İnstagramda birkaç ay önce birisi yazdı,5 gün konuştuk sadece hep o yazdı. Sonra numaramı istedi, şimdilik burdan konuşalım demiştim, pekaka dedi yazmadı hiç. Bende yazmadım 2 ay sonra yazdım şimdi nasılsın diye konuştuk. Ben net değildim , ne istiyorsan net ol dedi iyi birisin ama yaşım geldi 27 ye dedi hani uğraşamam der gibi. İnstagramda bir kızla bir kaçda arkadaşıyla fotoğraf paylaşmıştı. Ama hiç demedi de konuştuğum biri var diye. O kuz belkide sevgilisi. Sizce onu silmeli miyim? Bana da ılımlı, iyi davrandı soğuk değildi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya sorsanda inkar eder niyeti başka bence sil gitsin zaten senden etkilendiyse o peşine düşer kaçan kovalanır unutma sakın
Niyeti ne sence? Benimle konuşurken direk evlilikten bahsetti söz atmış daha önce ama kızı suçladı.27 yaşına geldim bişeyler bi türlü ilerlemiyor diyor
Niyeti kendini cidli gösterip yanı brn cidliyim diyip seni düşürmek. Erkekler genelde sanaldan evlilik düşünmez
Beni düşürüp napacak ki zaten kapalıyım istediği ilişkiyi benle yaşayamaz amacı oysa
O bunu bilmiyor kapalı olman onu daha cok ceker sana
Fake hesap ac orada yuru bak yavsiyormu eger onada mavi boncuk dagitiyorsa anlatsin
Açıkça sor. Güvenmen için bir şeyler işte. Ama çok dikkat et
Nasıl yani direk sorayım mı? Kaçay yazmadın kızı görünce mi merak ettin demez mi
Tamam da bir şey soracağım. Neden hep o yazdı sen hiç cevap vermedin mi?
Yok cevap verdim muhabbet ettik ama genel olarak o yazdı hep ben biraz isteksiz gibiydim
Öncelikle yanlış davranmaşsın. Çocuk o kadar yazmış güven vermediyse engelle gitsin ama sözleri samimi ise eğer güven veriyorsa neden süründürüyorsun? Şimdi de anladığım kadarıyla sen de bir şeyler düşünüyorsun. Kaç ay olmuş artık bir şeyleri kesin konuşun. Sana da yazık böyle düşünüp durursun.
sen ne istiyorsun tam olarak
Yani görüşmek istiyorum ama iş konusu kafamı karıştırıyor bi sınava hazırlanıyorum yurtdışında çalışmak için bu ikisi arasındayım o yğzden hiç net olamıyorum
şu an bir ikilem içindesin ve de diğer taraftan öğrendiğin bir ilişkiyi belki düzeltirim düşüncesi bir yandan ise geleceğini nasıl kontrol eder düşüncesi mi
Aynen öyle
varsayalım ilişkini kurtardın ya da kurtarmış gibi gözüktürdü daha kişi buna devam etti ve de tekrar aynı duruma odaklanırken de diğer taraftan sınavların yapman gerekenlerin zamanı geldiği zaman ne yapman ve nereden başlayacağını bilemeden bütün sene boyunca kayıp olacaksın ikisinde sence bu olabilir mi baktığın zaman
Olmaz tabiki.6 ay sonra gireceğim sınava kazanırsam da 1 sene daha bekleyeceğim prosedürler var nerden baksan bi buçuk 2 sene var
şu an bu sene için de yapacağın bu durumlara karşı da ilişki kurtarmak veya oraya odaklanmak şu an için bile seni yormuyor mu ruhen ve bedenen sanki içinde kayıp olurken kafandaki kalabalık düşünceler geleceğini kayıp etmeye değer mi
Ne yapmalıyım peki sınava mı odaklanayım
sınava odaklanmak kazandırmış olacaktır. Önünde zaten bir sınav gelecek var en azından kendi ayakların üstünde durmak için fırsatların varken neden geleceğini bu kaygıların içinde kayıp etmek için zaman harcıyorsun ki zaten istemiş olsa kendisi sana saygı duymaz mı yanında olmaz mı sence. hayatta bir tek insan iyi değildir veya farklı değildir sadece önüne baktığın zaman herkesleştirmiş olduğun topluma onu farklı görmeyi tercih ettin gibi
Birde şöyle bir durum var. Ben Konyada hemşireyim atandım onunla aynı şehirdryiz. Yani bi işim var zaten ama Amerika benim hayalim bu gerçek olabilecek bir hayal. Burda kalmayı da tercih edebilirim ama ilerde pişman olursam diye korkuyorum
hayallerini gerçekleştirmek için fırsatların var mı azmin ve başarın ile kaygılandıran nedir seni diğer taraftan da pişmanlık var en azından kendi mücadelen sırasında birinin destek ve ilişkisinin vicdanı ile değil kendi vicdan ve kayıp ettiğine biraz üzülürsün yoluna devam edersin bence geleceğin için daha iyi bir gelecek istiyorsan korkuyu değil kazanacağın ve kayıp edeceğin mücadele de en azından yapabiliyorum motivesini düşünmelisin. Diğer düşünceler sadece senin engel olmasın başardıysan yine başarmış olursun
Yazdım çocuğa çok başka kafalardaymışız zaten. Önüne gelenle konuşuyo evlenecem diye. Kızkarın evde kalma korkusu hibi ondada bi korku var çok fazla konuşmayım hemen evleneyim diyo. Konuşmayı kestim hakkında hayırlıso olsun deeim konuştuğu varmış ama ciddiyete binmiyo diyo tuhaf yani
şu an için sanırım sende durumu artık netleştirmiş oldun sanırım
Evet kesinlikle çok iyi oldu
belki kardesi olabilir. o kadar onyargili davranma
Yok soyadları farklı
Kuzen akraba olamaz mi canim. Kendisine sorsaydin soyler bence
Şimdi yazdım hadi hayırlısı
Aynen. Sonra soyle bana, merak ettiim ya 😂
Yaa bu çocuk bence önüne kim gelirse konuşuyor. Sordum konuştuğun biri var mı öyle düşünüyorum dedim. Evet var ama ciddi boyutta değiliz ilerleyemiyoruz kuzlar hep ıilgi alska bekliyo diyo. Yaşıtlarım evlendi çocukları var diyo. Hatta kuz peşinde koşmak istemiyorum sadece eşim olsun günaha girmeyim diyo. Bildiğin cinsellik için evleniyo gibi uğraşmadan etmeden. Aman ya iyi ki olmamış zatenayrı kafalardaymışız
Hmm iyi o zaman. Bak kendisi soyledi iste 😂
Bir ben yürümüyorum herhalde instadan :)