Ayılar ama oyuncak ayilar bence😂

Akrep burcu donuk, soguk, ve soylenir gibi konuşma tarzı var. Ağzı pek sıkıdır. İyi insandır özünde..
Ta kendisi Akrep burcuyum :D
Ahhahaha. Pardon biraz şey yapmis oldum
Yalani kandirilmayi sevmiyorsun. Sakin ve kendini bilmis bir yapin var. Secici bir insansin. Hayatina fazla insan almiyorsun ama aldiklarin oldukca sadik ve ozverili insanlar oluyor. Bir ortamde kendini kelimelerinle degilde asaletinle bakislarinla gosterirsin. Konusman etkileyici olur. Konususurken karsindaki insanla oldukca ilgilenip onu buyulersin. Çok sinsisin. Cogu insani sevmiyorsun ama sevmedigini asla belli etmiyorsun. Icten ice herkesi elestiriyorsun. Zoru seviyorsun. Eleştirilmeye asla katlanamiyorsun. seks dısindaki her konuda duragan ve sabitsin. Kendi oturmus dusuncelerin var. Onlarin disina cikmiyorsun. Kolay guvenip sevebilen bir yapin yok ama sevdiginde cok sadik fedakar anlayisli sahiplenici ve kiskanc olursun. Ayrilmakdada gucluk cekersin.
Bu doğrumu sence😄😄
Eğitimini burçlar üzerine mi aldın kendimi okudum seks kısmını bile doğru bilmişsin evet bu benim :D
% farkları olabiliyor ama aynı ben :D
Ahhajahahad. Yokya. Balik, oglak ve akrepleri taniyorum sadece. Onlarida cok iyi taniyorum. Aslinda çok farkli bir havaniz var bence. Konusmasanizda dikkat cekiyorsunuz. Ama benim gozumde bazi haraketleriniz komik. Tum akrepler ayni degil tani.
Komik olan mesela?
Ahhaha. Mesela ikimiz konusuyoruz. Hersey guzel. Sizin bide bakislariniz var. 😄😄. 1. no. 2. No. falan . Yani garip ilgili birsekilde bakiyosun. ya da msjlasiyorsak ilgi gosteriyosun. Hani onemsedigini belli ediyorsun. Ama biryandanda kafanda beni analizliyorsun. Son ana kadar ayni nezaket ve ilgi dvm. Sonra birden aradan cekiliyosun. Noldu yani😂😂. Sonra iliskilerde strateji uyguladiginizi dusunuyorum acikcasi.
Kalfa Akrep hareketleri Akrep sevgilin mi yoksa :D
Hahhaha. Yok. Allah korusun. Kalfa noluyoki
Çırağın alt seviyesi oluyor. Olayların farkında olmayan akrep değeri öncelik yapıyor zamanla işler değişiyor. Kalfa Akrep ile Usta akrep sıkıntıdır en iyisi ortada olacaksın. Burçları tanıman iyi ama abartı olmaması daha iyi kızın biri burcumu sormuştu Akrep dediğimde siz öldürene kadar s... demişti artık nereden ne okuduysa
Ahhahaha. Tövbeya. Burclar cokda onemli degilki. Gay akrepde var sonucta. Genel bakmak lazim. Bil ama cokda şey yapma burclri😄😄. Sen ustamisin peki
Bendeniz kendi halinde takılan Akrep idim hayat şartları insanlar usta akrep olmaya sevk etti yaşayıp gidiyoruz :D
Vayy. Sana bulasmamak gerekiyor ozmn😄😄.
Ustalara niye bulasilmiyodu bu arada
Usta çırak işin fiyasko kısmı da kendini alfa sanan tipler var
Ya ben vallahi anlamadim suan😄😄. Uzun suredir ödev yapiyorum beynim tam saglam degil Şu an .
Yani kendini alfa sanan akrepler ustami oluyor.
