3 yıldır evliyiz ve açıkçası çok severek evlenmiştik ama geçen gün kocamın telefonunda 18 yaşında bi kızla konuşmalarını gördüm ona sordugumda özür diledi flan beni sevdiğini söyledi geçici hevesmiş onun için ama ne bileyim boşanmak istiyorum gibi ama eczacıyız ve ev araba eczane her şeyi birlikte kurduk napıcam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ilginç , eminsin yani sadece telefonda konuştuklarından? Kaç yıldır geçici hevesmiş sordunuz mu ona? Birlikte kurduğunuz herşey ortak malınız , tüm gayrimenkullerde öyle. Hatta hakimlere göre kadınlar %de 75 ine sahip tabii ki yüz kızartıcı bir sebep yoksa ortada. Eşinize söyleyin bende geçici bir heves yaşıyacağım deyin , ne cevap gelecek bakalım? İlerideki yıllarda böyle şeyler daima aklınıza gelecektir , oldukça üzücü bir durum bu.
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 4 aydır konuşuyolarmış kızla görüşmüşlerde fiziksel bişey oldu mu hiç bilmiyorum eğer öyle bişey daha duyarsam kesin boşanırım ama şu an belki bebeğim için susarım bida yapana kadar
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ya bunu sindireceksin yolunuza devam edeceksin ya da kurulu düzeninizi bozacak kendine yeni bir hayat kuracaksın. İkisi de zor tercihler. Güven bi kez zedelendi mi bi daha yerine gelmesi zor. Aklında her zaman şüphe olacak. O kuruntularla, şüphelerle yaşayacaksın. En ufak şeylerde bile aklına gelecek, "Acaba?" diyeceksin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 4 yillik evliyim. Eski sevgilisine yazmis gel seni gezdireyim bi kacamak yapalim falan demis. Yakaladim yüzüne vurdum ben gidiyorum bosanicam dedim. Kimseye birsey anlatmadim biraz memlekete gittim. Ozur diledi hata ettim ben bosanmak istemiyorum dedi. Ayrica bir de cocugumuz var. Ben döndüm ama hala sindiremiyorum o kiza yazdiklarini. Birkac defa daha bosanmak istedigimi soyledim. Çünkü artik ona karsi birsey hissetmiyorum hatta igreniyorum her aklima geldiginde. Mutlu hissetmiyorum kendimi. Surekli depresyonda degilim ama aklimda hep bosanmak var bilmiyorum. Aileme soylesem nasilsa aldatmamis birsey yasamamis diyecekler baristirmaya calisacaklar rezil oldugumuzla kalacağım biliyorum. Ama yakalanip aldatamamis olmasi beni salak yerine koymaya calismasini ortmuyor ne yazik ki. Hicbir seyi haketmiyor bu erkek milleti
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet bi kere soğuyunca bida eskisi gibi hissedemiyorsun. Ama çocuk için katlanılır mı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası ben bir sekilde bosanicam. Bir hata daha yapmasini bekliyorum gözüm ustunde. Telefonunu kontrol ediyorum surekli. Onceki yazsimalarinin ss leri var elimde. Hani şans vermedi demesinler diye katlaniyorum. Yiyorsa bir daha yapsin. Kendisine de soyledim guven kolay toparlanan birsey degil. Hele kaybedilen sevgi yerine asla gelmez. Beni salak yerine koyarken iyi dusunmesi gerekirdi. Yapsin bakalim yine
Soran+1 yılBoşanın ama bida yapmazsada sizin artık sevginiz bitmiş ona karşı bitirin bence
Cevap sahibi+1 yılCanim benim erkeklere olan inancim bitti bu adamin yaptiklariyla. İnan ki hic bu adam yapmaz dersin. Hatta ben ailesine akrabalarina anlatsam inanmazlar iftira derler. O yuzden ss aldim. Bu adam bile boyle yapiyorsa diger erkekler alasını yapar. Bosansam ne yapicam. En azindan simdi duzenimi kurmusum cocugum var. Adam da boyun egdi dizimin dibinden sözümden ayrilmiyor artik. Sevmesem de devam edicem. Hepsi ayni bunlarin hepsi
