Aşk- Memnu cosplay denebilecek hikayeme fikir sunacak var mı?

Merhaba. 7 aydır devam eden kah iyi kah tartışmalı ama genel olarak yorucu olmayan güzel bir ilişkim vardı. Benim en yakın arkadaşım ve onun en yakın arkadaşlarından biri kuzen ve bizde onlar vesilesiyle tanıstık. Bu iki kuzen aynı evde kalıyor ikisi, neyse. Ta ki 1 hafta öncesine kadar iyiyiz. Sevgilim daha önce arkadaşım olarak ve kendi arkadaşının takıldığı bir kız olarak tanıttığı kız ile bir gece öpüşmüş ben hayatında değilken. Ben bunu onun gözleri önünde telefonunda rastgele dolanırken fark ediyorum. Sonra bir kavga falan affediyorum. Öyle geçip gidiyor. Bu olaydan bir kaç ay sonra yani geçen hafta bir olay daha. Sevgilimin bir arkadaş grubu var. Buradaki kişileri şöyle adlandıralım.
Benim en yakın arkadasım (f)
F'nin kuzenı ve manıtamın en yakın kız arkadası (s)
Diğer yakın erkek arkadası (a)
Olayda yeri olan bir diğer erkek arkadası (d)
D'nin sevgilisi (g)
G'nin ev arkadası (ö)
ö daha önce benim manitayla birlikte olmuş tek gecelik bir olay. Bunu da herkes biliyor. Onun arkadasları benım arkadasım hepımız toplu takılıyoruz genelde. Fakat benim f ile onun d, g varken birlikte oldular sonra çocuk pişman oluyor ve f ile g yi aynı ortama sokmamak için f ve s nin evine g yi getirmiyor. Bunlarda bir arada toplanmak için g'nin evine gidiyorlar. E tabi orda ö de var. Ben de f ile f ve s nin evindeyim o gece. F, dedikoducumuz aptal s kendi alakasız arkadaslarına benım manıta ve ö nün o gece nasıl çoşkulu birlikte olduklarını anlatırken arkadasım f bunu öğreniyor yanına gidince fakat bana söylemiyor bir süre tembihlenmiş zaten kıza (ben) söyleme diye. Bu grubun g ye gittiği aksam biz f ile otururken bana bunu itiraf ediyor. Neyse ben manitayı deniyorum içimde huzursuzluk var falan. O da emin ol hiçbişey yok güven bana istersen geliyim alıyım istersen görüntülü konusturayım ö ile diyor. Buna dayanamayıp küfür kıyamet ayrılıyorum sonraki gün baska bir arkadasta kalıyoruz f ile o gelirse aynı ortamda olmayalım diye. Çünkü birlikte falan kalıyoruz. Bir iki gün geçiyor ben bu kadar sevdiğimin farkına yeni varmışım yediğim kazıktan dolayı hazmedemiyorum olayları beynım donup dolasıp ona gidiyor. Salak yerine konmusum cunku herkes biliyor bi ben bilmiyorum ne bilicem o gece beni aldatmayacağını. Haaa üstüne birde sonraki gün kızla beni aynı ortama sokacaktı. Yüzsüz. Neyse biz son birkaç gündür konusuyoruz cunku ben durduramıyorum kendimi sevmişim alışmışım ayrılsak acı çekeceğimi düşünmezdim oysa. Benden şöyle bir teklif çıktı sonrasında. Arkadaş olalım, ama sadece arkadas olamayacağımızı biliyorum tabi. Bu nedenle aynı zamanda fbody gibi de olalım. Ne onlu ne onsuz çünkü bende. Duygu olmadan biriyle birlikte de olmam. Tekrar barıssam güvenim oturmaz yine olmaz. En iyisi hem arkadas hem fbody olalım dedim. Hayatımıza biri girdiğinde sadece arkadas oluruz dedim. O da ay seni baskasıyla nasıl paylaşıcam dedi ama bugun kabul etti. Arkadaslar ben napıyorum? Kendimde değilim. Biri bi akıl versin ben napayım? Umarım sonuna kadar okumussunuzdur...
Aşk- Memnu cosplay denebilecek hikayeme fikir sunacak var mı?