Erkekler sadece benimle yatmak mı istiyor?

Yüz ve fizik olarak güzel olduğumu düşünüyorum ve sanki erkekler sadece benimle yatmak istiyormuş gibime geliyor 20 yaşındayım hiç sevgilim olmadı 3 yıl aşık olduğum bir çocuk vardı 8 ay takıldık hayatımda ilk kez onla öpüşüp seviştim sonra benden ayrıldı ve hiç sevgili olmadığımızı sadece benim onunla sevgili olduğumu söyledi neyse işte çirkin değilim bence ama kimse bana aşık olmuyor geçenlerde yine birine aşık olmayı denedim bi arkadaşım beni biriyle tanıştırdı çocukla buluştuk sonra beni öpmeye çalıştı ve arkadaşının evine gitmek istedi bende gitmedim tabiki ne zaman biriyle flört etsem gecenin sonunda benle yatmaya ya da öpüşmeye çalışıyorlar hiçbir zaman sevildiğimi hissetmedim o yüzden erkeklerle takılmıyorum bile en yakın arkadaşım bile sarhoş olup bana eğer istersen senle sevişirim dedi. Bu 8 ay takılıp ayrıldığım çocukta benden ayrıldıktan 1 ay sonra başka bir kız buldu ve onla 2 senedir beraber benle birtane fotoğraf paylaşmayan çocuk benden ayrıldıktan 1 ay sonra kızla boyboy fotoğraf paylaştı kızın parası yok diye ev falan tutmuş kıza neyse zaten benim başkasının evine ihtiyacım yok ama gerçekten dünyada bu kadar mı sevilmeyi haketmiyorum bikere sevgilim olmadığı için hiç sevgililer günü kutlamadım bile hatta 1 erkek bana hediye alırsa benimle yatmaya çalışcakmış gibi hissediyorum. Biraz açık giyiniyorum ama çok açık değil benden açım kızlar bile seviliyor ama ben neden bacım gibi görülüyorum hayatımda sadece 1 erkekle beraber oldum ama herkes beni yatağa atmalık görüyormuş gibime geliyor
Erkekler sadece benimle yatmak mı istiyor?