Soran+1 yılHayırlısı olsun senin için umarım bidaha yapmazlar böyle bişey yuvamız dağikmaz
Bayılıyorum böyle sorulara ve gerçek olduğuna inanmasam da kocam diye susmayacaksın haddini bildireceksin (hep diyorum kadınlar kendi ayaklarının üzerinde durmalı) aldatma giriyorsa işin içine geçmiş olsun o ifla olmaz sen 30-35 o 18 tekrar ona bakar yani ya da bir başkasına çünkü karakteri yok🤦♂️ güzel bir avukat bul boşa yoksa aynı senaryoyu tekrar yaşarsın (acı gerçekler)
10 YorumlaEvlilik okadar kolay değil başlı başına mucadele evet tabikide yaptığı hiiç hoş birşey değil ilkkez olmuş yuva yıkmak kolay kurması zor sadece yaoman gereken ilk ve son kez affettiğini söylersin dilinden kesinli bir söz alırsın dene bence bir kere daha ama tabikide iş alışkanlığa aynısı olursa yapması gerekeni yaparsın ozaman benim şahsi görüşüm böyle heleki bu zamanda eekeklerin işi zor kızlar gerçekten pervane ki erkeklerinde bizimkilere nazar nefisleri daha fazla
10 YorumlaGeçici heves nedir ya aynı şeyi siz yapsanız o karım diyip susar mıydı? Gereksiz tavizler vermeyin bence, birlikte kurmuş olmanız yolları ayıramayacağınız anlamına gelmez
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunhz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmek hiç birseydir önemli olan doğru devam ettirebilmek. Böyle çocuksu seyler yüzünden boşanmanın anlamı yok. Ortamı sen yumuşat düzelt belki de hala yanında yatıyorsun o zaman hiç yaklaşma en ufak bisey de boşanma böyle saçma şey olabilir mi ya
22 Yorumla
Soran+1 yıl2 gündür beraber değiliz ben evi terkettim çocuğumla beraber
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçici heves dediğin ne yahuu 18 yasinda kız diyorsun konuştuğu kendisi kaç yaşında kendi kızı olsa asar keser ama başkasi olunca sorun olmuyor insan herseyini kaybedebilir ama ruhunu gururunu kaybederse o insandan hayır gelmez
30 YorumlaUnutma bir defa yapan ilk firsatta yine yapar ve sen bi defa affetsen bile eski duygun olmaz sadece ayni evde yaşamaya devam edersiniz
10 Yorumla
+1 yılSöz verip bir daha yapmazsa iyi bir şey baktın böyle haltlar yiyor dediğin gibi bitir ama ilk olayda hemen bitirmek doğru gelmiyor sonuçta kolay kurulmuyor düzen evlilik
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet bide bebeğimiz var
- +1 yıl
Söz vermesini isteyin bence takip edin böyle şeyler yapmaya devam ederse bitirin.
- +1 yıl
Herkes hata yapar önemli olan tekrarlamamak
+1 yılTabiki de susma? Bir susarsan devamı gelir en baştan söyleyeceksin yapacağını yapacaksın bunun affı olamaz
21 Yorumla
Soran+1 yılAma bebeğimiz var
+1 yılBu kadinlar hep bu yuzden olduruluyo.. Kocam deyip sustuklari icin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gecici heves derken aciklamasi bu mu. Birde kiz kucuk yani oda kotu
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet kız daha yeni mezun olmuş liseden görüşmüşlerde sanırım çocuk oldugu için katlan diyorum kendime ama yaptığı şeyi unutamam
Yuh ya lanet olası herif niye yapmışsa bence bida yapar yol yakınken iyi bi plan yap ve ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılBebeğimiz var daha 1 yaşında onun için katlan sam mı diyorum
+1 yılAdaletli olmak lazim.
