Maskeni çıkarır mısın peki?

Hayır, çıkaramam. Devlet dairesinde işim vardı. Kızlar dikkatimi çekti. Biri beyaz saçlı, hafif uzun, dolgun fizikli. Diğeri turuncu saçlı. beyaz kıza göre kısa ve zayıftı. onu kestirdim gözüme. Beyaz saçlı korkuttu açıkcası özgüvenim yetmedi. Turuncu saçlı da güzel, tatlı duruyordu ama daha risksiz hissettirdi. Marjinal giyinmişlerdi zaten farklı durduklarını anlamışsınızdır ama hanım hanımcık yürüyorlardı. Görüntü marjinal ama kızlar pasif bir hava yayıyorlardı. 2 kişi olmalarına ve pasif tavırlarına güvenerek, harekete geçtim. Normalde huyum değildir. Zaten kolay kolay da cesaret edebileceğim, edeceğim bir şey değil. Sapık damgası yemek istemem.

Her neyse yaklaştım, baya heyecanlıydım zaten ilk selam esnasında tedirginlik hat safhada oluyor. Aklıma pek bir şey gelmedi ve direkt konuya girdim. Sana selam yazabilmem için iletişim kurabileceğim bir adres verebilir misin. Konuşmak isterim dedim. /insta. skype. mail bile olur yani yeter ki kız korkmasın ve anlık/tedirgin muhabbet uzamasın.
Şimdi burada benim amacım ne?
zaten birbirimizi görmüşüz, tamam maske var ama boy pos, gözler, alın, saçlar, nasıl bir hava verdiğim ortada. Kız tatlı bir hava yaydığı için iletişim adresi istedim, sohbet edebilmek için sohbet ettikten ya da birbirimizi tanımaya çalıştıktan sonra evlenmek zorunda değiliz. ne sevgili olmak ne de nikahıma alıp evlenmek İstedim. Normal insanaların ulaşabileceği, sana risk/tehlike oluşturmayacak bir adrea istedim. Genel havamı zaten görüyorsun. yüzümü incelemen mi lazım sohbet edebilmek için SANALDA.. Maskemi çıkarmamı neden istiyorsun Kİ? Neyse maskeyi çıkarmadım. adreste alamadım. Sizce yanlış mı yapmışım ve iyi görünümlü sayılabilecek biri size dışarıda yaklaşsan ne hissedersiniz. Ne yaparsınız. yazar MISINIZ.
Güncellemeler
+1 yıl
Gereksiz hareketler, tavırlar, düşünceler içinde kaybolup. Sonra erkekler kullanıyor, aldatıyor. Güvenilmiyor yaa diye isyan etmeyin. Konuştuğum kız akıllı değilse, elde etmem için uğraştırıyorsa daima aldatıyorum elde ettikten sonra. Zoru oynamaya çalışmayın kendiniz olun akıllı olun isteklerinize göre hareket atın. Benliğinizi gizlediğiniz sürece aldatılmaya mahkumsunuz
Maskeni çıkarır mısın peki?