlere dokunup pis ellerinle eşine yanaşıyorsun ya hani saglam karakterli olsan bosanırsın.. seninki bencillik kendini kandirma..
Cevap sahibi+1 yılGokce hanım kendime her zaman guvenirim ve esimide iyi bilirim iyide takip ederim iyide denerim iyide zarf atarim esim beni deli gibi seviyor bende esimi deli gibi seviyorum bastaki gorusumu anlamamissiniz iste ben esimle duygusal anlamda sorun yasamiyorum ve birbirimize bagliyiz ben esim disindaki insanlari cinsel obje olarak goruyirum sadece ihtiyac
- +1 yıl
"esimi de duygusal anlamda cok seviyirum onun icin canimi bile feda ederim" canını feda edebilirsin ama zevklerini edememişsin. Kendini kandırma, kendi sözlerinde çelişiyorsun. Eşi için kendi canından, kendinden vazgeçen insanın yapacağı bir şey değil aldatmak. Vazgeçememişsin, objektif ve aklını kullanarak oku yazdıklarını
Cevap sahibi+1 yılO yuzden bana yuklendiler beni dikkate almadılar yaa.. tamam siz haklisiniz hadi siz evinizde patlamis misir yemeğe devam edin kadın görünümülu erkek fatmalar sizi😂😂👼👼
Cevap sahibi+1 yılEşimi aldatmıyorum cinsel açlığımı gideriyorum anladin mi esim icin yaptigim fedakarligi bu hayatta kimse baskasina yapmamislardir 😉 esimi sevmesem onla 8 yil sevgili kalmazdim o sekiz yili birdr bana sorun neler yaptigimu
- +1 yıl
Sen önce mantıkal içerikli yorum yapmayı öğren. Biz erkek fatmaysak sen de aklını kullanamayan, kendini ve eşini kandıran, zeki olmayan birisisin :D yazdıklarındaki çelişkiyi görememek, eşin sapyoseksüel değil iyi ki, senle birlilte olmazdı
Cevap sahibi+1 yılOzelden de yazarim istersen hic problem degil gizli olmamin sebebi birseylerden kactigim değil gizli yani ozel ceval vermek istedim hepsi bu
Cevap sahibi+1 yılZekiligimi bulundugum konum ve okudugum okul ile sana ispat etmek isterim ama ne gerek var boyle on yargilu davranan bir insana...
Cevap sahibi+1 yılHepinizin gorusune saygi duyuyorum ben bir görüş belirttim saygi duyun veya duymayin kendinize iyi bakin hayat devam ediyor hayattan zevk almaya mutlu olmaya calisin hadin ALLAH a emanet olun
Cevap sahibi+1 yılMasturbasyon ergenlerin ve sapiklarin yaptigi bir eylemdir
- +1 yıl
Okul ve konum mu güldürme... MIT den mezunsun sanacak görende...
Cevap sahibi+1 yılİyi bir yerde kariyer sahibi olmak demek MIT de gorev yapmak demek mi? Ilginc🤔
- +1 yıl
Hayır da ne kadar iyi üniversite var ki bununla kanıtlamaya çalışıyorsun. Bazı şeyleri diploma göstermez, sen çelişkini belli ediyorsun bunu diyorum...
Cevap sahibi+1 yılZamaninotesinde bence siz sapyoseksuel birisiniz esim ise sadece aseksuel. Diplomaya gelince ben diplomamla kariyerimle ovunen biri değilim hicbir zaman da on plana getirmedim Şu an benim zekamdan bahsettiginiz icin size kendimi kisaca tanitmak istedim eger zekasiz olsaydim suanki konumuma gelemezdim demek istedim... neyse kadin dirdirina asla gelemem sizde dirdir yapmaya basladiniz 😏😏 gokce sende sapik nedir git onu bi ogren gel... ben bir kimseyi taciz etmiyorum tecavuz eyleminde bulunmuyorum guzel giyinmiş dekoliteli kadin gordugumde onlari agzim sulanircasina bakmiyorum ben ne yaşıyorsam benle ayni seyi dusunen bireylerle birlikte oluyorum yani herseyi karsilikli haz duygu ve mutlulukla yasiyorum... bunlarin tam tersini yapanlar benim gözümde sapiktir...