Geçici heves diyerek siz biriyle konuşsaniz eşiniz ne tepki verir acaba?03 Yorumla
Soran+1 yılHerhalde o adamı öldürür bilemiyorum
- +1 yıl
Neden adamı?
Suçlu olan sen değil misin?
O zaman bu durumda sen eşine degil de konuştugu kıza daha çok ofkelisin
Soran+1 yılEmin ol böyle düşünmüyorum kız kocamın evli olduğunu bile bilmiyor ben sadece eşimin vereceği tepkiyi söyledim
- Aşk İlişkileri konusunda 27,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun. boynuzları kıvırmak istiyorsanız devam edin. kökünden kesmek istiyorsanız boşanın.
10 Yorumla Beraber kurmanla boşanmanın ne alakası var. sadece varlık için düşünüyosan yanlışş yapıyosun
10 Yorumla
+1 yılBi o. İçin evliliği bitirmeye değmez.
25 Yorumla- +1 yıl
Çok ciddiyim bu konuda. Her erkeğin nefsi yeni kadın ister.
Soran+1 yılYeni kadın istiyorlarsa evlenmesin gitsin ne yaparsa yapsın ama neden aldatmak
- +1 yıl
Erkek işte :)
Soran+1 yılNe yani erkek bu yapr mı
- +1 yıl
Yazdım yukarda. Yapar demek ayrı ama ister
Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı. Kocan olan namutsuz küçük kizlara bakıyor eline geçse basacak mali sana yaramaz oo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlam bi ders ver adama. Yarın öbür gün hamile bırakır başkasını. Boşanmak doğru değil ama devam ediceksen eğer bu olayı komple unut öyle devam et.
02 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim için devam etme kararı aldım ama onu nasıl afedicem bilmiyorum bi kaç gündür görüşmüyoruz
Cevap sahibi+1 yılİşte bebeğin için devam ediceksen bu olayı halledip komple unut yoksa hayatın zindan olur bundan sonra hem senin hemde bebek için
+1 yılSen de 18 yaş erkekle takıl?
neden bu kadar kasıyorsun ki.00 YorumlaEvet sus da daha beterini yasatsin sana safmisiniz ya aldatmayı nasıl yediriyosunuz kendinize.
00 Yorumla
+1 yılBeraber kurmanız önemli değil. Mal mülkü düşünme, direkt boşan. Bir kere yapan ikincisini de yapar. İlerde kafanı duvara vurmak istemiyorsan kendi hayatını, kendi isteklerinle, kendi seçimlerinle, sevdiğin ve seni seven insanlarla yaşa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Unutabilecegine inaniyorsan devam et. Sana izdirap olacaksa kaldiramayacaksan bosan sagligindan da olma.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBosan gitsin bir sekilde mallar bölusulur, katlanma oyle pislik herife
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe dicekti sevgilim mi dicekti geçici vs yalan dolan
00 Yorumla Bir kere yapan yine yapar ortada çocuk falanda yoksa kesinlikle boşanmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 yaşında bebeğimiz var
+1 yılsenin bir erkekle konuşmalarını görse kocan ne yapardı acaba?
11 Yorumla- +1 yıl
kocam de her boku yesin o zaman
Boşanmadan önce iyi düşün derim ya da farklı şeyler yap.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle Allah belasını versin çocuk var mı?
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet yeni bir yaşına girdi kızım var
- +1 yıl
Bi şans ver ama bi daha yapacağına eminim nedense
Soran+1 yılBir daha yaparsa kesin boşanırım
- +1 yıl
Allah’ın adaletine o kadar inanıyorum ki sen düzgün bi insansan zaten en yakın zamanda esas yüzü tekrar çıkar inşallah iyi bi insandır da değerini bilir
+1 yılMadem ibresi bir 18'liğe kalktı, ona ceza kes...