25 yıldır ben anlamadım senin alamaman doğal öyle zannedenler var salla burçları kendimi bir kez daha tanımış oldum teşekkürler. Böyle bilgilerini paylaşmaya devam et eksikleri giderelim bizde
Hahha. Teşekkurler.
Cevap
3Cevap
Burada iki tanesiyle tanıştım, tanışmaz olaydım.
Çocuk gibiler, normal bir ilişkiye başlamak adına adım atmaya gtleri yemiyor😒
😄😄😄😄. Onlar garipya. Seviyomus gibi gosteriyorlar ama sevmiyorlar.
Aynen zaten tanıştıklarıma artık ilk olarak burcunu soruyorum, yoruldum ak
Hahha. Akrepse geri vites
Aynen, Mecbur 🤷♂️
Bir de Başak var tabi.. LİDERLİK vasfına sahip olanları sevmiyorum.
Tamamen iş-kariyer odaklı yaşıyorlar, sevdikleri 2. planda 😏
Aman. Burclari cok takma. Kisilige odakan. Herkes ayni degil. Sen balikmisin bu arada😅
İkizler;
Zor sever, ama bir o kadar da zor vazgeçer.
Hep sevdiği için yaşar.
Ajhaha. Ikizler kolay sıkılır
Aradığı özelliklere sahipsen de yapışır, bırakmaz.
2 hafta önce ayrı şehirden bir arkadaşla olmadı diye zaten halen üzüntüsünü yaşıyorum😔
Kiyamam ya🥺🥺🥺
Ama kıyan çok işte 😕
😓😓😓
Burcum yay
Yükselen akrep
Ay Burcu Oğlak
Güneş burcum boğa
Kendimi akrep burcundan sayabilir miyim?
Hahhaja. Sayma ya bosver. 😄
Ama bende akrep burcu çok baskın öyle hissediyorum
Olabilir ozmn.
Yalani kandirilmayi sevmiyorsun. Sakin ve kendini bilmis bir yapin var. Secici bir insansin. Hayatina fazla insan almiyorsun ama aldiklarin oldukca sadik ve ozverili insanlar oluyor. Bir ortamde kendini kelimelerinle degilde asaletinle bakislarinla gosterirsin. Konusman etkileyici olur. Konususurken karsindaki insanla oldukca ilgilenip onu buyulersin. Çok sinsisin. Cogu insani sevmiyorsun ama sevmedigini asla belli etmiyorsun. Icten ice herkesi elestiriyorsun. Zoru seviyorsun. Eleştirilmeye asla katlanamiyorsun. seks dısindaki her konuda duragan ve sabitsin. Kendi oturmus dusuncelerin var. Onlarin disina cikmiyorsun. Kolay guvenip sevebilen bir yapin yok ama sevdiginde cok sadik fedakar anlayisli sahiplenici ve kiskanc olursun. Ayrilmakdada gucluk cekersin.
Bu ozellikler var mı
Bu ben 😂😂
Hahhaha. Akrepmissin ozmn
😂😂
Afferin gelişme mevcut görmeyeli ilerleme kaydetmişsin
Tanisiyomuyuz
Akrebim ve benden korkulur
Doğrumu bu😄
Yok sanırım
Hahha. Akrepmisin sen
Değilim
Hahha. Aman olma bosver. Basakmisin
Evet nerden bildin müneccim misin 😳
Ahgahsgag. Harbi başakmisin😄😄
Evet hemde ne başak 😅
Hajhaja. Vay be. Bende 6. Hissim yok zannediyodum. 10. Hissim bile vardir😄😄
Hadi sayalım 😅
Hajhhahshsgv. Memnun oldum başakcim. Bende blk.
Vay hamsicim hangi denizde yüzersin 😅
Hahhaha. Köpek baliginda anlasalim.
Kaç yaşındasın
Ben akrebim de tanıdık lazımsa oda var
Bu doğrumu😄😄
OHAA evettt
Ahahdaajfg
Akrep burcuyum mikemmeliz 😂
Bu dogrumu sence😂
Doğru %100
Hahhaga.
%100 doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar