Ben kadınsı davranmak, giyinmek makyaj yapmaktan hoşlanan bir erkeğim. Crossdresser ım kısaca. Erkeklere ve kadınlara ilgim var. Ancak evlenirsem sadece karıma ait olucam. Beni özgür hissettiğim bu halimle kabul edecek kadın var mıdır sizce? Evlilikte ne gibi sorunlara yol açar bu durum?
Kadınsı crossdresser bi erkekle birlikte olur muydunuz?
Evli bir CD olarak ve erkeklerden hiçbir zaman hoşlanmamış biri olarak anlatayım. Benim gibi fantezi olarak seviyorsan karında gerçekten anlayışlı biri ise güzel dakikalar geceler yaşanıyor. Prostat masajına kadar ancak ben eşimin ön yargılarını zor kırdım. Şimdi kendisi çağırıyor okşuyor ben kadın oluyorum o kocam çok mutlu geceler oluyor. Ama tabi abartmayacak isen öyle her gün olmaz bizim anlaşmamız evde bazen giyinip dolaşabilirim. Bir şey demez okşar kadınlığımı yaşatır zehrimi alır. Hafta 3 kez yer değişiriz tamamen zehrimi alır. Üstelik yer değişirken bile yapacağımızı yaparız. İnan bana güzel anlar olabiliyor. Bizim insanımızın ön yargısını kırmak zor bunu bir gün okuyan birisi bile bu yazıma istinaden bana sapık, gay, gey diyecektir. Yaşamayı bilmiyorsan yadırgama be kardeşim. Kaç gece erkekler kadınları mutlu etmiştir? Hep iş bitene kadar kafası ile çalışıyor bizim millet. Ama önemli olan o at gözlüğünden kurtulup güzel şeyler yaşamak. Dini boyuta gelince karın ile ne yaşarsan yaşa günahı yoktur. Aranıza başka birini sokma, onu aldatma, zina yapma, incitme kırma, birde karına makattan yaklaşma gerisinde istediğin fanteziyi dilediğince yaşa.
9
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
yorumun için teşekkür ederim 🤗 çok açıklayıcı. umarım ben de ruh eşimi bulabilirim