- +1 yıl
Sen hala yüzsüz gibi hala konuşuyormusun cidden?
Sapıklığı bilsen mastürbasyon yapan insana sapık demezdin ihtiyacı gidermek için yapılan eyleme sapıklık diyecek ne yaşadın sen? Herkes senin gibi her hafta biriyle yatmıyor kendi kendini tatmin ediyor ciddiye bile alinmazsın sen karınla mutluluklar sana umarım birgün eve geldiğinde başka erkekle basarsın karını görürsün aseksueli bseksueli - +1 yıl
"zekasiz olsaydim" o zaman şu zekanı kendi çelişkilerini görmekte kullan, yanlış mantıksal çıkarımlar yapma da biz de uğraşmayalım sana kendini anlatmakla...
Cevap sahibi+1 yılÇocuklara tecavuz edenler sapiktir yasca kucuk biriyle yatanlar sapiktir yolda karilara sarkintlik eden onlari beyninde arzulayan sapiktir onlari arzularayak masturbasyon yapan sapiktir derneklerde hacilarin hocalarin kadinlara erkek cocuklara yaptiklari sapiklitri serefsizliktir simdi gelip bana burda edebiyat yapmayin... evet bende sapığım simdi oldu mu hadi canim hadi
Cevap sahibi+1 yılZamanin otesinde haklisin...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldattım aldatıyorum kendi hemcinsimle pişman değilim
44 Yorumla- +1 yıl
Lezbiyenisusmus mu hashahssdn
- +1 yıl
Kadın biseksüel olmalı:)
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aldattım aptallık işte
22 Yorumla
+1 yılYok şükür olmadı bende yapmam asla aldatan kendini aldatır
00 Yorumla
+1 yılAldatmadım. Karşımdaki ile o kadar uzaksam beraber olmanın manası yok ki
00 YorumlaAldatmadim diyenelr sadece kendini kandırıyor. durustce söylemek gerekirse ben aldattm amaa...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, bu bana yakışmaz... Hayatımda yapacağım şey değil...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı. erkek aldatır gönül eylendirme olur kadın aldatırsa eyer ihanet olur. show habere konu olur.
01 Yorumla- +1 yıl
tabi canım erkek aldatır efkar dağıtıyor erkek adam denir kadın aldatınce çekip vurulur hangisi doğru sizce aldatmak kötü bir şey ama iki taraf içinde kötü bir şey sadece kadın için değil
+1 yılöylesine takıldığım biri vardı soğuk yapınca sinirlenmiştim ve aldatmak istemiştim ciddi bir ilişki değildi ama o istek umarım ilerde olmaz beni takmaması soğuk yapmasına katlanamadım
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha biriyle bile birlikte olmadım ne aldatması
24 Yorumla- +1 yıl
üzdün reis 🙁
- +1 yıl
yakın kızlar yakın
+1 yılortalama 200- 250 kişi yorum yapış %2 si aldatmadım demiş insanlar burda bile durust değil sanal alemde bile ayak yapıyorsunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılAldatilmadim aldattım.
71 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHenuz aldatmadim ama iyi bi firsat gecmedi diyedir muhtemelen. Oyuzden bilemem... Ama asla yapmam diyen yalancilar kesin yapar onu biliyorum😄
00 Yorumla
+1 yılAldattim cunku yasak ve gizemli oluyordu heyecan katiyordu
52 Yorumla
+1 yılevliydim, hiç aldatmadım boşandık zaten.
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kimseyi aldatmadım. Sadece bu konuda değil birçok konuda "doğrucu mehmet"imdir. 😂
11 Yorumla- +1 yıl
doğrucu davut değilmiydi o
- Devamını Gör (160)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler