Kocam benimle fazla zaman geçirmiyor sürekli erkek arkadaşlarıyla dışarıda geziyor beni aldatmıyor biliyorum ama benimle zaman geçirmiyor zaman geçirmek istemiyor sadece cinsel arzusu olduğu zaman bana ilgi gösteriyor bazen sinirlenince sinirini benden çıkarıyor ya da bilerek kavga çıkarıp dışarı çıkmak için kavgayı bahane ediyor doktora gitmem gerektiği zaman işlerini bahane edip benimle gelmiyor bana şu ana kadar hiç hediye almadı benim ne istediğimi sormuyor benim için tek yaptığı evin masraflarını karşılamak bunu da sürekli başıma kakıyor başka bir erkeği översem ya da bir yere yalnız gidersem kıskanıyor kıskanmak için sevmek gerekmiyor mu bir defasında bu hayatta en çok kimi sevdiğini sordum kızımızı seviyorum dedi benim adımı anmadı bile seni seviyorum kelimesini hiç kullanmıyor bana karşı gerçekte ne hissediyor çözemiyorum?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ahh ahhh bulamadik soyle mallar eve kapatslim disarida keyif yapip evde bunu kole yapalim
Beni aldatmıyor ama artık beni ihmal etmesi de canımı yakmıyor çünkü onu sevmiyorum artık sadece suçlu hissetmemek için onun bana karşı ne hissettiğini bilmek istedim
Bunu zamaninda evlenicem diye havalara ucarken düşünecektin. B* k var sanki evlilkkte a.. q...
Mahalle baskısı aile baskısı evlenmedin evde kalacaksın diye sürekli baskı yapıp durdular
Heee heee al sana evlilik işte simdi o hsni millet ne der dediklerin gelsin de mutlu etsin seni
Ağzına sıç. Ulan ben senin karınım karın cinsel obje değilim diyip bas tokadı. Oh rahatladım.
Sen de böyle bir adamın altına yatıyorsun ya hahaha
Bence bunda senin de ozguvensizligin var. Kendine boyle davrandirtma
Çok denedim ama olmuyor artık onu sevmiyorum zaten ne yaptığı da umrumda değil
Sevmemen normal artik uzun zamandir bu sekilde davranip sana ilgi ve sevgi göstermemis ama sende bir sınır koy. Sana istedigi gibi davranamasin. O sana nasil davranirsan sende mutekabil davran
Çok uzak davranıyorum bana kötü davranmasına da izin vermiyorum
Ama senle istedigi zaman cinsellik yasiyo mu? Ee o zaman zor
Pek istediği söylenemez yılda bir kaç kez beraber oluyoruz oda evliliğin getirdiği mecburiyet neyse ki hep şehir dışında onu görmek istemiyorum bana değersiz hissettiriyor
Sizin evlilik baya sorunluymus yazik olmus. Kucuk yasta gorucu usulu evlilik gibi bir evlilik andiriyorsun ama.. keske isin gucun olsa calisaydin. Daha iyi olurdu
Ailelerimiz boşanmaya asla izin vermez yani ömür boyu böyle sürecek
Sebep? Doguljmusunuz ya da akraba filan mi
Doğuluyuz
Aklindaki ne. Ne bekliyosun bi arayisin mi var? Umutsuz mu yasiyosun
Bunları sordum çünkü bir evlilikte bunlar olabilir mi sevgi bitebilir mi merak ettim
Artık sevilmeyi beklemiyorum sevgisizlik alışkanlık oldu
Ne mezunusun? Yasin kac bir sinava calis bir yerlere gir diyecem ama
Ağzın yok mu
Vardı ama artık yok hani derler ya bir kadın susuyorsa herşey bitmiştir ona karşı dilim de kalbimde sustu
Ayrıl
Çok istiyorum ama ailelerimiz buna asla izin vermez onlara göre bir evlilik ne olursa olsun ömür boyu sürmek zorunda
Yaşın kaç
Yirmi beş
Daha çok gençsin bir ömür boyu sevmediğin biri ile yaşamak kötü olur🥺
Benim için mutsuzluk kader gibi bir şey çocukluğumda mutsuz geçti mutsuz ve sevgisiz büyüdüm
Haftada kaç kere ilişkiye giriyorsunuz
Yılda bir kaç kez
Çünkü çoğunlukla şehir dışında
Otur konuş