Arkadaşlar engellemem gerekiyordu değil mi?

Arkadaşlar merhaba;;Arkadaşlar soru formatında kabul ettığı için site soru sormuyorum ama site kuralı soru seklınde yazdım;;beni tanıyanlar benim hikayemi bilir, onun belaltı düşündüğü benimse deli gibi aşık olduğum adamı dün kendimle iki saat konuştum onca değere kırmasını, belaltı düşünmesini, herkes kırsın sen kırma dedikçe Kırım Kırım kırmasını, eğer gözümün önünde durursa kariyerimi engelleyeceğini, derslerime kadar engellediğini düşündüm, en son yazışmamızı düşündüm, ben ona senin tırnağına zarar gelse dünyayı yakarım dedikçe kırmasını, hatır bilmemesini düşündüm ve engelledim;çok değer verdim Arkadaşlar dünya kadar değer verdim, birde gerçek hayatta tanımama rağmen bu değeri verdim ama bilmedi Arkadaşlar bilmedi, binlerce kırdı, mantıklı olanı yaptım; hem bana iyi gelecegi yaptım hem de şunu düşündüm ne kadar engel atarsan at eğer bir gün düşünürse ben yanlış yaptım kıza diye ulaşmak isteyen her şekilde ulaşır dedim ama engellemezsen zarar dedim; şükürler olsun amacına cevap vermedim ona çok şükrediyorum güçlü akıllı bayan olduğumdan onca sevmeme rağmen, onca acıma rağmen çok şükür; şu an hafıf acım var ama kesinlikle rabbimde açmamı nasıp etmesin;engeli açmayacağım, gerekirse seans alacağım kendım geçireceğim derdımı; o kadar benımsemısımkı facete olsun Watsapta olsun onu arıyorum boşluğunu hıssedıyorum ama unutmam lazım, zaten olacak olan gelecek olan her şekilde ulaşır; rabbim benım durumumda olanların yardımcısı olsun; özellikle güçsüz masumların...
Arkadaşlar engellemem gerekiyordu değil mi?