İlişkim Yolunda gitmiyor Vaktiniz Varsa Yardımcı Olursanız Mutlu Olurum?

Merhaba Öncelikle Gereksiz Kısa Yazılar Yazmayın okuyamadim nekadar uzun diyecekseniz hiç okumayın Ben Sadece Sizin Düşünceniz nedir _________________________________________________3 aylık bir ilişkim var evet cok yeni ve ilk ilişkim her insan gibi ilk ilişkimi gözümde büyütüyorum ve herşey çok güzeldi ilk adımı o atmasada ben atım hoşuna gitti buluşmalarımızda güzeldi ama 3. buluşmadan sonra ellerini vücudum da gezdirmeye başladı karşılık vermedim ve soğukluk girdi sanki telefonları meşgule atmalar Yazılarımı okuyup sadece gün içerisinde 2 3 cevap vermeler ve bir bayan olarak vakit geçirelimi diye hep ben sorduğumda bir bahanesi olurdu ve sanki zorla geliyor gibiydi ama aşıktım hediyeler aldım yanında olamak istedim bir süre sonra beni eleştirmeye eski sevgilisinden bahsedip onu överek onun gibi olamaz kimse ben o olduğu için sevdim aşık olamam benzeri hitaplarda bulunmaya başladı kendimi sorgulamaya yıpratmaya başladım küfür hakaretleri cabası diyceksiniz salakmısın niye durdun ama insan bazen görmüyor hızlı kilo verdiğim için vücudum biraz yumuşadı ve beni kusurlarımla eleştirip çatlakların var sarkmaların tek geceliklerinin fotoğraflarını atıp beni küçültüyordu aradan 1ay geçti düzeldi gibi oldu ilk ilişkimi yaşadım ve hayalini kurduğum gibi olmadi kanamam gelmedi daha önce tecrübe sahibi olan bir insanmışım gibi davrandı eve bile bırakmadı ben sevdiğim için paylaştım yalansız dolansız numaralarımı engeledi her kavgamızda arkadaşlarıyla konuşunca sürekli meşrep kadin muamelesi yaptı ve bu Yılbaşında 2021 birlikte geçirmek istedim ama kendisi bana bir bayan arkadaşını getir ve bende erkek arkadaşımı 4 kişi takılırız teklifin de bulundu şok oldum beklemezdim benle geçirmek yerine başka amaçlara girdi kabuk etmedim kendisi ben bulurum diyerek ne yılbaşımı kutladı nede aradı kafama fazla takip içtim sarhoş oldum ilk onu aradim ve umrunda dahi olmadı ağladım saaten sonra napmam lazım bilmiyorum halla içimden atamıyorum
İlişkim Yolunda gitmiyor Vaktiniz Varsa Yardımcı Olursanız Mutlu Olurum?