İlişki içindeyken karşı tarafa zarar vermekten, onu manipüle etmekten ve duygusal şiddet uygulamaktan çekinmeyen bazen bunu bile isteye yapan kişiler neden daha değerli ve vazgeçilmez olur sizce?
Karşı tarafın canını yakmaktan çekinmeyen kişiler neden daha değerli olur?
Canı yananın beslediği duygu acı bile olsa, karşı taraf bu duyguyu ona aşılayabildi diye değerli oluyor. Bazı insanlar herhangi bir şey hissetmeyi sevmek sanıyor. Bu yüzden daha da çok üzerine titriyor karşısındaki kişinin. Değerli ve vazgeçilmez olan onlar değil, onlara değer verip vazgeçemeyen canı yananlar.
Sanırım bu doğa kanununa bağlı yani yaşayış şekli ile alakalı... Kadın sahiplenmek ister erkek de doğası gereği biraz sert olmadı tabi olması gerektiği kadar... Ben bunu iş yerinde de şeye benzettim... Üst biriminiz sizle iyi geçinen biri ise mesela ileri zamanlarda bazen iplemezsiniz hatta belki kafa bile tutabilirsiniz... Fakat dikta bir yönetime sahip sert bir mizacı varsa kesinlikle hep saygı duyarsınız zorunlu olarak değil "ulan kötü motu ama adam işini biliyor" gibisinden... İnsanlar doğası gereği böyle sanırım... Kadınların geneli bundandır diye düşünüyorum sahiplenmek isterler dayak yemek değil 🤔
olay şu.. kötü adam başta tüm rengini bukalemun gibi gizliyor.. karşı taraf büyüsüne kapılıyor, bağlanıyor.. sonra kötü adam diyoki yazııkkk bu bana abayı yakmış artık anasını bile ağlatsam benden vazgeçmez..
sonraa kötü adam "hayvaağğnn uyansın içimdeki hayvaağğnn" diyerekten içindeki hayvanı salıyor. karşı taraf şok, karşı tarafın gözleri yaşlı ama bide kör dösldösl
aslında değerli olan karşı tarafın o kişiye yüklediği anlamsız anlamlar ve beslediği duygulardır hshdj
Aslında o değerli duygular ve anlamsız anlamlar mağdur olan kişide güvensizlik sorununu meydana getirir ve tamamen değerli duygularının yıprandığını farkeder bir daha bu duyguları beslemekte zorlanır ve duygusuz saldırgan veya yorulmuş içine kapanık bir birey meydana gelir. Onu bu hale getiren bir nebze de olsa kendisidir aslında. @_ΛqresiF_ Ellerine sağlık biraz devam ettireyim istedim yazını Edebi bir kahramansın.
Dürüst ve karşısındakine değer veren erkekler bazen çekinir kızların yanında Ama dediğin gibi kötüleri rahat ve özgüvenli olur çünki karşısındakine değer vermez ve kızlarda böyle özgüvenli erkeklere meyl ettiği için genelde kötükerine denk gelirler
Bunun bir sahiplenme olduğunu sanan insanlar var. Bir insan kendini bu şekilde ifade ediyorsa asla sağlıklı biri değildir ve bu tarz bir ilişkide kalmak bile bile lades demekten farksızdır. Şiddete her türlü eğilimi olan insanlardan uzak durun!
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
17
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınlar her yaşta her yerde zalimleri seviyor. İlkokulda köşede resim çizerdim picin biri gelip yırtardı tüm kızlar ondan yana çıkardı. Büyüdüm köşede oturuyorum parkın en ucundaki bankta oturmuşum milleti mi izliyorn dayı diye iki tane apaçi yürürken laf soktu yanındaki kızlar da kikirdedi. Tarih boyunca tüm kadınlar böyle olmuştur. Hamzanın kalbini oyup yiyen kim? Kadın Şairlere selam bile vermeyip mafyalara ayılıp bayılan kim? Kadın şimdi bana gerçekleri söylediğim için küfredecekler kim? Kadınlar yani Zalimin güçlü olduğu heryerde kadının payı vardır.