01 Yorumla
Soran+1 yılNapayım mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDüzelsin uyarın yap devam ederse ayrıl
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam ama nasıl affederim bilmiyorum
- +1 yıl
Zor ya dilde affettim. Dersin ama kalıpta kafada kalır zamanla dizelirse geçer
+1 yılSusarsan devamı gelir. Cezası olmalı beli yapmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım
- +1 yıl
Yani onu en iyo taniyan sensin. Ne yaparsan senden vazgeçmemek için bu yaptığına katlanır i dusun
Sus bi kere daha yapsin😄
00 Yorumla
+1 yılaklıma sadakatsiz geldi
00 Yorumla
+1 yılSusan taviz veren salaktir
00 YorumlaPara için mülk için mutluluğuna engel olmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİhmal ettin mi hiç kocanı yoksa maymun iştahlımı?
03 Yorumla
Soran+1 yılİhmal etmedim hiç bir zaman her istediğini yaptım
Cevap sahibi+1 yılOda maymun iştahlıymış o zaman insan niye elindekinin kıymetini bilmez anlamıyorum nefis işte
Soran+1 yılGözü kayıyor işte erkekler böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce konuş neden böyle yapıyormuş diye sor
10 Yorumla
+1 yılsusup görmezden geleceksin
08 Yorumla- +1 yıl
@Sedakirms feminazi kızın boşanması menfaatine zarar az kafanı kullan yazdıklarını oku
- +1 yıl
@Sedakirms seni sinir etmemek değil amacım ne efendimsin ne seni memnun edecek şekilde yaşamak zorunda biriyim -,-
- +1 yıl
@Sedakirms ben yorumumu soru soran kişiye yapmışım gelip salça olan sensin...
- +1 yıl
@Sedakirms canın kavga istiyorsa git başka kapıya senin gibi feminazi biri için efor sarf edemem umarım beyaz atletli bir kroya aşık olursun hakkından gelir o
+1 yılBosanin
02 Yorumla
Soran+1 yılBebek var ortada küçük
- +1 yıl
İyi katlan o zaman
Bi bedeli olmalı mutlaka
02 Yorumla
Soran+1 yılNe mesela
+1 yılEşine tepki gosterdin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet 2 gündür görüşmüyoruz
- +1 yıl
Istersen konuşalım
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir şans daha ver
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk için vericem
- +1 yıl
Sende onu aldatma ama
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İhanet etmiş
06 Yorumla- +1 yıl
yarın fiziksel aldatırsa kocam sonuçta amanmı dicen saçmalama
Soran+1 yıl@hsajshjshs fiziksel bişey oldu mu bilmiyorum görüşmüşler onu biliyorum 1 yaşınanyeni girmiş bi bebeğim var ben onu düşündüğüm için boşanmaktan korkuyorum açıkçası
- +1 yıl
çocuğun daha küçük ilerde 10 yaşında aldatırsa seni o zaman daha kötü olur
Soran+1 yılMesleğim var eczacıyım eczaneyi eşimle birlikte kurmuştuk
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBosanirsan yarı yarıya boluseceksiniz
00 Yorumla Kötü olmuş
11 YorumlaBoşan
00 Yorumla
+1 yılBiraz süründür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılPaylaşırsınız
00 Yorumla Cezalandır onuu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence fevri davranma tenkinli ol
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZamanla haraket et
Soran+1 yılÖyle yapıcam
Cevap sahibi+1 yılAkıllı ol hatta madi yönden kazanç sağla önce boşayacaksanda sonra boşa
Soran+1 yılEv falan benim üstüme ama eczanede o hak sahibi
Cevap sahibi+1 yılSende biriyle flörtleş mesela azcık hissettir
Soran+1 yılO zaman onun durumuna düşmüş olucam ama
Cevap sahibi+1 yılAldat demiyorum ki sana hissettir karşı taraf olarak
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir çift terapisine gidin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. kısasa kısas yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl kesinlikle
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 yaşında bebeğimiz var ve her şeyi birlikte yaptık kolay gelmiyo ayrılmak
Cevap sahibi+1 yılBebiş mi var ayyy yaa
Soran+1 yılEvet onun için unuturum unutursam
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın kardeşim
Siz kaç yaşındasınız
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 29 yaşındayım
+1 yılYine yapar
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı