Aşk İlişkileri Ah ne zormuş bitsin demek hala severken seni, dudaklarını öpmemek bir yabancı gibi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu şarkı size istediğiniz bi kadın tarafından armağan edilse ne hissettirirdi size?tutkulu bi şarkı değilmi? Ah ne zormuş bitsin demek hala severken seni, dudaklarını öpmemek bir yabancı gibi? Cevapla Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Şizofrenolmayolunda Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Ay istemem bi kadın niye bunları bana söylüyor ki bxbc 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana erkek söylesin ozaman😂 Yorumla Şizofrenolmayolunda +1 yıl O biraz zor ya 😅😅😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu kadar derin bir anlamı olan cümlede onlar sadece öpme kısmını düşünür emin ol 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zaten amacım o ayrıyız attım ona ve yine engelledim:))) aklına gelsin diye inş gelmiştir Yorumla
doktorunuz1995 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Fena olurdum ki böyle birşey atmıştı işterşmde bir arkadaşım 🤣🤣 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ama ayrısınız bunu atıp engelliyo yine 😂 ama tahrik edici dimi Yorumla doktorunuz1995 +1 yıl Bunu atıp engellemek ne be çık gel hakkını ver bu sözün uzaktan olmaz Yorumla doktorunuz1995 +1 yıl Gelse olurmu Yorumla Soran +1 yıl Aklına gelsin yeter, gelmiştir dimi Yorumla doktorunuz1995 +1 yıl Geldi evet Yorumla doktorunuz1995 +1 yıl Yazsana bana Yorumla
Nightroad Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sevdiğim bir şarkı ama bir şey hissetmem 0 8 Yorumla Soran +1 yıl nedennn sevdiğin biriysede mi hissetmezsin Yorumla Nightroad +1 yıl Neden hissedeyim tutkulu bir şarkı da değilsin Yorumla Soran +1 yıl İlginc Yorumla Nightroad +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=x4c_mOCsw3E al bak ben de bu şarkıyı attım dinle diye :D Yorumla Soran +1 yıl Bayılırım bu şarkıya ♥️ Yorumla Nightroad +1 yıl Yükselme sadece şarkı attım :D Yorumla Soran +1 yıl O kalp şarkıyaydı sana değil 🙄😂😂😂 Yorumla Nightroad +1 yıl Kıvır hemen :D Yorumla
prestoo Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl 🔥 li geceler olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama ayrısınız olmaz 😂 Yorumla prestoo +1 yıl Olur barisiriz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ay istemem bi kadın niye bunları bana söylüyor ki bxbc
Sana erkek söylesin ozaman😂
O biraz zor ya 😅😅😅
Bu kadar derin bir anlamı olan cümlede onlar sadece öpme kısmını düşünür emin ol
Zaten amacım o ayrıyız attım ona ve yine engelledim:))) aklına gelsin diye inş gelmiştir
Fena olurdum ki böyle birşey atmıştı işterşmde bir arkadaşım 🤣🤣
ama ayrısınız bunu atıp engelliyo yine 😂 ama tahrik edici dimi
Bunu atıp engellemek ne be çık gel hakkını ver bu sözün uzaktan olmaz
Gelse olurmu
Aklına gelsin yeter, gelmiştir dimi
Geldi evet
Yazsana bana
Sevdiğim bir şarkı ama bir şey hissetmem
nedennn sevdiğin biriysede mi hissetmezsin
Neden hissedeyim tutkulu bir şarkı da değilsin
İlginc
https://www.youtube.com/watch?v=x4c_mOCsw3E al bak ben de bu şarkıyı attım dinle diye :D
Bayılırım bu şarkıya ♥️
Yükselme sadece şarkı attım :D
O kalp şarkıyaydı sana değil 🙄😂😂😂
Kıvır hemen :D
🔥 li geceler olur
Ama ayrısınız olmaz 😂
Olur barisiriz