Öncee Yakmazlaarr. Sevgisinden Emin Olduklarında Ayrılırsam Bu Yıkılır Dediklerinde Başlarlar Üzmeye. Nasıl Olsada Vaz Geçemez Ya Bir Yakarlar Canını Onun İçindeki Sevgiyi Nefrete Dönüştürene Kadar. Önce Kobra Gibi Tükürerek Gözlerini Kör Edip Aşık Ederler. Sonra Can Çektire Çektire Zehirleyip Öldürürler. Acı Verdiği İçin Değil Sevdiği İçin Vazgeçemezler. Bu Acının Katlanacağını Anladıklarında Vazgeçerler.
Çünkü şöyle bir algı var; etrafı ona kırmızı halılar seren, her dediğine olur diyen, uğruna misalen romayı yakan kişi ve kişilerle o kadar banelleşmiştir ki gözünden, senin ters köşe yapman ve onların aksine onun canını yakman beyazın içindeki siyah nokta gibi görünür gözlerine..
Bilinçaltıyla ilgisi olabilir, stockholm sendromunu duymuşsunuzdur daha hafif versiyonunu bunu asla yapmam diyen insanlar günümüzde fazlaca yapıyo. He rinsanın bilinçaltında biraz sapkınlık vahşet ve garip fantazi ler vardır. Yani ne maksatla kendisine acı çektiren birini hala sevmeye devam edebilir? Bence insanların çoğu mazoşist. Biri sevmiyorsa güle güle diyebilmek lazım diğer türlüsü saplantıya girer psikolojik destek gerekir.
Manyağız çünkü değersiz hissettiğimiz yerde varlığımızı hissettirmek için insan üstü çaba harcıyoruz. Kabul görülen kalpler de olmaktansa en imkansızı istiyoruz. Amaç mutlu olmak ama mutsuz olmak için saçma sapan bir durumun içinde buluyoruz kendimizi farkında olmadan. Aşkın olduğu yerde mantık tatile çıkıyor.
Psikopat seviyoruz demek ki. Çok ciddiyim, bunun başka bir açıklaması olamaz. Baskın karakterli insanların ilgi gördüğü ortada. Bu insanlar gücünü psikolojik/fiziksel şiddetten de alıyor olsa durum değişmiyor. "Seviyorum" adı altında kendilerini yerlerden yerlere atıyorlar. Sevgi bu değil. İnsanlar sevgi kavramını çok yanlış şekilde süzgeçten geçiriyorlar...
Çünkü insanlar acı veren, acı çektiren insanların müptelası oluyorlar. Eğer değer verirsen kaçıyorlar fakat değersiz hissettirince, canını dilediğin gibi yakınca peşinde koşuyorlar
Valla bunu bende çözemedim, nerde serseri duygusuz gamsız insan var gidip onlarla ilişki yaşıyoruz, nedenini bilmiyorum galiba acı çekmek hoşumuza gidiyor.
Çünkü karşı tarafa sahip olmak ona ulaşmak ne kadar kolaysa, o kişilerin çekiciliğini azaltıp diğer taraf için yeni ufuklara yol açmasına sebep olur. Farklı karakterlere sahip, bukalemun gibi insanlar her zaman cezbedici oluyor maalesef...,..
Aptallar için daha değerlidir öyleleri, akıllı bi kadının ya da erkeğin öylesiyle işi olmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu tarz ilişkileri sürdüren insanlar aşağılık kompleksine sahip insanlar. Kendine saygısı ve sevgisi olan hiçbir insan bu tarz birini hayatında tutmaz net
Hayatta öyle birinden hoşlanmam ya da sevgili olmam şimdi sana kötü davranan ileride neler yapmaz, sevgili falan dediğin sana iyi davranır ve seni korur ( ya da benzeri işte ne bileyim ben)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla benim gözümde öyle değil, kimsede öyle olmaması lazım. Canımızı yakacağımız tek yer yatak odası olmalı