Konuştuğum çocuk Neden böyle:(? Lütfen gördükçe yazın fazlaca fikre ihtiyacım var?

Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 1.5 aydır instagramdan biriyle konuşuyorum. İnstagramımda 1 2 yıldır ekli olan biriydi ama daha önceleri kısa kısa sohbet etmiştik. Ondan hoşlanıyorum bir şeyler ilerlesin sevgilim olsun istiyorum. ikimiz de çalışıyoruz. Ben mimarım o avukat o yüzden gün içinde sürekli iletişim kuramıyoruz. Arada bana cok geç yazıyor ve bunun işten kaynaklı olduğunu söylüyor. numaramı neden istemediğini sorduğumda bilmem öyle denk geldi diyor ve hala bu konunun üstünden geçmesine rağmen numaramı istemiyor. Sadece kendi numarasını attı bana orası da olur burası da dedi ve buluşmamız imkansız her yer kapalı ikimiz de çalışıyoruz haftasonu yasak var dedi haftasonu izin al dedi tabiki alamam ama o da ısrarcı olmuyor. Arkadaşlarıylaykwn hiç yazmıyor biraz sert ve sınırlı olan biri daha önce hiç sevgilim olmadı o yüzden anlayamıyorum. Ben bulunmamaktan da şikayetçi değilim birbirimizi bu süreçte daha iyi tanırız ama ben iki üç kere konuyu açtığım halde bana teklif etmedi şu gün gel buluşalım diye. Konuşmamız güzel aslında ama bu iki davranışını anlamıyorumBir yanım beni önemsemediğini söylüyor diğer yanım bu davranışlarını anlamlandıramıyor. sizce benimle öylesine konuşup zaman mı geçiriyor yoksa o da benim gibi mi düşünüyor?
Konuştuğum çocuk Neden böyle:(? Lütfen gördükçe yazın fazlaca fikre ihtiyacım var?