Kızların erkeklere yürümemesi bizim toplumumuzda tabu olmuş ne yazikki, "o erkek o gelsin" anlayışı oldukça hakim bizim toplumda ama senin bu konudaki azmini ve cesaretini sevdim :D
Instadan veya sosyal bir platformdan yürüyeceksin, birkaç fotosunu beğen sonra Selam yaz eger oda seni beğenirse devamı %99 gelir, eğer beğendiğine rağmen gelmezse büyük ihtimal kişisel problemleri vardır ama bu adımla kızın adım attığını her erkek anlar, anlamaması için mal olması gerekir.510 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnce onunla arkadaş olur ve ona kendini değerli hissetirecek söz ve davranışlarda bulunursun. Baktığın zaman göz bebeklerinin içine bakarsın. Sen onunla bu şekilde zaman geçirdikçe ister istemez onu etki altına almış ve ona yürümüş olursun. Gerisi o erkeğe kalmış.
70 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. En güzeli bu yürüyüştür
113 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğe? Yürümek? 🤔🤔🤔🤔
Her zaman açık sözlüyümdür, yürümem... Ama yürürsem eğer nasıl yürürüm, yakın bir arkadaşlık içindeyken onu övebilirim, ona karşı olan gülüşlerin daha bir güzel olur, ilgiiiiiii her zaman önemlidir.. İlgi gösterin🤷♀️🤷♀️☺️☺️💚70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yılErkeğe asla yürünmez.
İpi bağlayıp peşinden kedi gibi koşturun bizi.
Nasıl desem ilgi çekmeye çalışın bir şekilde gidip asla asımayın değer vermeyiz o tür kızlara.
Saçlarım nasıl olmuş elbisem iyi mi tarzında sorularla ilgi çekmeye çalışın ama asla erkekle ilgilenmeyi o koşar size zaten.30 Yorumla
+1 yılBurada ki erkekler artık ne kadar basitse kendileri üzerinden sadece selam ver, numaranı ver yeterli demişler.
Neyse soruya gelecek olursak. Adımları yavaş at öyle koşma üstüne. Fotoğraflarini beğenebilirsin, hikayesine yanıt verebilirsin dışardaysada dediklerine cevap ver sonrasinda sosyal medyada takipleşirsiniz oda beğendiyse seni devamı gelir onun30 Yorumla
+1 yılKızların aksine bir erkekle tanışmak çok kolaydır. "Tanışabilir miyiz?" diye sorsan çoğu erkek oluur der. Ben uzun süredir boşum mesela cesaretli yürüyen bi kız olsa fena olmazdı açıkçası
43 Yorumla- +1 yıl
Buyrun buyrun bedava bedavaaa
- +1 yıl
Ellerin güzelmiş bayağı
Mesaj atıp tanışmak istediğini söyle gitsin :D
Yok atamam diyorsan da, görüşlerini beğen, sorularına görüş yap falan..57 Yorumla
+1 yılşimdi ilk önce sağ ayağını yukarı doğru kaldır ve ileri doğru atıp yere bas sonra aynısını sol ayağın için yap beyninin ile gitmek istediğin erkeğe doğru yönel ama unutma ayaklarını bükmeden düz adımlar at
33 Yorumla- +1 yıl
hayır onlar vücutlarını komple hareket ettiriyorlar bu esnada sen sadece ayaklarını kullanacaksın dizlerini kırmadan
- Aile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılAhahaha sen ufak bir adım at dur yerinde, erkek depar atar sana doğru😂
311 Yorumla- +1 yıl
Acaba niye? Bizdeki mekanizma basit çünkü yani çoğumuz için bu böyle. En ufak şeyden bile nem alıyoruz. Küçük bir ilgi bile çoğu erkeği koca bir aşk makinesi yapabiliyor jsjsjs çoğunluğun yorumundan da bunu çıkarabilirsin 😂
- +1 yıl
Herkes herkese bu kadar aşıksa niye herkes sap hsbshsnjsn ya da sap numarası yapıyor da bizi mı yiyorlar 😂😂
- +1 yıl
Dimi ben de öyle düşünüyorum 😂 bunlar yıkıkları daha fazla üzmemek adına sevgililerin yaptığı birer plan 😂
- +1 yıl
O zaman sana gelsin bu 🌸😂:
- +1 yıl
Taam ya ne gızıyon 😒🙄😂😂
Mühim olan doğru kişi olmasıdır birsürü taktik yazarım birinin başı yanar neme lazım😃
22 YorumlaBuradan yürüyeceksen görüşlerini beğen sorularına git fldlslvm
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Öğrenirsen bana da söyle bileyim. Çünkü kızları anlamıyorum. :)
112 Yorumlaşey yap şarkı at
yürüyorum sana doğru gel birazcık baaaağ doğruuuu dkdkdü71 Yorumla
+1 yılBazen koşsan bile fayda etmez, bi bakışın, bi gülüşün, tek bi sözün kalbinden vurulmasına neden olur.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkeğe göre degisir erkeğin istekli olması lazım zaten seviyorsa otomatikman ilerler süreç
30 YorumlaNerdesin evimin direği doğmamış çocuklarımın babası bende seni arıyordum de Sdjsdjsdjsdjsdj
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Görüşlerine artı ver, yorum yap, mesaj atıp sohbet ortami yarat.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBodoslama dal kadın olmanın faydaları hazırlık aşamasına gerek yok 😂😂
20 Yorumla Hiç yürüme poposu kalkar ona bakmasan ilgi göstermesen daha hevesli olur kendi yürür zaten
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 882 cevap paylaştı. Bisey yapmama gerek yok damanaca olsan yine kayarlar
10 Yorumla
+1 yılSpontane gelişsin, bakışlarınla başlarsın sözlerinle vurursun 😃
10 Yorumla
+1 yılKız: Sel...
Erkek aşık olmuştur 😄72 Yorumla- +1 yıl
Hahaha kahkaha attım ya 😂😂😂😂
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSen adım at o koşar merak etme kaçmak zorunda bile kalabilirsin dikkat et derim.
50 Yorumla Sa yaz
As dicek
Foto at
Beğendin mi de
Manita olmamız yok mu de tanışalım de22 YorumlaAile & Toplum konusunda 26,3b cevap paylaştı. hiç anlamam o işlerden dhdh
40 Yorumla
+1 yılYürümek isteyince nudeye kadar zorluyorsunuz :D Bunu bize mi soruyorsunuz şimdi fsdaf
32 Yorumla- +1 yıl
Derken böyle yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar erkeklere yürümez. Efendi erkekse ondan kaçar, kötü çocuksa koşup kucağına atlar.
20 Yorumla
+1 yılO yürüyeceğin kişi bensem sana tüyo vereyim. Kitaplardan gel bana :D
12 Yorumla- +1 yıl
Kitaplarla döv beni
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoslandigi bir konu uzerinden sohbet acarak olabilir
10 Yorumla
+1 yılBir erkeğe de kıza da yürümek kolaydır. Hoşlandığınızı, değer verdiğinizi gösterin yeter. O zaten anlayıp size kendi hislerine göre geri dönüş yapar.
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı. :) ben sana yürürüm... yani birerkege biraz sinyal yollaman onun sana yürümseini saglayacaktır Turkiye de böyle yani:)
20 Yorumla
+1 yılBilmem hic yürümedim genelde onlar gelir
djksjsjsks20 Yorumla
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılTerlikle yürürsün ayakkabıyla yürürsün çorapla yürürsün ama çıplak ayakla yürünmez kayıp düşersin :D
10 Yorumla Taktik yok bam bam bam 😂😇
15 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani fazla çaba gerektirmez sgsgdhds
30 Yorumla
+1 yılBir bahane bulmalısın hem kendini küçük düşürür müyüm korkun olmaz hem de konuşulacak konu olur eğer o da konuşmak isterse konu illaki uzar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Merhaba demeniz yeterli olur zaten gerisi gelir.
20 Yorumla
+1 yılDirekt numaranı atmak yeterli
23 Yorumla- +1 yıl
Ne olacak numaranı atınca, adam senden hoşlanmadıysa...
- +1 yıl
@JohnHolmeshd Kendilerine bu zamana kadar sadece abazalar yürüdüğü için akıllarına gelmiyor tabi :D
- +1 yıl
@SezaiYanlız ne demek istiyorsun ki ben dalga için söyledim
+1 yılBir kadin agir olmali her zaman erkekler kendisini yuruyen kizlari sevmezler
11 YorumlaSelam cikilatam yaz..
10 Yorumla
+1 yılMerhaba demen yeterli olacaktır 😊
10 Yorumla
+1 yılHiç yürümedim bilmiyom
10 Yorumla
+1 yılİlgi göster o sana depara kalkacaktır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz atraksiyon..
10 Yorumla Ucan tekme atarak. 😀
10 Yorumla
+1 yılHişt yakışıklı benim olsana kdjdjf
21 Yorumla
+1 yılSen adim at yeterli olur bosver yurumeyi😀
10 YorumlaKadına nasl olur bende bunu dusym
15 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılAciliyeti ne durumun
18 Yorumla- +1 yıl
Ha o zaman eğlencesine cevap verelim, adamın dikkatini çekicen, sonra ay şeklinde geri çekilicen, turan savaş taktiğidir, düşman ayın içine girince kapanıp, paçadan yakalayıp, künde
- +1 yıl
Önce arkadaş olup tanıyacaksın, etlisini sütlüsünü öprenicen, sonra annesine yanaşıp kendini sevdiricen, sonra zaten yol alırsın
- +1 yıl
Bak ama damada aldır, sıfır maliyet😉
- +1 yıl
Sen bilirsin fikir bizden
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSelamun aleyküm de
11 Yorumla Aile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı. Bana bir kız yürürse uzaklaşırım.
10 Yorumladaha önce hiç bir erkeğe yürümedim bir fikrim yok.
10 YorumlaYolun sağından hızlı hızlı yürünür
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 334 cevap paylaştı. Ne için yürüdüğüne bağlı bu durum :)
00 Yorumlahadi abi düş yayından
00 Yorumla
+1 yılNe bilim bir erkeğe hiç yürümedim 🤢
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. Bende bilmem nasıl yürünür
00 YorumlaDekolte giy o sana yürür zaten🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbenmym o acaba yazablrsn sorn yok😊
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnolurdu ben olaydım senn gbi güzel tatlı arkadşm olsaydı😪😪😪
Cevap sahibi+1 yılama senn gbi güzel beni napsn değilmi ama
Cevap sahibi+1 yılcevap bile yazmadn bakkkkkkX😪😪
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAhhh ahhh bi kere de biri bana yürüse 😁😁😁
10 Yorumla Topuklu ile yürüme sakın
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sen koşacak gibi duruyorsun
09 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat