Bir süredir gayet yolunda bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz ve geleceğe yönelik çok güzel planlar yapıyoruz. İlk defa birisine bu kadar bağlandım ve onsuz bir gelecek hayal edemiyorum, sadece onunla devam etmek istiyorum durum böyle olunca da sürekli aklımda “ya ilişkimiz biterse” diye bir korku oluşuyor ve beni huzursuz ediyor. Çok güzel bir günün ardından gece uyumadan önce telefonda konuşup gayet güzel kapatmamıza rağmen yine de huzurlu olamıyorum bir türlü. Bitecek düşüncesiyle mutluluğumu yaşıyamıyorum. Bunu nasıl aşabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Kendimden çok güveniyorum bırakacak biriside değil sadece olurda beklenmedik bir sebepten bitmesinden korkuyorum
Çok güzel bir ilişkim var ama bir türlü huzurlu olamıyorum?
Eğer böyle düşünmeye devam edersen emin ol o gün geldiğinde çok daha kötü hiss ede bilirsin (umarım öyle birşey yaşanmaz). Bunu aşmalısın mutlaka. Mutluluklarınızın devamını dilerim💫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğer böyle düşünmeye devam edersen emin ol o gün geldiğinde çok daha kötü hiss ede bilirsin (umarım öyle birşey yaşanmaz). Bunu aşmalısın mutlaka. Mutluluklarınızın devamını dilerim💫
Teşekkürlerr😊
Rica ederim. Bir de zahmet olmazsa EİG seçe bilir misin rica etsem?☺️
Her şeyden önce onsuz yaşamam düşüncesini atticaksin kafandan, "eğer biterse de önüme bakarım" diye düşünüp anı yaşa
Evet bende hep bu düşüncede biriydim ama bu çocukta ne varsa değiştirdi beni böyle kavga da etsek bir tek onunla mutlu hissediyorum
kaybetme korkusu olmayan bi ilişki, sadakatsiz bir ilişkidir zaten.
Çok sevdiğim bir söz vardır "Haramda mutluluk ararsan mutluluk sana haram olur"
Haram olmasıyla ne alaka
Haram olan bir şeyden mutluluk bekliyemezsin. Bu sıkıntılarin artacak
Tam olarak güvenmiyorsun galiba
Kararsızlık insanı öldürür